Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Strap on για πρώτη φορά.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Nick_Hot, στις 20 Αυγούστου 2013.

1. petDom

petDom Regular Member

Καλό είναι να έχει εμπειρία ηα Κυρία σου. Κάθε αρχή και δύσκολη και όσο και να ερεθίζεται κανείς στο μυαλό η φυσική επιβάλει την παρουσία της. Σιγά σιγά και με τρόπο

2. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Απάντηση: Strap on για πρώτη φορά.

Και υπομονή, δεν γίνονται όλα με τη μία. Σιγά-σιγά και διερευνητικά.

3. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Αλλωστε με σαλιο και υπομονη γινεται ο κωλος.. Μουνι χαχαχα

4. jonsnow83

jonsnow83 New Member

Πιστεύω ότι μπρος στα καλη τι ειναι ο πόνος..

5. GeorgeX

GeorgeX New Member

εχω δοκιμασει με μια πρωην μου και ηταν πολυ ωραια αισθηση απλα εννοειται οτι εχει λιγο πονο στην αρχη...κρεμουλα να εχεις και υπομονη...ολα γινονται...εννοειται να παρεις ενα σκληρο αλλα μικρο σε διαμετρο για αρχη...ε μετα βλεπεις..

6. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Oι τρόποι με τους οποίους μπορεί να γίνει έντονη διέγερση δύο ερωτογενών ζωνών ταυτόχρονα, γεννητικών οργάνων και πρωκτού την ίδια στιγμή, μπορεί να οδηγήσει ευκολότερα σε έκσταση και να πολλαπλασιάσει την ηδονή. Είναι μια πράξη που ενώνει το αρσενικό με το θηλυκό κομμάτι του εαυτού σου. Συμβάλλει σε αυτό και το γεγονός ότι είναι μια διαδικασία αργή. Ακόμα καλύτερα όταν πρόκειται για milking. Το δεύτερο το βλέπω εξαιρετικά εγκεφαλικά και μαζοχιστικά.

7. Widget

Widget Regular Member

Από τη δική μου προσωπική εμπειρία, δεν είχα κανένα πρόβλημα πόνου. Βέβαια το strapon ήταν μικρό (οπότε και ιδανικό για "πρωτάρη" πιστεύω) ενώ η κοπέλα χρησιμοποιούσε ανά ορισμένα χρονικά διαστήματα κάποιο λιπαντικό που είχε φέρει. Σίγουρα, όμως, βοήθησε πολύ και το γεγονός ότι κάποιες φορές (έστω και λίγες αλλά και αραιές μεταξύ τους) είχα πειραματιστεί και μόνος μου στο σπίτι. Πιστεύω το τελευταίο βοήθησε σημαντικά.

Πάντως δεν περίμενα από την πρώτη φορά να πραγματοποιηθεί η φαντασίωση αυτή αλλά να που τελικά προχώρησε.

8. stratis

stratis New Member

Οπως ανέφεραν και όλοι οι προηγούμενοι στην πλειοψηφία τους , ξεκινάς με ένα μικρό strap on και λιπαντικό , τα σιλικόνης είναι καλύτερα γιατι δεν στεγνώνουν εύκολα και όλα θα πάνε καλά. Υπάρχουν και ειδικά λιπαντικά με συστατικά για να "χαλαρώσουν" την περιοχή. Προφανώς για αρχή θα μπορούσες να ξεκινήσεις με δάχτυλο ή με μια μικρή σφήνα. Μετα τις πρώτες δοκιμές και συνευρέσεις θα βρείτε τι σας αρέσει και τι όχι

9. seduced mind

seduced mind Guest

Λοιπόν χωρίς να μπω σε περαιτέρω εξηγήσεις για την ιδιότητα μου θα σας πω πως τα βακτήρια υπάρχουν παντού και είναι μη παθογόνα. Αν όμως διεισδύσουν στον οργανισμό σε ιστούς που μπορούν να τους μολύνουν τότε μετατρέπονται σε παθογόνα και προκαλούν μόλυνση. Τα βακτήρια υπάρχουν παντού και στα dildos εφόσον τα dildos διαθέτουν πόρους και μπορούν να αδρανήσουν για μεγάλο χρονικό διάστημα μετατρεπόμενα σε ενδοσπόρια οπότε όπως γίνεται αντιληπτό διαθέτουν την ικανότητα να μπορούν να επιβιώσουν σε πολύ αντίξοες συνθήκες.

Με απλά λόγια ακόμα και με σαπούνι να το πλύνεις το dildo υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το βακτήριο να επιβιώσει και όταν βρει τις ιδανικές συνθήκες να αρχίζει να πολλαπλασιάζεται (ανα 20 λέπτο περίπου διαιρείται και πολλάπλασιάζεται). Οπότε μην θεωρείτε το στράπον κάτι απλό δεν είναι απλό εγκυμονεί κινδύνους μόλυνσης που θα προκαλέσει αφόρητους πόνους.Τέλος σας ενημερώνω πως ο ιστός του πρωκτού είναι πολύ λεπτός και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να προκληθεί σκίσιμο του ιστού το οποίο θα σε στείλει στο νοσοκομείο. Στο νοσοκομείο δεν τίθεται θέμα για το τι κάνεις δεν ενδιαφέρεται κανείς ούτε θα σχολιάσει κάποιος το περιστατικό μετά την αντιμετώπιση του γιατί και αυτά στη ζωή υπάρχουν απλά ο τρόπος αντιμετώπισης του σκισίματος θα είναι ενοχλητικός για τον παθόντα σε σημείο που θα μετανιώσει 100 φορές τη στιγμή που το έκανε.

Εδώ κλείνω την άποψη μου και για μένα το θέμα έχει κλείσει...

10. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

μπορειτε να χρησιμοποιησετε προφυλακτικο σε οτιδηποτε τυπου dildos. Ειναι ο καλυτερος τροπος αποφυγης απο τα μικροβια.

11. Η μπορείται απλά να το αποφύγεται και σίγουρα δεν θα έχεται κανένα πρόβλημα υγείας. Σε κάθε περίπτωση για εμένα η χειρότερη μόλυνση ήταν και παραμένει η ανεκπλήρωτη επιθυμία. 'Οσον αφορά το strap, με την κατάλληλη γυναίκα σαν εμπειρία είναι τουλάχιστον ευχάριστη

12. Το ζητουμενο ειναι να βρεθει πρωτα η καταλληλη γυναικα...