Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

subspace & Η ψυχολογική ροή

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Resources and Tutorials' που ξεκίνησε από το μέλος MrEntropy, στις 7 Σεπτεμβρίου 2020.

1. Brigitte

Brigitte Premium Member Contributor

Την πρώτη φορά που μπήκα σε subspace έπαθα παραλήρημα. Θυμάμαι ο Κ να με Κοιτάζει και να με Ακούει με λίγο περίεργο ύφος (του τύπου πάει αυτή, της σάλεψε) και Αποφάσισε να με συνεφέρει με άλλον ένα..γύρο.
    Ακούω τη λέξη "πάλι", σηκώνομαι σαν υπνωτισμένη κάθομαι στα τέσσερα και στην ουσία η επιστροφή στον εαυτό μου έγινε κατά τη διάρκεια της δεύτερης πράξης την οποία ομολογώ δεν μπόρεσα να απολαύσω όπως την πρώτη φορά γιατί δεν ήμουν "εκεί"..

Μετά λοιπόν από ώρες αντιλήφθηκα ότι είχα πέσει σε παραλήρημα και αργότερα ότι αυτό συνέβη λόγω subspace.

Στις επόμενες φορές που μου συνέβη το subspace ευτυχώς δεν ακολούθησε παραλήρημα. Δεν θα περιέγραφα το συγκεκριμένο παραλήρημα ως κάτι αρνητικό (αστείο σίγουρα για Αυτόν που σε Ακούει και Βλέπει..) αλλά ναι η επιστροφή στον εαυτό σου είναι λίγο απότομη..

Last edited: 20 Φεβρουαρίου 2025
  2. Brigitte

Brigitte Premium Member Contributor

Αυτό που θέλω να καταθέσω επίσης και να προσυπογράψω είναι ότι στο subspace δεν νιώθεις τον πόνο..ή εγώ τουλάχιστον στο subspace δεν νιώθω τον πόνο..οπότε εκεί χρειάζεται προσοχή από τον Κ/Σαδιστή γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσει safeword κτλ..