Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Switch και D/s

Συζήτηση στο φόρουμ 'Switches' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 23 Νοεμβρίου 2015.

1. χαχαχαχα.... πώς με γνιώθεις!
    Έχεις ξεφύγει από τη βαρύτητα της γης, φίλτατε. Αν ζούσε ο Σέξ πυρ, θα είχε αλλάξει προς τιμήν σου τον τίτλο του γνωστού έργου του σε "Ο τρολλέμπορος της Βενετίας"

2. daniela100

daniela100 FREE-DOM

Χμμ....η αληθεια ειναι πως οχι, δεν μου θυμιζουν. Αλλα απο την αλλη κατι θα ξερεις παραπανω αφου εσυ παιζεις σωστα αυτο το παιχνιδι.
    Μικρη ειμαι ακομα...θα μαθω. Ευχαριστω για την συμβουλη...
    Και μια δικη μου....μαθε πρωτα να διαβαζεις ΣΩΣΤΑ και να επεξεργαζεται ο εγκεφαλος σου τις πληροφοριες που του δινονται και μετα να τσιτωνεις αναλογως. Μου φαινεται πως στο χωριο σου δεν ειχες καθολου καλους δασκαλους και εξ ου παραφραζεις τα λεγομενα μου. Δεν σε παρεξηγω...οσο ζει μαθαινει κανεις.

Καλη συνεχεια 

3. espimain

espimain Contributor

Πραγματικά όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις.

«Ευλογία Κυρίου και έλεος έλθοι επί σε»

4. daniela100

daniela100 FREE-DOM

Αμην  

5. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Το σίγουρο είναι ότι στο ζευγάρι μας, δεν θα μαλώναμε ποτέ για το ποιος θα φοράει την φούστα και για το ποιος θα κάνει κατάληψη στη χέστρα χαχαχα...
    Και η @Victoria_ash κομπάρα...I'm mad about you που τραγούδαγε και ο Sting παλιοκάφρε φιλόσοφε χαχαχα...
    Γιατί μα το σάπιο μου μυαλό...Με αυτά που έχω ζήσει με τις γυναίκες τα τελευταία 5 χρόνια...
    Ή γίνομαι gay ή πηγαίνω να ωριμάζω λειχήνες στον Πλούτωνα χαχαχα...

Υ.Γ. Προσπαθώ να είμαι στο ύψος της τρολλοσύνης σου φίλε μου...
    Εύχομαι να τα καταφέρνω έστω και λίγο...Καλύτερα τρολλιές παρά "μαλλιοτράβηγμα" πάντως...

Υ.Γ. 2 Σου έχω κάτι διακοπτάκια μούρλια, από ξύλο καρυδιάς, να μην υπάρχει καμία περίπτωση να τιναχτείς σε περίπτωση βραχυκυκλώματος χαχαχα...  

6. Victoria_ash

Victoria_ash Regular Member

Μακρια απο τα ρούχα και τη τουαλέτα μου both of you! Τρολλακια! Φτανει. Αφηστε ενα τοπικ ήσυχο!!!!

7. Δημόσια δήλωση: Αν αποφασίσω να κάνω switch σε γκέι, θα είσαι η μόνη μου επιλογή. Δε θα το κάνω για μένα, για τον Πλούτωνα ρε γαμώτο! Αν του προκύψεις ένα ωραίο διαστημικό πρωινό με τις λειχήνες σου, θα μετακομίσει στην Ανδρομέδα.

Καλό το ξύλο καρυδιάς, αλλά προτιμώ τα κλασσικά. Switch χωρίς τινάγματα δεν έχει νοστιμάδα...χαχαχ

8. Tenebra_Silente

Δημόσια δήλωση κι εδώ...Αν ποτέ αποφασίσω να αλλάξω "παραλία", μόνο μαζί σου θα το έκανα. Που να χρειαζόταν ν' αφήσω απότιστες στις λειχήνες στον Πλούτωνα.
    Και να μου βάλω υγρό πυρ στον πισινό, για να γίνει ρουκέτα και να φτάσω στη Γη για να σε βρω χαχαχα...

