Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Strap on για πρώτη φορά.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Nick_Hot, στις 20 Αυγούστου 2013.

1. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Αμάν βρε Galeone!!! Είπαμε δεν είναι σκλάβος!!!!! Είναι υποτακτικός!!

2. dp77

dp77 male 77

τωρα μιλας σωστα!

3. moxito

moxito Travel for the dream!!!

4. moxito

Καλημερα Galeone!!!
    Πιστευω οτι δεν μπορει να υπαρξη ποιο ομορφο συναισθημα απο αυτο "του switch"...
    Ειναι κατι μαγικο...
    Να νιωθεις την γυναικεια Κυριαρχια...!!!

5. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Αν αξίζει να δοθούν λίγα επιπλέον χρήματα για ένα καλό και ποιοτικό αξεσουάρ, αυτό είναι σίγουρα το strap on.

Πρέπει να είναι από καλής ποιότητας υλικό, εύκαμπτο και μαλακό σχετικά, όχι σκληρό και πλαστικό, ψεύτικο. Αλλιώς δεν αξίζει καν η αγορά του, πονάει και μόνο ηδονή δεν προσφέρει, καταλήγει να είναι ένα άχρηστο παιχνίδι.

6. sw

sw

δεν εχει σημασια το στενος αλλα το στεγνος

7. moxito

θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου!!!

8. Kristin cross

Kristin cross New Member

θέλω πολύ να ζήσω την εμπειρία ολοκληρωμένη κι όπως τη φαντάζομαι. Με την Κυρία που θα με ορίζει.
    Είχα 2 εμπειρίες πειραματιζόμενος με 2 γνωστές μου, αλλά χωρίς να το φοράνε στη μέση και να γίνεται η διείσδυση όπως την είχα στο μυαλό μου. Πιο πολύ ήταν σε διερευνητικό πλαίσιο.
    Ελπίζω να το ζήσω όπως το ονειρεύομαι.
    Με συγχωρείτε αν εκφράζομαι απλοικά, μα δεν κατέχω την ορολογία και μπορεί να φαντάζω κάπως...

9. brenda

brenda FU very much

Σε αγαπώ, απλά...  Σου εύχομαι να το ζήσεις έτσι ακριβώς όπως το ονειρεύεσαι.... 

10. Kristin cross

Kristin cross New Member

Εγώ να δεις πόσο σ' αγαπώ και πόσο σε σκέφτομαι!

11. sw

sw

Για την λιπανση παραθετω ενα αποσπασμα απο την περιγραφη της πρωτης μου ΒΔΣΜικης εμπειριας, που αποδειχτηκε θαυμασιο και πολυ φιλικο για ολες μας τις αισθησεις.

{...Καποιοι αναστεναγμοι διεκοπταν την λανθανουσα ανασα της , που αποδειχνε την προσπαθεια της να αφουγκραστει τις μη ορατες κινησεις μου. Ακουγε τον ηχο του κουταλιου που εστριβε κι ετριβε μεσα σε ενα φλιτζανι, ανακατευοντας το μιγμα που προετοιμαζα για το κωλο της.
    Δεν ειχα σκοπο να σταξω ταμπασκο απο την πρωτη φορα. Το κοματι του βουτυρου ηθελα να σταθεροποιησω με μια μικροτερη ποσοτητα μελιου.
    Ακουσε επισης και τις αλυσιδιτσες των glover clamps να σωριαζονται κατω απο τα ανοιχτα ποδια της αναμεσα στα κοκκινισμενα γονατα της.
    Δυο ζευγαρια απο δαυτα.
    Ενα χαστουκι εκανε το κεφαλι της να σηκωθει ψηλοτερα και να κοιταξει μεσα στα ματια μου.
    Το κατω, απο τα μισανοιχτα χειλη της, ενοιωσε το δαγκωμα του πρωτου ακρου του 'glover...". Το δευτερο δαγωσε την καθε μια της ρογα, κλεινοντας με την αλυσιδα τους το πρωτο αναμεσα της και στο στέρνο της. Ελευθερο εκρεμουσε το αλλο ακρο κανοντας κυκλους

Λιγα λεπτα σιγης χρειαστηκαν για να γεμισω μια μεγαλη συριγγα με το περιεχομενο του φλιτζανιου.
    Ενοιωσε το ορφανο απο βελονα, χονδρο στομιο της να εισχωρει στον ανοιχτο κωλο της και εγω ακουσα τον υγρο ηχο που εκαναν τα καυτα μουνοχειλα της καθως ανοιξαν απο το σπασμο που εκανε οταν το εμβολο εσπρωξε μεσα της το ιδιο περιεχομενο.
    Παρατηρησα πως, οντως, διαρροη δεν προεκυψε απο την πιεση του εμβολου της συριγγας μεσα στον κωλο και αναζητησα αλλου την πηγη της υγρης κηλιδας στο τραπεζι.
    Μια μικρη ποσοτητα αφησα και στην ακρη του ντιλντο, απλωνοντας την ομοκεντρα, καθως εσπρωχνα τον σφυχτηρα του κωλου της προς την διευθυνση του.
    Με προσοχη εισχωρησε προοδευτικα μεσα της, μεχρι που τερματισε προς τα πισω πανω στο "ποδι"...}

απο: https://www.greekbdsmcommunity.com/threads/Το-ξεκινημα-της-πρωτης-ΒΔΣΜικης-σχεσης-μου.49389/

12. giwrgakhs

giwrgakhs New Member

θα ήθελα να δοκιμάσω με strapon. Θέλω να μου πει κάποιος που έχει και ενδιαφερεται αν πονάει και πως εσθάνεσαι την ωρα που μπαίνει. θελω να ανοιξει πολύ