Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tι ζώο κρύβεται μέσα σας?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Afentis_Epi8ymiwn, στις 1 Νοεμβρίου 2006.

1. thelma

thelma Regular Member

Απάντηση: Tι ζώο κρύβεται μέσα σας?

As tous dei3oume loipon oti eimaste polloi ekei e3w

βαλε ακομα μια Λουκρητια στον συλλογο 

2. zinnia

zinnia Contributor

Δραπέτευσε ο Ισοβίτης; Ουουου…πολλές φορές. Και ποιος ξέρει πόσες φορές ακόμα θα το σκάσει, στα 622 χρόνια της ποινής του. Ο ίδιος μπορεί να μην είναι γάτα στις αποδράσεις αλλά φροντίζει για πάρτη του το κοινό. Αυτό του ανοίγει σε κάθε ευκαιρία τη πόρτα της χάρτινης φυλακής και τα στενά όρια των καρέ. Μαζεύει τις ατάκες του, γελάει με την αφέλειά του, τον συζητάει στο διαδίκτυο. Η λατρεία των αναγνωστών από τη μια, αλλά και η αγάπη πολλών δημιουργών από την άλλη. Άνθρωποι της Τέχνης και του Λόγου που ξαναπλάθουν με φροντίδα τον Ισοβίτη, στα πλαίσια, τις ελευθερίες αλλά και τους περιορισμούς άλλων μέσων.

Γιατί αφιέρωμα στον Ισοβίτη και όχι στον Αρκά; Μα, τι να πω παραπάνω για αυτόν τον τύπο, όταν του τα έχει ψάλει για τα καλά και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ο Πέτρος Μαρτινίδης; Όποιος λοιπόν θέλει περισσότερα, ας ψάξει το «δελτίο δημιουργικής ταυτότητάς» του, στον συγκεντρωτικό κατάλογο «20 χρόνια Αρκάς» (Βαβέλ, 2000). Το ίδιο κείμενο μπορείτε να το αναζητήσετε και στη διεύθυνση: www.arkas.gr/20years/martinidis.htm

Ο «Ισοβίτης» φυλακίστηκε για πρώτη φορά στην εφημερίδα «Πρώτη» τον Σεπτέμβριο του 1988. Η διαμονή του ως καθημερινό comic strip, κράτησε μέχρι τον Αύγουστο του 1990. Λίγες μέρες πριν την δημοσίευση, είχε προηγηθεί η αναγγελία της σειράς με σκιτσάκια του Μοντεχρήστου και του Ισοβίτη ενώ, μετά το τέλος της σειράς, ακολούθησε ένας αποχαιρετισμός των ηρώων, στο τελευταίο φύλλο της εφημερίδας (5 Σεπτεμβρίου1990). Τα στριπάκια κυκλοφόρησαν αρχικά από τις εκδόσεις «Ars Longa», συνολικά σε 4 άλμπουμ: «Κακές Παρέες» (1989), «Ένα ποντίκι στη σούπα μου» (1989), «Γιατρέ, έχω ένα βάρος» (1990), «Ο Θεός αγαπάει τον Κλέφτη» (1990). Αργότερα μετακόμισαν στις εκδόσεις «Νέα Σύνορα- Λιβάνη», καταλήγοντας το 2004 στις εκδόσεις «Γράμματα» σε έναν καλαίσθητο συγκεντρωτικό τόμο, χρωματισμένο από τον Βαγγέλη Παπιομύτογλου.
    Φυλακίζεται όμως ο Ισοβίτης σε ένα άλμπουμ; Στην πράξη αποδείχθηκε ..Ροχάμης. Δραπέτευσε και δραπετεύει με περισσή άνεση σε κάθε ευκαιρία. Αλλά και ..δραπέτη, πάλι μέσα στην φυλακή τον ξαναβρίσκουμε. Προσδιορίζεται από τη φυλακή. Της ανήκει.. Κουβαλάει σαν καβούκι το κελί όπου κι αν πάει, όποια μετάλλαξη κι αν δεχθεί. Ολόκληρος ο κόσμος του είναι μια φυλακή, αλλά (σύμφωνα με το alter ego του, το Μοντεχρήστο) και η φυλακή είναι ένας ολόκληρος κόσμος.
    Αναμενόμενες ίσως αποδράσεις, είναι οι εκδόσεις του «Ισοβίτη» εκτός συνόρων. Για παράδειγμα το Μοντεχρήστο, το μάγειρα ή το μελλοθάνατο, μπορείτε σήμερα να τους πετύχετε να μιλούν Αγγλικά, Σέρβικα, Γαλλικά, Νορβηγικά, Ισπανικά, Πολωνικά και πιθανόν κάποια άλλη γλώσσα που μου διαφεύγει.
    Αυτές όμως που δεν ήταν καθόλου προβλέψιμες, ήταν οι διαφυγές του σε διαστάσεις εκτός των στριπ. Οι φιλόξενες προσκλήσεις δημιουργών σε έντεχνες μετενσαρκώσεις και έλλογες αναζητήσεις. Η πρώτη ευκαιρία μιας τέτοιας διαφυγής, ήρθε πολύ νωρίς. Το 1989 ο Ισοβίτης δραπετεύει στο.. θέατρο. Γιάφκα του ο «Τεχνοχώρος». Η «Ομάδα Θέαμα» σε σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Κακλέα και με την επιτυχημένη σειρά κόμικς-παραστάσεων «Στο βάθος ..μύθος» (’86-‘87), «Στο βάθος…κτήνος» (‘89-‘90 ), «Στο βάθος…βάθος αμέτρητο» (‘92-’93) και «Ούπς» (2001-’02), ζωντανεύουν ατάκες από τις σελίδες των κόμικς. Από το’89 κι έπειτα λοιπόν, σε αυτές τις παραστάσεις την τιμητική του έχει και ο Ισοβίτης. Αξέχαστη μου έχει μείνει η επιτυχημένη αναπαράσταση της φυλακής στο «Βάθος κτήνος», στο πρώην παγοποιείο του Φιξ . Την είχα δει μάλιστα δύο φορές. Ο φύλακας εμφανιζόταν από μια τετράγωνη τρύπα στον τοίχο, (αντίστοιχη του μικρού παράθυρου της πόρτας του κελιού) και συνομιλούσε με τον ηθοποιό-Ισοβίτη. Μου είχε εντυπωθεί σε τέτοιο βαθμό το ύφος και η φωνή του «δεσμοφύλακα», ώστε μετέπειτα, όποτε έβλεπα στην TV ή σε παραστάσεις τον ηθοποιό που τον ενσάρκωνε, να τον αναγνωρίζω ως τον… «φύλακα του Ισοβίτη».

