Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Submissive haircut

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 18 Φεβρουαρίου 2023.

1. Ηλίας

Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;

Πριν από χρόνια, σε μία κίνηση πίστης και αφοσίωσης, κάποια έκοψε τα μαλλιά της. Ήταν κάτι πάρα πολύ έντονο, βίαιο, παθιασμένο, όσο το συναίσθημα που μοιραζόμασταν και δεν ήταν κάτι που είχα ζητήσει. Οπότε το είχα βγάλει από το κάδρο αυτών που ποτέ θα ζητούσα…

Την επόμενη φορά, ένα γλυκό πλάσμα μου το ζήτησε κατά την διάρκεια μία συνεύρεσης μας. Ζήτησε να της κόψω τα μαλλιά. Την ερέθιζε. Το έκανα, ήταν απολαυστικό και για τις δύο μεριές και το επαναλάβαμε μερικές φορές ακόμα. Μικρές τουφίτσες και μία φορά που της είχα σκεπάσει και τα μάτια το συνόδευσα και με το κόψιμο ενός νήματος για πλέξιμο.

Ήταν ο μεταλλικός ήχος από το ψαλίδι, το χρατς των τριχών που κοβόντουσαν, η αίσθηση του μαλλιού που έπεφτε πάνω στο γυμνό δέρμα.

Την επόμενη φορά, ήταν με έναν υποτακτικής φύσεως ομοφυλόφιλο άντρα νεαρής ηλικίας. Τον γνώρισα σε μία από τις συναντήσεις. Μιλήσαμε και κάποια στιγμή μου ζήτησε να βρεθούμε πιο ιδιωτικά. Του αρνήθηκα, όμορφο αρσενικό, αλλά δεν ένιωσα κάτι να με συγκινεί. Με παρακάλεσε, έχω αδυναμία σε αυτό, αλλά πάλι αρνήθηκα. Μου είπε, ό,τι ζητήσω…

Αυτό είναι η αχίλλειος μου πτέρνα. Αρκετές φορές, το έχω ακούσει. Δύο όμως μόνο, έχει ικανοποιηθεί αυτό που ζήτησα. Τη δεύτερη ήταν τότε. Είχε σγουρό, πυκνό μαλλί. Με μικρές μπούκλες, καστανό χρώμα, με μία νότα ήλιου. Του ζήτησα τα μαλλιά του. Του πήρε ένα λεπτό. Μου είπε ναι.

Του είπα, πως τα θέλω όλα και πως το τέλος θα τον ξυρίσω. Μου είπε πάλι ναι. Τι να κάνω, ποιος θα έλεγε όχι…

Ήταν όμορφο. Πήρα έναν μεγάλο στρογγυλό καθρέπτη, τον έγδυσα, τον έβαλα να κάτσει στο πάτωμα, με θέα τον εαυτό του. Πρώτα με το ψαλίδι, μικρά μικρά κομμάτια, φρόντισα να κρατήσει ώρα. Ανά κάποια διαστήματα, σταματούσα, ώστε να βλέπει το ασύμμετρο, έσκυβε και ανάμεσα στα πεσμένα στο έδαφος μαλλιά του, έγλυφε τα πόδια μου. Όταν έφτασαν σε μήκος που δεν πήγαινε άλλο, συνέχισα με τη μηχανή κουρέματος και μετά με το ξυραφάκι.

Την επόμενη και τελευταία μου φορά, ήταν πυροτέχνημα. Φιλοξένησα τρία όμορφα πλάσματα από την μακρινή Αυστραλία, για μία εβδομάδα. Ένα ατελείωτο ερωτικό ταξίδι με τρεις γυναίκες, που ο χρόνος και ο χώρος ήταν απλά ένα διακριτικό υπόβαθρο. Μετά από κάποιες μέρες σε αυτό το ταξίδι και αφού είχαμε δοκιμάσει διάφορα, πειραματιστεί, πει δεκάδες ιστορίες, γελάσει, κάποιες φορές δακρύσει, τραγουδήσει, χορέψει, σε μία χαλαρωτική στιγμή τους είπα για αυτές μου τις εμπειρίες. Και τότε η…

… Hannah το πέταξε.

-I want it! Είναι ένα πανέμορφο πλάσμα και στο σώμα και στη ψυχή, σκανταλιάρικο, χαμογελαστό και όταν δίνεται και παραδίνεται, με κάνει να ξεχνώ τα πάντα. Τι να σε κάνω Hannah με τις τεράστιες λιμνοθάλασσες που έχεις για μάτια, που ζεις στην άλλη μεριά του πλανήτη. Τέλος πάντων…

Έχει ξανθά μαλλιά, φυσικά, είχε μακριά και ευτυχώς η Μαρία, μία άλλη από τις κοπέλες είναι κομμώτρια. Η Hannah ήθελε και από τους τρεις μας. Ο καθένας μας διάλεξε και έναν ξεχωριστό τρόπο.

Πρώτα η Georgia, μία μία, δύο δύο, τρεις τρίχες, τις έπιανε, τις τύλιγε στα δάχτυλα της, η Hannah γούρλωνε τα μάτια της, έσφιγγε τα ροζ χείλια και μπροστά στον καθρέπτη τοίχο που έχω στο διάδρομο, κουνούσε καταφατικά το κεφάλι. Τσακ τραβούσε απότομα η Georgia, πεταγόταν μέχρι πάνω η Hannah, άφηνε και μία μικρή φωνούλα. Μετά ήρθε η σειρά μου. Είπα στην αρχή να δοκιμάσω με ξυράφι, αλλά τελικά προτίμησα με το μαχαίρι. Είχαμε παίξει μαζί του με τη Hannah, πριν από κανά δυο μέρες και το είχα ταξιδέψει σε κάθε πτυχή του σώματος της, με κάθε πλευρά του. Ήταν ένας έντονος παθιασμένος έρωτας και το μαχαίρι είχε κλέψει κάτι από την μαγεία.

Μου είναι δύσκολο να περιγράψω, το μαχαίρι ανάμεσα στα ξανθά μαλλιά της, τα μάτια που γλαρώνουν και φιλούν το καρπό μου, με το άλλο χέρι πιάνω τις άκρες, τραβάω το μαχαίρι, οι τρίχες χορδές που χαρίζουν μία τρυφερή μελωδία, μαζί το γυμνό της σώμα που ακολουθεί το χέρι μου, οι χρυσές της τρίχες που πέφτουν και κυλάνε σα νερό πάνω στο σώμα της. Έντονες εικόνες, που παλεύω εδώ και μέρες να τις τιθασεύσω και τις ενσωματώσω στην ιστορία που γράφω για την Τύχη, δίχως να παρασυρθώ μακριά από αυτό που θέλω να γράψω στην ιστορία. Μετά το τελείωμα το ανέλαβε η Μαρία. Ένα όμορφο, αρμονικό ψαλίδισμα, που έστρωνε το ασύμμετρο και απελευθέρωνε το λευκό της Hannah πρόσωπο…

Αυτές ήταν οι μέχρι τώρα εμπειρίες μου από το submissive haircut.

Οι δικές σας;

Last edited: 18 Φεβρουαρίου 2023