Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tι συγχωρείτε πιο εύκολα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Seirios_79, στις 1 Οκτωβρίου 2015.

1. brenda

brenda FU very much

Τι μου θύμισες τώρα.... 

2. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

ναι παντα αλλα αν δεν την/τον νοιαζει για την οικογενεια της/του παλι θα το πει γιατι απλα δεν εχει θεμα με το εταιρον ημισυ

3. brenda

brenda FU very much

Αυτό σου το ορθογραφικό αγαπητέ μου, πόση λανθάνουσα αλήθειαν κρύβει, ξεύρεις? 
    Έταιρον, όπως εταιρία και όχι όπως έτερον, άλλο, διαφορετικό, γιατί στην τελική ένας συνεταιρισμός γίνεται ο γάμος πολλάκις... 
    Εμείς όμως αναζητούμε την εγκαυλότητα και ουχί τον συνεταιρισμόν, τι να κάνουμε? 

4. thief

πολυαγαπημενη μου @brenda εσενα μια μερα θα στα ψαλω απο κοντα δεν θα το γλυτωσεις μου φαινεται  

5. brenda

brenda FU very much

απελθέτω εμού οι ψαλμοί και τα λοιπά εκκλησιαστικά... 
    προτιμώ κανένα τραγουδάκι, ή έστω, ένα μάντρα... 

6. thief

Καλαααααα ..............  

7. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Και στις δυο περιπτωσεις εχει ξεκινησει "d/s" με ψεμμα. Αρα τι Κ ;

Κανενα δεν συγχωρω, και κανενα δεν κραταω, συνεχιζω να παιζω αν τον γουσταρω πολυ αλλα θα ειναι αυτο! Παιχνιδι και τιποτα αλλο απο πλευρας μου, απο πλευρας του ας ειναι οτι νομιζει.

8. thief

η απο πλευρας της ... γιατι και
    Γιατι να ειναι Ο Ντομης και οχι Η Ντομε ??? Τα κοριτσακια δλδ δεν λενε ψεματα ? ! αυτο ειναι ρατσισμος  

επρεπε να απευθυνεσε γενικα

9. Nίξ φαί.....

10. Γραμμή για το Joy Division group του κλάμπ Hello Boyz

11. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

@thief εμενα βρήκες;
    Δεν ξερω καν αν "αντεχω" να απαντησω.

Last edited: 8 Οκτωβρίου 2016

12. Όοοοχι αυτό είναι ρατσισμός