Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Strap-on Experience

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 7 Ιανουαρίου 2013.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

οπως εχω ξαναγραψει με την Βικυ ειχαμε μια πολυ ιδιαιτερη και ομορφη σχεση της οποιας η εξελιξη ηταν ραγδαια.

μετα τις πρωτες μας συναντησεις αρχισε να της αρεσει παρα πολυ αυτο, γινονταν ιδιαιτερα απαιτητικη μαζι μου και αυστηρη, με συναρπαζε καθε στιγμη.

ενημερωθηκε στο ιντερνετ για διαφορα πραγματα και καποια στιγμη καπως διστακτικα μου ζητησε να δοκιμασουμε το στραπ ον, ειλικρινα παραξενευτηκα που ζητησε κατι τετοιο, της το ειπα και μου ειπε οτι θελει να μπει μεσα μου, να την νιωσω βαθεια μου και να βλεπει τις εκφρασεις του προσωπου μου ενω μου κανει ερωτα..αν και μιλουσαμε στο τηλεφωνο ημουν ηδη γονατιστος καθως μιλουσαμε, η αληθεια ειναι οτι πλεον δεν μπορουσα παρα να ειμαι γονατιστος ακομα και οταν την σκεπτομουν.

αυτη την φορα ηταν διαφορετικα, ειχε καταφερει να μεινει μαζι μου για 2 μερες και ηλπιζα ολα να πανε καλα. συναντηθηκαμε, μιλησαμε τοσο ομορφη, μιλησαμε ειπαμε τα νεα μας και την καθοδηγησα στο μαγαζι με τα στραπ ον, μπηκαμε μεσα και με μια απλοτητα ζητησε απο τον πωλητη να μας δειξει τα στραπ ον, εκεινος πολυ ευγενικα μας οδηγησε στο καταλληλο μερος, υπηρχαν διαφορα μεγεθη τελικα κατεληξε σε ενα λευκο προς μπες το οποιο ηταν 22εκατοστα, στο μαγαζι υπηρχαν και αλλα πραγματα που της κινησαν το ενδιαφερον, πηραμε δεστρες δερματινες χεριων, ball gag κοκκινο το οποιο μπορω να πω οτι της αρεσε πολυ.

περασαμε μπροστα απο τα μαστιγια, πηρε ενα κροπ στα χερια της και ημουν ετοιμος να της ορμηξω, το καταλαβε γελασαμε και μου ψιθυρησε στο αυτι ''θα τιμωρηθεις στο σπιτι'' και με φιλησε στο στομα. καταλαβα οτι κι εκεινη το ηθελε το ιδιο, διαλλεξαμε μερικα μαστιγια ακομη και γυρισαμε.

στην διαδρομη ημασταν πολυ ξεγνοιαστοι. μιλησαμε για απλα καθημερινα πραγματα.

γυρισαμε σπιτι, ηταν μεσημερακι προς απογευμα. με το που μπηκαμε σπιτι ακολουθησα ολες τις οδηγιες που μου ειχε δωσει πριν, δλδ γδυθηκα αμεσως και γονατισα μπροστα της. ειχε αυτη την λαμψη ευχαριστησης στα ματια της, ανοιξε την τσαντα της κι εβγαλε ενα κολλαρο, απο μεταξωτο δερμα, μαυρο διακριτικο με το ονομα της επανω, μου το φορεσε και μου ειπε οτι θα το βγαζω μονο αν εχω αδεια ή οταν πλενομαι.

την ευχαριστησα φιλωντας τα χερια της. της ετοιμασα το μπανιο της και οπως ημουν στο μπανιο και ετοιμαζα ηρθε κοντα μου, ηταν γυμνη, την βοηθησα να μπει στο μπανιο και αρχισα να της πλενω το κορμι και να της τριβω την πλατη, με φιλησε στο στομα και μου ειπε να την αφησω μονη της..

μετα απο ωρα με φωναξε, ομως μου ζητησε να παω μπουσουλωντας στα γονατα, ειχε βγει απο το μπανιο και κατω απο το μπουρνουζι της ειχε φορεσει το στραπ ον και με καλεσε κοντα της

τα ειχα χασει λιγο την πλησιασα και μου ζητησε να την κρατησω απο τα γονατα και να της κανω στοματικο ερωτα στο στραπ ον της, διστακτικα εκανα οτι μου ζητησε, ενω δεν ενιωθε κατι το ευχαριστιονταν, την ενταση, τον ανδρα που ηταν στα ποδια της και ρουφαγε το πεος της, τον τροπο που βιαια το εσπρωχνε πιο βαθεια στο στομα μου τα βογγητα μας, με καθοδηγησε στο κρεββατι και μου ζητησε να κατσω στα 4 , ομως αλλαξε γνωμη εβγαλε ενα προφυλακτικο και ζητησε να της το φορεσω, με ταπεινωνε και το ευχαριστιονταν με εβαζε στην θεση μου σε ολους τους τομεις, με γυρισε στα 4 και αρχισε να μπαινει σιγα σιγα μεσα μου, χτυπωντας με στα κωλομερια και τα χερια της με γρατζουνουσαν με αρπαξε απο το μαλλι και το εκανε δυνατα ενω το αλλο της χερι με μαλακιζε ηξερα οτι δεν εχω αδεια να χυσω

με εφτασε στα ορια μου ''χυσε'' φωναξε, εχυνα μεσα στην χουφτα της τρεμοντας ενω το ενιωθα μεσα μου,,,

με γυρισε μου εβαλε το χερι της στομα μου με πασαλιψε, ειχε βγαλει το στραπ ον και ανεβηκε πανω στο προσωπο μου ενιωθα τα υγρα της με ποση δυναμη εχυνε ξανα και ξανα, ξαπλωσε διπλα μου..

χαμογελαστη, ανυπομονω να δοκιμασουμε τα μαστιγια ειπε..

2. eyes_wide_shut

eyes_wide_shut Regular Member

Απάντηση: Strap-on Experience

Πολύ ωραία και σε κάποια σημεία ερεθιστική η ιστορία σου...όπως και η προηγούμενη..

Περιμένουμε και τη συνέχεια...keep us horny.. 

3. Zoé d´Athènes

Zoé d´Athènes Regular Member

Baby, baby!  

Όπως είπε ο eyes_wide_shut, περιμένουμε την συνέχεια...

4. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Lucozade: Όπως είπε και ο eyes_wide_shut και η Zoé d´Athènes, αναμένουμε τη συνέχεια....

μάλλον θα είναι humilation experience ή whipping experience!!!

Anywway, ό,τι και να είναι αναμένεται με ενδιαφέρον!

manos291 (Μάνος)