Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

storm-lizard 00

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος danos, στις 11 Σεπτεμβρίου 2010.

1. danos

danos Regular Member

Οι περισσότεροι από εσάς νομίζω θα θυμάστε την πρόταση γάμου που είχα κάνει στην Κική ,κατά των κόσμο nadu καλή της ώρα όπου και να βρίσκετε η κοπέλα , καθώς επίσης και την χυλόπιτα που εισέπραξα στο τέλος
    Απ όλη αυτή την ιστορία όμως οφείλω να ομολογήσω ότι κέρδισα μια πολύ καλή κουμπάρα
    Τη Μάγδα , κατά των κόσμο mad εντελώς lene
    Έπειτα είχα πολλές προτάσεις αλλά καθώς ήμουν απογοητευμένος της απέρριψα όλες
    Ο φτερωτός όμως θεός του έρωτα είχε άλλη άποψη και έτσι ένα απόγευμα ήρθε και με χτύπησε ξανά την πόρτα φέρνοντας μαζί του το μικρό και πανέξυπνο κολοκυθάκι μου
    Έρως βαρείς και αναπάντεχος και για τους δυο μας
    Η μοίρα όμως είχε και αυτή τα σχέδια της
    Η ζήλια του κόσμου και ο πόλεμος που μας κήρυξαν σκόρπησαν τον έρωτα μας
    Έτσι ξανά μόνος και απογοητευμένος
    Κανείς δεν μένει μόνος σε αυτήν τη ζωή
    Όλοι έχουν δικαίωμα στον έρωτα
    Έτσι ο φτερωτός θεός έκανε πάλι το θαύμα του αλλά αυτήν τη φορά βάζοντας μου ένα δίλλημα
    Με έφερε 2 γυναίκες να διαλέξω , όμως ….
    Και οι 2 με το ίδιο status , γλυκύτατες με πολύ καλά στοιχεία χαρακτήρα
    Διαύγεια πνεύματος και κουκλάρες
    Θα ήθελα λοιπών να ψηφήσετε πια απ της δυο ταιριάζει καλύτερα με μένα και αν θέλετε να γράψετε και δυο λόγια για τον λόγο που την ψηφήσατε
    εδώ θα σας παρουσιάσω κάποια στοιχεία που ίσως σας διευκολύνουν

Και απ την άλλη ……
    Λοιπών της κοπέλες της γνωρίζεται όσο για μένα δεν το συζητώ , με παραγνωρίζεται
    Μια βοήθεια παρακαλώ αν είναι εύκολο
    Υγ.1 ξέρω δεν περιμένω μεγάλη συμμετοχή αλλά σίγουρα περιμένω μια ωραία κουβέντα πολιτισμένη
    Να διευκρινίσω ότι οι απαντήσεις σας θα σχολιάζονται από όποιους το επιθυμούν
    Υγ.2 για να μην πεταχτεί κανένας έξυπνος οι κοπέλες έχουν ενημερωθεί για το poll και έχουν εγκρίνει , λαϊκιστή τα θέλει ο κ…σ τους

2. thanasis

thanasis Contributor

Εγώ λέω και τις 2. Και να φτιάξετε πολύσπιτο με καταμερισμό αρμοδιοτήτων, στο οποίο η Storm θα αναλαμβάνει τις μουσικές επιλογές και τις κοινωνικότητες και η lizard θα σου προσφέρει αισθητική τέρψη με τα κάλλη της.

3. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Re: storm-lizard 00

Αγαπητέ Θανάση αυτό το σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν γίνεται
    Βλέπεις η μια είναι αυτό που έψαχνα δηλαδή bi ενώ η άλλη όχι
    Αυτή που δεν είναι θα το πάρει για κέρατο και κινδυνεύω να της φάω ( μην ξεχνάς γυναίκες διακόπτες και οι δυο )
    Too bi λοιπών or not too bi  

4. thanasis

thanasis Contributor

Re: Απάντηση: Re: storm-lizard 00

Είναι απλά τα πράγματα. Η Storm που είναι str8 θα ξεγελαστεί από τη θεριακλίδικη μουστάκα/ποδαρότριχα της lizard, θα ικανοποιείται έτσι η ανάγκη της για σερνικό and you'll live happily ever after.

