Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tα προσωπικά φετίχ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Nemo, στις 24 Ιουλίου 2013.

1. Nemo

Nemo Nemo D/s Jongleur

Ο φετιχισμός δεν είναι μόνο αγάπη για τα αντικείμενα άλλων ανθρώπων, αλλά και για τα δικά μας. Έτσι, κακώς όταν μιλάνε κάποιοι άντρες για φετιχισμό, πάει ο νους τους σε μπότες γυναικών ή σε ψηλοτάκουνα. Όλοι έχουμε τα φετίχ μας. Προσωπικά αντικείμενα, όχι μόνο των άλλων, μπορεί να είναι φετίχ μας, και μπορεί επίσης να μην μας προκαλούν καμμία διέγερση, αλλά να νοιώθουμε δύναμη ή ασφάλεια ή ενέργεια όταν τα διαθέτουμε, όταν τα έχουμε κοντά μας, όταν τα κρατάμε ή όταν τα φοράμε. Πολλά μάλιστα, τα φέρουμε μόνιμα επάνω μας, όπως ένα μούσι. 'Ενα μούσι είναι ένα φετίχ. Πολλοί άντρες δεν διαννοούνται τον εαυτό τους χωρίς μούσι. Δεν είναι θέμα ανδρισμού, απλά τους αρέσει, νοιώθουν καλά με αυτό. Επίσης τα φετίχ δεν είναι μόνο όμορφα, αλλά συχνά είναι και λειτουργικά, π.χ επιστημονικές έρευνες έχουν αποδείξει ότι το μούσι προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία xχαχαχα. Ένα από τα αγαπημένα μου φετίχ είναι ένα riding crop και μπορώ να πω επίσης ότι νοιώθω ότι βρίσκομαι στον παράδεισο όταν βρίσκομαι σε κάποιο κατάστημα με είδη ιππασίας στο κέντρο της Αθήνας που δεν αναφέρω εδώ, για να μην θεωρηθεί διαφήμιση. Γνώριζα μια Mistress(μη επαγγελματία) με την οποία είχα σοβαρή σχέση, η οποία υποτιμούσε τα φετίχ και την δύναμή τους. Η ίδια γυναίκα υποτιμούσε σε απίστευτο βαθμό και το παιχνίδι. Θα επιχειρήσω αργότερα να δώσω μια εξήγηση. Η δύναμη του φετίχ είναι τέτοια ώστε μεταβιβάζει ενέργεια και δύναμη σε αυτόν που διαθέτει το φετίχ, που είναι κάτοχός του, όχι μόνο σε αυτόν που λατρεύει το φετίχ κάποιου άλλου ατόμου. Επίσης θεωρώ ότι αρκετοί άνθρωποι που έχουν καλές σχέσεις με φετίχ, άντρες και γυναίκες, συνήθως έχουν μια δόση ναρκισσισμού αν όχι μια αρκετά καλή σχέση με την αισθητική. Ίσως έτσι εξηγείται ότι και εκείνη η παλιά Mistress που μισούσε τα φετίχ και τους φετιχιστές, είχε χείριστες σχέσεις με την αισθητική. Δεν ήθελε να δει τον εαυτό Της εξωραισμένο, να τονίσει το σεξ απίλ Της. Τα φετίχ είναι τόσο σημαντικά, ώστε πολλές φορές μπορεί ακόμα και να αφυπνισουν μια κοιμισμένη πλευρά του εαυτού σας. Εσείς έχετε δικά σας προσωπικά σας αντικείμενα ή ρούχα φετίχ ;

2. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Απάντηση: Tα προσωπικά φετίχ

Η αισθητική είναι μία αυστηρώς προσωπική υπόθεση ασχέτως τί θέλουν να μας περάσουν οι διάφορες μοδούλες! Βρίσκω φάουλ να λέμε ότι κάποιος δεν έχει γούστο ή δεν τονίζει την γοητεία του... είναι άκρως υποκειμενικά όλα αυτά.

Όσο για τα φετίχ, φρονώ ότι πρέπει να μένουν σε επικουρικό πλαίσιο και όχι να είναι το κυρίως μενού γιατί είναι πιθανόν να οδηγήσουν και σε ψυχαναγκαστική κατάσταση.

3. Απάντηση: Tα προσωπικά φετίχ

Έχω. Καλσόν, φορέματα, γόβες, παλτό, εσώρουχα. Επίσης ένα <<λειτουργικό φετίχ>>, όπως λες και συ, είναι για μένα το ντουζ πριν την ερωτική πράξη. Αισθάνομαι σέξυ μόλις έχω μπανιαριστει. Κ ο άλλος/άλλη μου φαίνεται λαχταριστος μετά από ντουζ  

4. Dark_Explorer

Έχμμμ... φετίχ μάλλον θα ήταν άμα ήθελες τον άλλο άπλυτο lol

5. Απάντηση: Tα προσωπικά φετίχ

Λολ κ όμως δεν αναφέρομαι απλά στο να είμαστε καθαροί κ οι δύο, πράγμα που αρέσει απλά στους περισσοτερους. Έχω φετίχ με την καθαριότητα. Με φτιάχνει, μου δίνει ενέργεια, ερωτική διάθεση κλπ.  

6. Dark_Explorer

Ωωωωχ! Σαν τη μάνα μου κι εσύ!
    Απαπααα...
    Δεν πιστεύω να κοιμάσαι κι εσύ με το Dettol στο χέρι  

7. Απάντηση: Tα προσωπικά φετίχ

Χαχαχα, καμία σχέση ευτυχώς  . Η βρωμιά που προκύπτει κατά τη διάρκεια της πράξης μ αρέσει πολύυυυυυ. Απλά φτιάχνομαι να είμαστε καθαροί πριν ώστε να βρωμισουμε καλύτερα  

8. DutchessV

DutchessV Regular Member

ΧΑΧΑΧΧΑ! ΜΑΛΛΟΝ ΒΙΤΣΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΟ...

9. venomous

venomous New Member

Δεν είμαι σίγουρος αν έχω αντιληφθεί σωστά τον ορισμό του προσωπικού φετίχ, ωστόσο διαβάζοντας το κείμενο εντόπισα κάτι που με αφορά άμεσα.
    Λατρεύω το μούσι μου και το θεωρώ κομμάτι της εμφάνισης μου ακριβώς όπως τα μάτια κλπ. Όταν για μια περίοδο είχα αναγκαστεί να ξυριστώ, η αυτοπεποίθηση μου, η διάθεση μου αλλά και η libido μου είχαν πάρει την κάτω βόλτα. Όταν είχα ξανά το μούσι μου όλα επανήλθαν.
    Επίσης θα συμφωνήσω και με την μικρή λουλού, θέλω να κάνω μπάνιο πριν κάνω σεξ, με φτίαχνει και με προετοιμάζει με άριστο τρόπο!

10. bond 13

bond 13 New Member

endiaferon
    mallon exeis kanei diatribi sto olo 8ema

11. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

My BB το μόνο που μπορώ να σκεφτώ

πέρα από τον καφέ και την μαγειρική!!

12. antonis3101

antonis3101 New Member

mou aresei h kopela na einai gumnh kai na fora mono ena strapon......
    μου αρέσει η κοπέλα να είναι γυμνή και να φορά μόνο ένα στραπόν...

Last edited by a moderator: 11 Αυγούστου 2013