Τελικά είσαι μαζόχας ρε γαμώτο...Αλλά κι εγώ είμαι σαδιστής, μεταλλικά θα ήταν τα switchακια βαμμένα σαν ξύλινα, τι νόμιζες νιεχ νιεχ νιεχ ( σατανικό γέλιο χαχαχα )...
    @Victoria_ash είμαστε Κύριοι εμείς, ούτε ξένα ρούχα κλέβουμε, ούτε ξένες χέστρες, τα δανειζόμαστε χαχαχα...  

Υ.Γ. Αν ποτέ επανέλθει on topic αυτό το νήμα, θα είναι τρελό switchαρισμα χαχα...

9. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

ρε πατε καλα ? να επανελθει ? που ??? μια χαρα ειναι το χαβαλε-παρτυ  

10. gaby

gaby Guest

Αφού δεν ειρωνεύεσαι, να σου απαντήσω  

Δεν είναι η "παραμικρή λεπτομέρεια" ο ρόλος που παίζει το D/s σε μια BDSM σχέση, είναι αυτό που κάνει τη σχέση και είναι αυτό που συζητείται για να καταλαβαινόμαστε τι σόι BDSM κάνει ο καθένας. Όχι μόνο για μένα και για πέντε άλλους, αλλά για όσους προσεγγίζουν το BDSM χωρίς προκαταλήψεις και δογματισμούς θέλωντας να επικοινωνήσουν σε αυτή τη βάση.

Όλοι το κάνουν αλλιώς δεν θα στεκόταν σχέση, τουλάχιστον στα μέρη μας   Αλλά το θέμα δεν είναι τι κάνει ο καθένας και για κάποιον περίεργο λόγο σπανιότατα έχουν καθήσει να συγκρίνουν φάσεις οι "μεν" με τους "δε". Το θέμα είναι πώς αντιλαμβάνεται ο καθείς τα πράγματα.

Δεν ενοχλεί. Αναρωτήσου γιατί ενοχλεί εσένα η πιθανότητα κάποιοι να ακολουθούν κάτι που εσύ δεν ακολουθείς. Πάντως, όσες φορές έχω ζητήσει να μου δείξει κάποιος την "Βίβλο" που υποτίθεται ότι "εγώ" ακολουθώ απάντηση δεν έχω πάρει.

Έλα τώρα, μη μας το κάνεις αυτό  

Καλά, αν είναι για να "τσακώνεσαι" μόνο για τα ουσιώδη, θα κάνουμε πέτρα την καρδιά και θα το ξεπεράσουμε  

Εσύ σίγουρα. Εγώ, παρομοίως. Άλλοι φαίνεται πως όχι.

Ελευθερία έκφρασης απόψεων για όλους  

Βενσερέμος  

11. Tenebra_Silente

@gaby ξανά απαντώ, γιατί θα ήταν αγένεια, να μην το κάνω.
    Μόνο για να σου πω, ότι σ' αυτό το σημείο με κάλυψες.
    Και ότι διαφωνούμε ή συμφωνούμε, αλήθεια είναι όμορφη η συζήτηση μαζί σου.
    Δεν πάνε ν' "ανάβουν" που και που τα αίματα.
    Ποτέ δεν πάει στράφι, να διαβάζεις ανθρώπους που και δική τους σκέψη έχουν και την τεκμηριώνουν.
    Και αυτό ισχύει τόσο για σένα, όσο και για αρκετούς άλλους εδώ.

Υ.Γ. Χαχαχα, η καρδιά πέτρα ήταν το κατάλληλο κερασάκι. Λίγο χιούμορ δεν έβλαψε ποτέ   

Last edited: 24 Νοεμβρίου 2015
  12. Tenebra_Silente

Χαχαχα, ότι και να λέμε, εσύ το έπιασες το νόημα. Τέλος χαχαχα...