Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

strapon games

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος BABYLONS_30, στις 3 Ιανουαρίου 2014.

1. BABYLONS_30

BABYLONS_30 New Member

Γεια σας. Ειμαι 33 και θα ήθελα τις απόψεις από έμπειρους για strapon.
    Θέλω πολύ να αποκτήσω εμεπειρία πάνω σε αυτό. Γενικά η ιδέα ότι μια γυναικα με παίρνει με strapon με φτιαχνει αφάνταστα. Υπάρχει άραγε γυναικα εδώ ή αντρόγυνο για μια τέτοια εμπειρία?

2. MALISTA

MALISTA Regular Member

Απάντηση: strapon games

ΕΓΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΕΒΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΕΡΑΣΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕ ....

3. Απάντηση: strapon games

Ενα δαχτυλο δεν ειναι ποτε αρκετο...

4. sailing

sailing New Member

Αν η γυναίκα έχει φαντασία, ο άνδρας είναι άνετος και (κυρίως) η επικοινωνία μεταξύ τους είναι ανοιχτή, τότε και το δάχτυλο είναι υπεραρκετό, πίστεψέ με  

5. Widget

Widget Regular Member

BABYLONS_30, εγώ δεν έχω πολλές εμπειρίες. Ωστόσο τις περιγράφω στο παρακάτω link.

https://www.greekbdsmcommunity.com/forums/34695-αναζήτηση-εμπειρίας-με-ενεργητική-κοπέλα.html

Πριν 1,5 βδομάδα περίπου προέκυψε και η τρίτη μου εμπειρία. Μόλις βρω χρόνο, θα σας την περιγράψω αναλυτικά στο παραπάνω link.

6. BABYLONS_30

BABYLONS_30 New Member

Εσένα πως σου φάνηκε όλο αυτο το σκηνικό? Σου άρεσε? Θ α το ξαναέκανες?

7. Kat

Kat Regular Member

Συγκεκαλυμμένη αγγελία;

.

8. Widget

Widget Regular Member

Όλο και κάτι υπάρχει πάντως. Και βέβαια όχι μόνο εδώ μέσα.