5. Nesaea

Nesaea Guest

Απάντηση: storm-lizard 00

Lord have mercy on his soul...

6. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: storm-lizard 00

Μα Θανάση είπε η κοπέλα ότι το ξυρίζει το μουστάκι 
    Οχου δεν με προσέχεις τι γράφω:mad2:
    Επίσης πρέπει να εστιάσουμε στα υπέρ και τα κατά της κάθε μιας και κατά πόσο ταιριάζουν με τα δικά μου προτερήματα μιας και ελαττώματα δεν διαθέτω  ,και όχι να βρίσκουμε τρίτες λύσεις
    Σε αυτά που λες φρονώ ότι θα ήταν καλύτερα να τοποθετηθούν τα ίδια τα κορίτσια

7. danos

danos Regular Member

Με το μεταφράζεις σε παρακαλώ  

8. thanasis

thanasis Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: storm-lizard 00

Και μόνο το ξούρισμα, που θα την βλέπει κάθε πρωί με το προσάρ στο χέρι είναι ικανή συνθήκη για ξεγέλασμα.  

9. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: storm-lizard 00

Ασφαλώς , αλλά ……….
    Η str θέλει τον άντρα str και όχι bi
    Έτσι όταν θα μας βλέπει με την lizard να κυλιόμαστε κάτω με της γαιδουροτριχάρες μας θα έχει την ψευδαίσθηση ότι έχει όχι έναν αλλά δυο bi , και θα μας διώξει 
    Καταλαβαίνεις είναι ψυχολογικό το θέμα να έχεις 2 και να μην είναι κανένας str:jerkit:

10. llazouli

llazouli Contributor

Βρες μου λόγια,βρες μου εικόνες
    βρες μου δρόμους και κανόνες
    βρες τραγούδι να μου μοιάζει
    και τις δυο τους ν`αγκαλιάζει

Δυο αγάπες πολεμάνε
    μέσα μου βαθιά
    μη μ`αφήσουν πώς φοβάμαι
    μα δεν αφήνω και καμιά.

Πόσο τη βρίσκω
    μ`αυτό το ρίσκο
    και πώς με τυραννά
    που με ξαναγεννά
    που με ξαναγεννά
    αχ,πώς με τυραννά.

Σε βλέπω να τυραννιέσαι επ' άπειρον...είναι και οι δυο τους κούκλες.
    Στη θέση σου, κορώνα γράμματα θα το παιζα.Ας αποφασίσει το...σύμπαν !

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  11. danos

danos Regular Member

Η τυραννία είναι αρχή τους σαδομαζοχισμού ?????
    Danos τρώει μπισκότο τώρα και γεμίζει με ψίχουλα το σύμπαν  
    Το σύμπαν και μόνο για να με εκδικηθεί θα μ της δώσει και της δυο  
    Απα πα πα πα εδώ πρέπει να ξεκαθαριστεί το όλο θέμα 
    Μάλιστα σε λίγο σκέφτομαι να πάω να πάρω ένα αποκριάτικο μουστάκι για να το βάλω στην storm
    Έτσι αν της δω μαζί με τα μουστάκια τους ίσως και καταφέρω να διαλέξω πιο εύκολα:evil:

12. devine_sub

devine_sub Contributor

Ιδέα: μήπως να κάνετε μια λίστα προσόντων της ιδανικής συντρόφου και να δείτε κατά πόσο ανταποκρίνονται;

Π.χ. από μαγειρική, ρωτήσατε τι σκαμπάζουν;

Κι αν τελικά διαπιστώσετε ότι η μία ανταποκρίνεται στα μισά και η άλλη στα υπόλοιπα μισά ... δεν έχετε παρά να ορίσετε πρόγραμμα: Δε-Τε-Πα, Τρ-Πε-Σα. Τις Κυριακές, ΑΕΚ, περισυλλογή και νηστεία.