Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tι συγχωρείτε πιο εύκολα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Seirios_79, στις 1 Οκτωβρίου 2015.

1. soutzoukakia

soutzoukakia His precious

Η πραγματική ταυτότητα των γούστων τους δεν είναι ταμπέλα.
    Είναι αυτό που είναι και βγαίνει και φαίνεται. Άντε να κρυφτεί μια μέρα. Όχι δυο.
    Το πως συστήνεται κανείς εμπεριέχει το τι θα θελε να φαίνεται ή και να είναι (ακόμη και τι θεωρεί political correct).

Πάντως εγώ αυτούς τους συγχωρώ, αφού κι εγώ τρις ημερησίως, πρωί-μεσημέρι-βράδυ (πριν το φαγητό, γιατί αυτή η ενασχόληση μου πέφτει βαριά στο στομάχι) αναρωτιέμαι αν είμαι υποτακτική.   (μόλις φάω το ξεχνάω  )

2. To αρχικό "διχαστικό" ερώτημα έχει εκούσια χιουμοριστική διάθεση.
    Σατιρίζει πολλά από τα διχαστικά ερωτήματα (ακούσια χιουμοριστικά) που θέτουν ανάλογα νήματα,
    τα οποία "σοβαροφέρνουν".

3. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

ΓκουχουγκουχουγκουχουΜαστγκουχουγκουχουεροφγκουχουγκουχουάγα...

Νταξ, μου πέρασε ο βήχας.
    Για 'μενα πάντως το χειρότερο θα ήταν να ήταν Κου έγγαμος, έντεκνος και οδοντίατρος και να ήθελε να τον πηδάει η ποταχτικιά του.
    Γιατί αυτό θα τον έκανε λιγότερο Κου!
    Αλήθεια, να ανοίξουμε ένα τέτοιο νήμα, πιστεύω ότι θα πιάσει χαλαρά μία εκατοντάδα σελίδες σε βάθος χρόνου εξαετίας.  

4. νο_Ταμπού το έπιασες το νόημα.
    Άνθρωπες που ζουν "φανταστικές" ζωές και αλληλοκοροιδεύονται συναμετάξυ των  

5. soutzoukakia

Όλα τα άλλα συχωρεμένα αλλά αυτό το "οδοντίατρος"   με ξεπερνάει!
    Ούτε η @nýchta δεν θα τον συγχωρούσε πούναι και μεγάλη ψυχή  

6. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

@soutzoukakia ,

Ή σαδίζουμε ή χτενίζουμε!  
    Όσον αφορά στη @nýchta , μ' αγαπάει αφού! Μου έχει σγχωρέσει και χειρότερα.

7. soutzoukakia

Δεν αλληλοκοροιδευονται
    Παιζει ο σιωπηλος διαλογος...
    -το ξερω...
    -ξερω οτι το ξερεις...
    -ξερω οτι ξερεις οτι το ξερω... αλλα ξερεις οτι ξερω οτι ξερεις οτι ξερω οτι το ξερεις;
    ....
    Βραχυκυκλωμα  

8. Xεχεχε...διαφωνώ...αλλά έχει πλάκα ο τρόπος που τους μμμμ δικαιολογείς  

9. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

μεγαλοκαρδη?στο χωριο μου το λενε αλλιως 

10. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εκείνη ή εκείνον που μέχρι να συναντηθείτε για πρώτη φορά ( αν γνωριστήκατε μέσω διαδικτύου - chic τα "γαμάτα" ελληνικά χαχα - ), ή που γνωριστήκατε "έξω" και μέχρι να μαμηθείτε/βουδουσουμιάστε.
    Σας τα κάνει - με το συμπάθιο - τσουρέκια με το πόσο γαμάουα είναι στο σεξ, πόσο έμπειρος/η, περπατημένος/η, τίγρης/λιονταρίνα και όταν φτάνετε στο δια ταύτα, το καρπούζι αποδεικνύεται παντελώς μάπα.
    Αφού ακόμα και να βουδουσουμιάζατε/πηδιόσασταν με μια τοστιέρα, ή ένα ψυγείο ή μια απλώστρα ( και τα μανταλάκια της μαζί ), θα ήταν χίλιες φορές πιο καυλιστάν, πως τον/την συγχωρείτε?
    Εγώ ούτε καφέ με τ' αυτιά και φρέσκο παστουρμά από ιπποπόταμο να μου έφερνε, δεν θα "συγχωρούσα" κάποια του "είδους". Όχι επειδή για μένα θα ήταν "άκυρη", αλλά επειδή μου φτάνει ο καπνός απ' το τσιγάρο, για να διαλύω τα πνευμόνια μου.
    Και όπου ακούς πολλά κεράσια, πιάσε απόχη και πάνε για αθερίνα καλύτερα.

Υ.Γ. Αν εδώ είναι εγγεγραμμένος/η και κανείς/καμία που να νιώθει ψυγείο/τοστιέρα/απλώστρα, εύχομαι να μην τον/την έθιξα μ' αυτή μου την "σοφότατη" και τέρμα "εποικοδομητική" παρέμβαση.  

Last edited: 2 Οκτωβρίου 2015
  11. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Εγω θα την συνχωρουσα τουλαχιστον τις μια-δυο πρωτες φορες  
    μετα την τριτη μπορεις να κρινεις καλυτερα

12. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Ρε ο γαμος ειναι γκομενοπαγιδα! Πιο ευκολα πεφτουν!