Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tι συγχωρείτε πιο εύκολα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Seirios_79, στις 1 Οκτωβρίου 2015.

1. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

*Δείκτης δεδηλωμένων προσδοκιών.

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Χαχα, αυτό θα πει υπομονή, μπράβο βρε. Εγώ δεν τα συγχωρώ αυτά με την καμία. Τα φούμαρα δεν συγχωρώ, αφού οι "ρεκλάμες" και οι "διαφημίσεις" ποτέ δεν μου άρεσαν.
    Αφού στο 99,9% εκείνων των περιπτώσεων το σοκολατένιο αυγό δεν είχε καμία έκπληξη, μόνο χασμουρητό.
    Άσε που κουβάλαγα μαζί μου και κάλτσες να τους χαρίσω. Αφού απ' το "πες, πες" τους σκίζονταν χαχα  

3. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

συγχωρω γιατι το εχω παθει .... Οταν τα συναισθηματα ειναι ΠΟΛΥ εντονα τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα

Last edited: 2 Οκτωβρίου 2015
  4. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Δεν θα συγχωρουσα σε καμια περιπτωση, παντρεμενο που το εχει κρυψει.

5. brenda

brenda FU very much

Αγαπητή με εκπλήσσσσσσσσεις... 
    Υπάρχουν τέτοια φαινόμενα στον χώρο μας? 
    Πέφτω από τα ροζουλιά σύγνεφα... 

6. thief

εσενα ροζουλια ειναι δεν ειναι λαχανι με ροζ βουλιτσες ? !!!

7. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Έχω πάθει κι εγώ αγαπητέ, μιλάω για την αρχή. Και στην αρχή για μένα μπορεί να υπάρχει ενθουσιασμός, "τσίγκλισμα" την καρδιά.
    Αλλά έντονα συναισθήματα - για μένα τουλάχιστον - ούτε κάθε μέρα γεννιούνται, ούτε τόσο γρήγορα.
    Είναι ένα ζήτημα η άλλη να είναι μετρημένη και να μην πετάει μπούρδες ( γιατί οι "διαφημίσεις" μπούρδα είναι ). Και άλλο να στο παίζει "θεά" και περπατημένη.
    Από τα 30 μου τουλάχιστον, όποια μου το έπαιζε "θεά" και περπατημένη, έβρισκα τρόπο και "θνητή" να την κάνω και να την κάνω να "μπουσουλήσει".
    Και βουδουσουμικά μιλώντας μου την σπάει όταν κάποια το παίζει sub ή οτιδήποτε άλλο ( μου έχει τύχει και "ντόμα" ) και η συμπεριφορά της να ήταν όχι κατίνας, αλλά γυναικούλας του κερατά.
    Τεσπα, αλήθεια δεν θέλω να γενικεύω. Γούστα είναι αυτά, ο καθένας έχει τα κριτήρια του και δεν βγάζουμε όλοι/ες σε όλες/ους τα ίδια πράγματα.

Υ.Γ. Δεν μιλάω και για τους άντρες, πιστεύω ότι κάλλιστα τα ίδια θα μπορούσαν να ισχύουν και για τα δυο φύλα. Για μένα ασυγχώρητο είναι το ψέμα. Την ειλικρίνεια την εκτιμώ πάντα.

Last edited: 2 Οκτωβρίου 2015
  8. thief

κατα 50% σε καταλαβαινω σε ολα σχεδον χεχε

9. jasmin sg

jasmin sg My Way Contributor

Ελπιζω να προσγειωθηκες στα μαλακα'

10. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Η απουσία τόνων δε βοηθά τη συζήτηση...  

11. thief

ναι πανω μου επεσε χεχε

12. brenda

brenda FU very much

Ένα έχω να σου πω, δάκρυσα φιλενάδα, αλήθεια...