Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Squirting

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Leon_hairylover, στις 16 Μαϊου 2021.

1. Πρόσφατα γνώρισα μια 45ρα δασκάλα και αφού συζητήσαμε και είδαμε ότι δεν τα βρίσκουμε σε θέμα σχέσης λόγω διαφοράς ηλικιας(32 εγω) αποφασίσαμε να βρισκόμαστε μόνο για σεξ...έλα όμως που της εξέφρασα ότι πιο πολυ με ανάβει το υποτακτικο παιχνίδι με εκτόνωση και των δύο χωρίς σεξ...με λίγα λόγια η κυρία μπορεί να βγάλει και 10 λίτρα υγρά απλά παίζοντας της το πράμα της(της βρήκα το σημείο αμεσως)..εγώ το μόνο που θέλω είναι την ώρα που χυνει να μου τον παίζει και να τα πετάω πάνω της...
    Καπως ετσι την έχουμε καταφέρει και η εκτόνωση είναι πιο δυνατή και από το καλύτερο γαμησι που έχω κάνει!αυτά!!
    ΥΓ στην επόμενη συνάντηση να παιχτεί golden shower από εμένα προς αυτή με αντίτιμο 3 σκουιρτινκ!
    Αυτά τα περίεργα!

2. Ntyrse

Ntyrse Regular Member

Ειναι εντυπωσιακό , δυστυχώς δεν γίνεται σ όλες

3. katerina

katerina Regular Member

Κι εγω πιστευα οτι δεν μπορουσα, μεχρι προσφατα που ανακαλυψα οτι μπορω...Απιστευτη αισθηση και εμπειρια.
    Λογικα εχει να κανει με τον άνδρα που εισαι, εαν ξερει δηλ να σε φερει σε αυτο το σημειο.

Πλεον πιστευω μπορουμε ολες  

4. Lover_UnderCover

Lover_UnderCover Dirty Mind,Dirty Imagination,Dirty Intentions...

Πολύ σωστή σε βρίσκω katerina!
    Και ο άντρας να ξέρει που του πάνε τα τέσσερα ,αλλά και εμείς να είμαστε πρόθυμες να αφεθουμε εντελώς  
    Για να συμβεί αυτό,δεν πρέπει να σφίγγεσαι καθόλου.

5. Ξέχασα να γράψω ότι δεν πίστευε ότι θα τα καταφερω( εγώ ήμουν σίγουρος ομως)

6. Χάρισμα!

7. AlphaMaleMaster

AlphaMaleMaster Regular Member

Στο 99% είναι εφικτό υπό προϋποθέσεις

8. Just_Me

Just_Me Contributor

Θα μπορούσατε να αναφέρετε αυτές τις προϋποθέσεις;

9. AlphaMaleMaster

AlphaMaleMaster Regular Member

Κάθε κορμί,όπως φυσικά και το εκάστοτε μυαλό είναι διαφορετικό.Ισως θα έπρεπε να θέσεις την συγκεκριμένη ερώτηση σε εσένα την ίδια.Κατα τον Κομφούκιο,όσα ψάχνεις είναι μέσα σου...

10. Centaurus_

Centaurus_ New Member

- Απαιτεί τεχνική.
    - Πρέπει να αφεθείς.
    - Πρέπει να σε έχει διεγείρει σωστά ο άλλος.

Με αυτά συνήθως είναι εφικτό στις δικές μου περιπτώσεις

11. Just_Me

Just_Me Contributor

Μάλιστα..
    Ευχαριστώ για την απάντηση  

12. Just_Me

Just_Me Contributor

Χρειάζεται κάποιο stretching/practice πριν λάβει χώρα η τεχνική αυτή;