Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Squirt - ένα σπάνιο φαινόμενο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MiB, στις 12 Σεπτεμβρίου 2008.

1. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

όποιος τα μουσκεύει, τα πλένει κιόλας, το δίκαιο να λέγεται   αλλά εγώ είμαι τεμπέλα, θα βρω άλλον να το κάνει ^_^ χιχιχιχ

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Αν και συμφωνώ ότι άλλο ηδονή και άλλο οργασμός, διαφωνώ ότι το squirting δεν είναι οργασμικό.
    Τουλάχιστον εγώ δεν το βιώνω έτσι  

3. lexy

lexy .ti.va.

Θα είχε ενδιαφέρον να το περιγράψεις, αν θέλεις  

4. venus in scorpio

venus in scorpio New Member

Θα σας πω τη δικιά μου εμπειρία. Δεν το επιδίωξα, απλά έτυχε. Εκείνος ηταν καθισμένος στο κρεβάτι και η πλάτη του ακουμπούσε στον τοίχο. Εγώ στα γόνατα καθόμουν από πάνω του. Κλασική σταση δηλαδή, όχι κάτι το ιδιαίτερο. Αυτό που νομίζω ότι έκανε τη διαφορά είναι ότι δεν έσφιγγα τους πυελικούς μυς..είχα αφήσει αρκετά χαλαρό όλο εκείνο το σημείο. Τωρα καταλαβαίνω ότι ασυναίσθητα στο παρελθόν το έσφιγγα γιατί υπάρχει μια αίσθηση ότι θες να ουρήσεις. Επίσης ο παρτενερ μου με τα δαχτυλα του πίεζε εξωτερικά τον κόλπο μου προσπαθώντας να βρει το σημείο G. ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία και για τους δυο μας και το αποδίδω στο οτι αφέθηκα πλήρως σωματικά, εγκεφαλικά και ψυχικά και στο οτι ο παρτενερ μου ηταν πλήρως συντονισμένος μαζι μου...απόλαυση!!!

5. Παρά το εκτονωτικό -και αναίμακτο, θέλω να πιστεύω- τρολάρισμα που έριξα στο παρόν νήμα, δε μπορώ να μην παραδεχτώ πως χαίρομαι τις γυναίκες (και τους άντρες) που αφήνονται εντελώς όταν κάνουν σεξ. Έχω συνειδητοποιήσει πως μόνο μέσα από το ολοκληρωτικό άφημα μπορώ να απολαύσω στο έπακρο τις στιγμές. Και δεν είναι κάτι που μου συμβαίνει συχνά, όντας πολύ του ελέγχου.

Μόνο αν δεν έχουμε ντροπές, άγχος επίδοσης, φόβο απόρριψης και κάθε τύπου αναστολές μπορούμε να επικεντρωθούμε στο σώμα και τις ανάγκες του. Και τότε αυτό θα μας ανταμείψει πλουσιοπάροχα. Σκουιρτάρετε ασυστόλως, λοιπόν  

6. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Ναι αμε  

Για μένα το squirting είναι κάτι σαν συνέχεια του οργασμού. Δεν έρχεται ποτέ πριν ή χωρίς οργασμό.

Μετά από κάποιους οργασμούς (όχι απαραίτητα τους πιο έντονους, αλλά δεν έχω ακόμη καταφέρει να καταλάβω ποιοι φέρνουν και ποιοι όχι ) ενώ έχουν σχεδόν τελειώσει, έρχεται ένας σαν βαθύς σπασμός και έτσι έρχεται η ρεύση αυτή του squirting. Το αίσθημα είναι σαν να σπάει ένα μπαλονάκι με υγρό μέσα στον κόλπο και να βγαίνει το υγρό προς τα έξω.

Ακριβώς την ώρα που "σπάει το μπαλονάκι" το αίσθημα είναι μάλλον ξάφνιασμα, ένα τίναγμα, η ηδονή βιώνεται αμέσως μετά, τη στιγμή που ρέει το υγρό έξω.

Επίσης είναι κάτι που ποτέ δεν έχω πετύχει μόνη μου (αν ποτέ τελικά το καταφέρω μόνη μου παίζει να αποσυρθώ εις τα αιωνίους μονάς της ηδονής και να ασχολούμαι μόνον με αυτό ...χαχα...).

7. mr_K

mr_K New Member

εγω του ευχομαι παντως να βρει μια τετοια περιπτωση .....εκει θα καταλαβει τι θα πει η γυναικα που κανεις ερωτα να σου αφεθει....υπεροχο σκηνικο και απιστευτο ανεβασμα για τον ανδρα
    απλα φιλαρακι θα νιωσεις τι θα πει εμβολο μεχρι να την κανεις να το βιωσει η αλλιως ετοιμασου για το πιασιμο των χεριων σου....

8. Wolferallioste

Wolferallioste New Member

Εμένα μου τυχαίνει το εξής περίεργο.. Είμαι με κοπέλα γύρω στα 2,5 χρόνια τώρα, χωρίς πολύ εμπειρία στο σεξ λόγω ηλικίας.. και προσπαθήσαμε από πολύ αρχικό στάδιο και πολύ πολύ αργά να το βρούμε, πρώτα ν' αρχίσει να τελειώνει κλειτωριδικά(γιατί πίστευε ότι μόνο αυτό μπορεί) μέτα κολπικά και εδώ και περίπου ένα 4μηνο αρχίσαμε το squirting και είμαι πολύ πολύ περήφανος χαχ. Το θέμα είναι ότι δεν θα πρεπε να μαι περήφανος γιατί σε αντίθεση μ' άλλες κοπέλες, αυτή θέλει να το κάνει μόνη της. τι εννοώ? Θέλει να είμαι κοντά, να αναπνέω να μιλάω να να να.. αλλά no touch μέχρι να γίνει..

9. brenda

brenda FU very much

Είχα λυσσάξει να μάθω πως γίνεται αυτό που περιέγραφε η τότε Christa, αν δεν το κατάφερνα θα σκαζα, αλήθεια σάς λέω, τελικά πρέπει να ομολογήσω ότι είχε απόλυτο δίκιο, γίνεται ΚΑΙ έτσι, φυσικά, αρκεί να είσαι όντως ανοιχτή σε όλους τους τρόπους και χαλαρή για να το απολαύσεις... Δεν το έχω τελειοποιήσει βέβαια, αλλά την ευχαριστώ δημόσια για την σημαντική της συμβολή στην αξία της διερεύνησης, ομολογώ πως είχα αρχικά τις επιφυλάξεις μου, αλλά οφείλω να ομολογήσω ότι μας άνοιξε τα μάτια... 

10. Poihths

Poihths Regular Member

Με λίγη βοήθεια τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο..

11. idiry8mos

idiry8mos dare... feel it

η προσπαθεια ειναι παντα το εναυσμα   υπομονη και επιμονη  

12. Oneirokratoras

Oneirokratoras New Member

Γινεται. Θελει βοηθεια. Ταχύτητα και πιεση στο σωστο σημειο.
    Η απολαυση ειναι μοναδικη και για τους 2