Παρμένο απο την comicart.gr

3. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

ΚΑΣΤΡΑΤΟ?

Τι ειναι τουτο που με παρομοιαζει με δαυτους?
    "Βέβαια η μέθοδος που ακολουθείτε ενέχει κινδύνους, μια και ισχυρά άτομα ήταν και ο Χίτλερ, ο Αλ Καπόνε, ο Μαύρος Πιτ κ.ο.κ."
    LOL

4. zinnia

zinnia Contributor

Xαχαχαχα δεν μας τα πες αυτα Ευα!!!! εντελως διαφορετικο προφιλ απ αυτο που βγαζεις σαν προσωπικοτητα.. Περιεργος συνδυασμος ομως.. (λειπει κι αυτος ο ανορθογραφος να μας κανει αναλυση γμτ)

5. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

zinnia μου τι ειναι αυτο το "Καστρατο"?
    Εχει καμια σχεση με "κασατο"?
    Δεν παει καλα ... απιστευτο!!!
    Αισχος ... !!!
    Ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα...ενα διχασμενο κορμι!!!

Last edited: 2 Νοεμβρίου 2006
  6. hugger

hugger Regular Member

Νομιζω οτι το κλαμπ Λουκρητια πλειοψηφει και μαλιστα με αστερια μελη, αν εξαιρεσω τον εαυτο μου. Να περασει η επομενη.
    Στη ντουζινα να κανουμε ξεχωριστο meeting εξω απ το ζωολογικο κηπο, εκει εξω στην ζουγκλα.

7. Afentis_Epi8ymiwn

Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

Τελικά, μόνο εγώ και η anasia είμαστε Γουρούνια? Μήπως να πάρω σοβαρά τον "ρόλο" μου? 

8. crystal angel

crystal angel Contributor

Εγώ είμαι γατί   (Μπορώ να έχω θέληση αλλά δεν έχω)

9. konman

konman Regular Member

Και ήταν ένα από τα μεγάλα ατού της εφημερίδας, που έκανε πρωτοποριακά πράγματα για την εποχή της. Ηταν η χρυσή εποχή για τον "ισοβίτη". Σ ευχαριστούμε για την αναδρομή zinnia

10. amira

amira Regular Member

Re: Απάντηση: Tι ζώο κρύβεται μέσα σας?

Και εγω "γουρούνι" βγήκα με 22,58%

11. anasia

anasia Contributor

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι ζώο κρύβεται μέσα σας?

χαχαχχα!!!

εσυ εισαι μια μικρη γουρουνιτσα ,
    ... εμεις ,
    αστα amira ...

μεγαλα γουρουνια ...... ηλικιακά ( ελπιζω μόνο ) !

Last edited: 24 Νοεμβρίου 2006
  12. Afentis_Epi8ymiwn

Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

Γίναμε τρία