Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Squirt - ένα σπάνιο φαινόμενο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MiB, στις 12 Σεπτεμβρίου 2008.

1. Μπόμπα

2. Lousifer

Lousifer Παράδεισος χωρίς σεξ ? Δεν θα ήταν κόλαση?

Βάζω την σκυλίτσα μου. Εσύ βάλε την φαντασία σου

3. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

προς το παρον εχω μια squirter διαθεσιμη, λεω να πειραματιστω πανω της.
    θα εχει πλακα.. θελω να παρω εκδικηση , γιατι με εκοψε τις προαλλες .
    ω ναι.

4. Lousifer

Ευχαρίστως στην δανείζω. Ελα πριβε

5. astarti

astarti Love beyond Reason

Για εμένα είναι ουτοπια...χαχαχα!!τα έχω παρατήσει πια.. 

6. Lousifer

Διαφωνώ. Το έχω κάνει πράξη σε αρκετές.

7. astarti

astarti Love beyond Reason

Συνεχισε ο,τι κάνεις αγαπητε!!πιάνει!!

8. Lousifer

Γλυκιά μου...δεν έχω ανάγκη προβολής.

9. Στα 34, μου συνέβη πρώτη φορά με την τωρινή μου σχέση. Δεν προσπάθησα καν να πετύχω κατι τετοιο απλα έτυχε κ απο τοτε συμβαίνει σχεδόν κάθε φορά. Ειναι κατι μοναδικό. Νιωθω σαν να το περιμένει πως κ πως να το βιώσει ξανα κ ξανα. Διάβασα κάπου οτι πρέπει να ερεθίσει το σημειο G κτλ. Προσωπικά θεωρώ πως για να επιτευχθεί πρέπει εγκεφαλικά να υπάρχει έντονη διέγερση και με διάρκεια κ η κοπέλα να αφεθεί απόλυτα στα χέρια σου (κυρίως στο στομα σου) για να το απολαύσει. Κάθε φορά επιτυγχάνεται με έντονη απασχόληση της γλώσσας μου στο μαγικό της αιδοιο. Το λέω μαγικό γιατι νιωθω σκλαβωμένος κάθε φορά που μου ανοίγει τα πόδια της για να την κάνω να χυσει κ πριν χυςει ειναι σαν να εχεις ένα υφαιςτειο μπροςτα Σου έτοιμο να εκραγεί...Πρώτη φορά νιωθω ετσι για ένα αιδοιο κ δεν διστάζω να της το πω κάθε φορά. Εννοείται πως μπορεί να γινει κ με απασχόληση των δαχτύλων πιέζοντας την κλειτορίδα. Ειπα τη μαγική λέξη, "κλειτορίδα". Αυτη ειναι το κλειδί για όλα. Αν κ θελω να εξακριβώσω αν μπορεί να χυσει κατ αυτον τον τροπο κ με διείσδυση κολπικη...! Θα επανέλθω όταν σιγουρευτώ επι του θέματος. Tip οπωσδήποτε πετσέτα κ απόλυτα απορροφητική καθώς ο "Πηνειός" ξεχειλίζει κάθε φορά που το κάνω.

10. Εγώ έτσι βάζω δάχτυλο στο κουπακι της Μερεντας!!!
    Just kidding!!

Δυστυχώς δεν είναι τόσο εύκολο..
    Σε μένα προσωπικά δεν έχει συμβεί ποτέ. Ίσως έχω φτάσει κάπου εκεί κοντά (δεν είμαι σίγουρη αν απλά ήθελα να κατουρησω η αν ηταν το προsquirting feeling! ...) αλλά όχι δεν τα έχουμε καταφέρει.. τι σχήμα αγκιστρι, τι πετονια, τι παραγαδι ...τίποτα δεν έκανε το μαγικό!
    Έχω παραιτηθεί επίσης και εγώ από το άθλημα.

11. Δεν θα ηταν καλοι ψαραδες αυτοι.

12. Δεν φταιει πάντα ο ψαράς! Στην συγκεκριμένη περίπτωση φταίει το ψαρι το χαζο που δεν μπορει να γευτει το δόλωμα!