Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Squirt - ένα σπάνιο φαινόμενο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MiB, στις 12 Σεπτεμβρίου 2008.

1. Lousifer

Lousifer Παράδεισος χωρίς σεξ ? Δεν θα ήταν κόλαση?

Αγαπητές σκλάβες, υποτακτικές, βανίλες και γενικά έχουσες αιδοίον. ... για την συγκεκριμένη απόλαυση χρειάζεται παρτενέρ.
    Διαφορετικά το σπορ είναι πάρα πολύ δύσκολο

2. whisperer

whisperer Regular Member

αυτη εδω πρεπει να χει καποιες διαφωνιες
    http://en.wikipedia.org/wiki/Cytherea_(actress)

3. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

Θα μου επιτρεψετε να διαφωνησω. Αν δεν νιωσει η γυναικα ανετα με το σωμα της και με το να το φτασει μεχρι τελους και κωλοτουμπες να κανει ο παρτενερ δε θα καταφερει τιποτα.. Αν νιωσει δε ανετα, το κανει μια χαρα και μονη της και δε χρειαζεται κανεναν..

4. whisperer

whisperer Regular Member

αν πετυχει η μαλακια τυφλα να χει το γαμησι που λενε.....

5. t.n.b.t.

απλα δεν ειναι απολαυση για την οποια ειναι αναγκαιος ο παρτενερ, εκεινος ας υπαρχει για αλλα θεματα.. και για αυτο ναι, αλλα δεν εξαρταται απο αυτον η επιτυχια ή οχι, απο τη γυναικα καθαρα..

6. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Καλά, δεν είναι ότι ντε και καλά όποια δε θέλει ν'ασχοληθεί με κάτι τέτοιο, ότι δε νιώθει άνετα με το σώμα της. Δεν κατανοώ όλη αυτή την υστεριάζουσα προτροπή για τέτοιες "ανακαλύψεις".
    Άλλωστε, ο τρόπος που λαμβάνει κανείς ηδονή είναι, όπως συνηθίζω να λέω, μία αυστηρώς προσωπική υπόθεση.
    Όσο, για τους... ψαράδες που καμώνονται, μου κάνουν σαν τους τελάληλες που προσπαθούν εναγωνίως να ξεπουλήσουν.

7. t.n.b.t.

Οταν λεω νιωθει ανετα με το σωμα της εννοω την ωρα που το κανει συνεπως θελει και εχει ηδη μπει στη διαδικασια να το κανει.

8. t.n.b.t.

Και δεν ειδα προσωπικα τουλαχιστον να προτρεπω κανεναν να "ανακαλυψει" το οτιδηποτε. Καθε ανθρωπος κανει ο,τι του αρεσει και ο,τι θελει, δικες του οι επιλογες. Αν ειδες κατι διαφορετικο στα λεγομενα μου θα ηθελα να μου το επισημανεις.

9. Συμφωνώ απόλυτα. το ότι δεν μπορώ να φτάσω σε αυτό το σημείο έχει να κάνει θεωρώ αποκλειστικά με εμένα. ο σύντροφος μου κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια. Αν εγώ δεν αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο δεν πρόκειται να συμβεί..

10. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Αυτό είναι κατανοητό που λες.
    Η υστεριάζουσα προτροπή δεν πήγαινε προς εσένα. Το quote ήταν αφορμή για μία γενικότερη τοποθέτηση στο εν λόγω νήμα απ'αυτά που ανέγνωσα συλλήβδην.

11. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Προσωπικά δεν είδα καμιά υστεριάζουσα προτροπή αλλά ενθουσιασμό από αυτές που το κατάφεραν.Και μια λυπημένη διάθεση (εάν μπορούμε να το πούμε έτσι) από αυτές που δεν το έχουν καταφέρει.
    Το να υπάρχει μια διάθεση για κάτι νέο στην σεξουαλική ζωή του καθενός δεν το βλέπω μεμπτό.

12. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

την πρωτη φορα που το εκανα ημουν ολομοναχη, εγω και το ντους.
    και επισης κανενας ανδρας δε το εχει καταφερει εως τωρα.
    ενας , προσφατα , εφτασε πολυ κοντα αλλα δεν το εκανα για να μην του κανω χαλια το κρεβατι.