Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Squirt - ένα σπάνιο φαινόμενο?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος MiB, στις 12 Σεπτεμβρίου 2008.

1. smasher

smasher Regular Member

Απάντηση: Squirt - ένα σπάνιο φαινόμενο?

Μας είπες νωρίτερα ότι η μητέρα σου σου απαγορεύει να ουρήσεις πάνω στο κρεββάτι σου. Ωστόσο είναι πεπεισμένος ότι σου αρέσει να εφαρμόζεις αυτές τις φετιχιστικές πρακτικές του cumshot και του squirting ταυτόχρονα. Άρα λοιπόν, δεν θα έμπαινες στον πειρασμό να εκσφενδονήσεις το σπέρμα σου κατάμουτρα στο πρόσωπο μιας κοπέλας.

Προσωπικά θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις αυτό στην μάνα σου την ώρα που σου αλλάζει την πάνα σου. Το λέω αυτό γιατί έχω και μαρτυρίες από την Γεωργία, η οποία της έτυχε να της συμβεί κάτι παρόμοιο την στιγμή που η μητέρα της της άλλαζε την πάνα. Η κοπέλα είχε το χέρι της χωμένο βαθιά μέσα στο γατάκι της και έκλαιγε σαν νεογέννητο. Για καλή της τύχη η μαμά της κατάλαβε ότι είχε πέσει σε βαθύ οργασμό και δεν την μάλωσε.

2. danos

danos Regular Member

αααα αυτό εννοείς , πάλι καλά γιατί έτοιμος ήμουν:mad2:
    Παρόλα αυτά πρέπει να σε ενημερώσω ότι δεν φοράω πάνα .
    είμαι άντρας εγώ 
    Επίσης πρέπει να σ ενημερώσω ότι δεν ουρώ ποτέ μου , μόνο κατουράω
    Tsising και πάλι tsising

3. smasher

smasher Regular Member

Δεν έχει σχέση, ούρηση και κατούρημα είναι το ίδιο πράγμα.

Άν όμως τολμήσεις μια μέρα να βρέξεις το κρεββάτι σου, θα πω της μητέρας σου να σου φορέσει πάνα για τιμωρία.

4. danos

danos Regular Member

Άντε ρε μαρτυριάρη και συ:icon_no2:
    Δεν θα σε ξαναπαίξω 

5. manakos33

manakos33 New Member

καταθετοντας και εγω την προσωπικη μου εμπειρια με την σχεση μου...ειναι γεγονος οτι δεν μου ειχει τυχει να γνωρισω καποια γυναικα η οποια να κανει squirting μεχρι που γνωρισα την συγκεκριμενη.ο οργασμος της συνοδευεται παντα απο ενα γερο λουσιμο...σεντονιων και οτιδηποτε αλλο υπαρχει τριγυρω!!!!!εμενα προσωπικα οπως και την συγκεκριμενη γυναικα ειναι κατι που μας αρεσει απιστευα πολυ...και το προκαλουμε τοσες φορες οσες να μην αντεχει αλλο...να στεγνωνει...ειναι απιστευτα ερεθιστικο και για εκεινη που το νιωθει και για εμενα που το λαμβανω...με το που βαλω 2 δαχτυλα μεσα της ειναι θεμα δευτερολεπτων να χυσει με αυτο τον τροπο...εχει φτασει σε σημεια να την πιανουν σπασμοι μετα απο πολλα και επαναλαμβανομενα squirtung και εχει φτασει σε σημειο να λιποθυμησει...και μπορει να το κανει σε οποιαδηποτε σταση αρκει τα δαχτυλα να κοιταζουν προς την κοιλια της και να απολαυσει τα απαραιτητα χαδακια....αυτα απο εμενα!

6. mona

mona mea_maxima_culpa

​

7. vaggosharley

vaggosharley New Member

squirting , θα ηθελα να δοκιμασω αυτη την εμπειρια.αν καποια κοπελα εχει την <εμπειρια> ή την περιεργεια για τη φαντασιωση αυτη ας μου στειλει PM για να την μοιραστει μαζι μου.(ή να την πραγματοποιησουμε) εαν υπαρχουν οι καταλληλες συνθηκες..please wait 2 seconds for an uncompressed image, or press Ctrl+F5 for original quality page

8. llazouli

llazouli Contributor

9. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Θα ξεκινησω το πρωτο μου post με κατι που το έχω ζήσει..

Το squirt είναι η απόλυτη οργασμική εμπειρία που έχει την δυνατότητα να την ζήσει όλο ο γυναικείος πληθυσμός, ανεξαιρέτως. Κρίνεται απαραίτητη η χρήση έμπειρου partener, όπως επίσης και ο έντονος πόθος κατα την διάρκεια των περιπτύξεων...
    Σε συνδιασμό με τον κλειτοριδικό ερεθισμό, σε στέλνει στο υπέρτατο επίπεδο ηδονής.. Νιώθεις όλο σου το έιναι να χύνει αγγίζοντας ένα αίσθημα απόλυτης παράδοσης που αγγίζει την αιωνιότητα και συ την αθανασία.. ποτέ δε σου φτάνει μια φορά.. θέλεις κι άλλο.. κι άλλο.. κι άλλο...
    Όχι δεν είναι κατούρημα, απόδειξη είναι το γεγονός οτι ενώ έχεις αδειάσει κουβάδες υγρών(εντελώς διαφανές και σχεδόν αόσμο, ανάλογα με τις διατροφικές συνήθειες), μετά πας τουαλέτα και ρίχνεις ενα κατούρημα θαρρείς και στο είχαν απαγορεύσει για μέρες.
    Αν νομίζεις οτι είναι κατουρημα, πιες λίγο για να το διασταυρώσεις...
    Απο την στιγμη που θα χύσεις έστω και μια φορά με squirt..
    τιποτε λιγοτερο δεν θα σε ικανοποιεί

10. Απάντηση: Squirt - ένα σπάνιο φαινόμενο?

Είναι λιγότερο θέμα έμπειρου παρτενέρ και περισσότερο θέμα α) ανατομίας και β) έμπειρης με το σώμα της γυναίκας.
    Και όντως δεν είναι ούρα. Έχω φάει στη μάπα τεράστιες ποσότητες.

11. θάλασσα

θάλασσα Regular Member

Για να ειμαι ειλικρινης δεν ειχα καμία εμπειρία οταν το έζησα για πρώτη φορά... Ο partener απο την αλλη... είχε για αγία γραφη την εξερεύνηση του γυναικείου οργασμού.

Επετρεψε μου να προσθέσω πως είναι περισσότερο εγκεφαλικο το ζήτημα.. Η ψυχολογία μιας γυναίκας στο σεξ είναι το αλφα και το ωμέγα.

12. Emiris

Emiris Regular Member

Re: Απάντηση: Squirt - ένα σπάνιο φαινόμενο?

Εύχομαι τότε στις κοπέλες να μη το ζήσουν ποτέ. Κρίμα να είναι μόνιμα ανικανοποίητες μετά.