Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

sub και μετά...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Humour' που ξεκίνησε από το μέλος centcool, στις 11 Νοεμβρίου 2017.

1. centcool

centcool Guest

Θα θέσω μέγιστο προβληματισμό τώρα (έχω έμπνευση απόψενες..)

Λεπόν...

Έστω βρίσκεις τον/την sub σου.. και περνάτε μια χαρά, ζωή και σεξ... εχμ.. ζωή και κότα.
    Τα χρόνια περνούν, η D/s σχέση εξελλίσεται, τον παντρεύεσαι ή την νυμφέυεσαι αντίστοιχα.

Και ξαφνικά, Κυρία Κοκοβίκου η σουμπίτσα !!!!!

Τραγικομαγική αλλαγή, και ξαφνικά απαιτήσεις και αξιώσεις. Κι απο σούμπα με το κεφάλι σκυφτό (που λέει ο λόγος)
    γίνεται στριγγλο-αρνάκι.

Brat ή whatever...

Πως το διαχειρίζεστε? Πείτε τα ζευγάρια κι αν σας έχει τύχει σε καμμιά BSDM σχέση ξέρω'γω.

2. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Γιατί να το κάνει αυτο?

3. centcool

centcool Guest

αυτό λέω κι εγω.. αλλά συμβαίνει.

4. Ναι γίνεται δυστυχώς και μπορεί να σου φάει δεκα χρόνια από τη ζωή σου οχι με sub με Κ.

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Παίρνει τον πούλο: