Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tο Πράσινο Πρόσωπο της Διχόνοιας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος dora_salonica, στις 17 Ιανουαρίου 2008.

1. Mesodo

Mesodo Regular Member

Ωχ τωρα ο χριστος μιλάει και στους συμφορουμιτες μου.

αλλα εγω θα σας μεταφερω σε πιο ομορφες χριστιανικες πρακτικες, ξερετε την ιστορια του λαζαρου?? αυτη που τον "ανεστησε" ο "χριστός"? και αυτό το χρίσμα επιτέλους από τι αποτελούνταν? λολ

τελοσπαντων . δώρα δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι με το καθε ξεκατινάουα νήμα αυτού του φόρουμ. οποιος εχει την παιδια βλεπει και καταλαβαινει. και ο καθενας έχει (λίγο πολύ) τον περίγυρο που του αξίζει...

οποτε live and let live  

2. etori

etori New Member

η διχονοια δημιουργειται απο τους ανθρωπους εμεις μπορουμε να την υποταξουμε

3. spectrum

spectrum Regular Member

Συμφωνω απολυτα μαζι σου ειδικα με αυτο που λες με το θεμα της παιδειας...

Φαντασου μαλιστα τι μπορει να καταλαβει κανεις(και αναφερομαι στο εαυτο μου) οταν βλεπει εκπληκτος
    δυο τελειως διαφορετικα ατομα το ενα απο το αλλο(το λεω αυτο καθως τα εχω γνωρισει σε ανυποπτο χρονο και τα 2 προσωπικα!) επιδιωχθηκε να παρουσιαστουν ως το ενα και το αυτο!!!

Σε μια τετοια περιπτωση και πολλα καταλαβαινει και τα ματια του ανοιγει...

ΥΓ..Καθοτι με λενε Κωστα αναρωτιεμαι μηπως ειμαι ο Καραμανλης?? Χμμμ..λεω να παω να παρω ματι το DVD τοτε...

4. dora_salonica

dora_salonica Contributor

Ψάχνω να βρω κανέναν εχθρό, για να προχωρήσω κι εγώ το δόλιο, αλλά εις μάτην. Ούτε ένας.

Μήπως θα μπορούσες να μου υποδείξεις εσύ κανέναν;

5. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

αν δεν βρισκεις δωρα μου τον δημιουργεις το μονο ευκολο χεχεχεχε!

6. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Χρειαζεται να εχεις καποιον εχθρο δηλαδη?Για ποιο λογο?Προσωπικα δεν καταλαβαινω καν το λογο υπαρξης αυτου του νηματος.Απο τη μια διαγραφονται απαντησεις απο το προηγουμενο κι απο την αλλη αυτο αφηνεται ελευθερο προς τερψιν του καθενος που θελει να ξεκατινιαστει?Ο λογος ?

7. dora_salonica

Δεν είναι δυνατόν! Και πού ήσουν εσύ βρε παιδί μου τόσο καιρό να καταθέσεις την προσωπική σου μαρτυρία; Θα γλυτώναμε την πίσσα και τα πούπουλα και θα είμασταν και Χριστιανικά μονιασμένοι. Αν ξέραμε ότι κάποιος είχε γνωρίσει και τα δύο αυτά άτομα και γνώριζε την αλήθεια σίγουρα δεν θα καθόμουνα να αναρωτιέμαι αν ο σύντροφός μου κι εγώ έχουμε εχθρούς ή όχι. Θα έψαχνα μόνο να βρω την αιτία.

Και πολύ άργησες να τα πεις. Δεμένο και φιμωμένο σε είχαν και σένα όπως τον βάρδο; 

8. spectrum

spectrum Regular Member

Oxi βρε απλα επεσε στο κεφαλι μου η υποθεση με το DVD.... Τι αμοιρος πρωθυπουργος ειμαι...

Αλλα(σοβαρα τωρα) απλα οταν τα ειδα επεσα πανω στα κλειδωματα...

Εμπας περιπτωσει Ντορα μου προσπερασε τα ολα αυτα...Κατι τετοια κανουν τις σχεσεις τελικα πιο δυνατες,δημιουργικες..πιο αλληλεγυες και εξασκουν και τα αντανακλαστικα σε μεγαλο βαθμο...

Προχωρα μπροστα!!

Last edited: 20 Ιανουαρίου 2008
  9. dora_salonica

Αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι κι εγώ. Γιατί θα μπορούσα εγώ να έχω εχθρούς όταν δεν έβλαψα ποτέ μου κανέναν; (Ομολογώ ότι καμιά κατσαρίδα την πατάω άμα την δω, σόρρυ).

Η ελευθερία της έκφρασης είναι ένα από τα πιο σημαντικά ανθρώπινα δικαιώματα. Είμαι κατά της λογοκρισίας. Ιδίως όταν υπάρχουν αντίθετες απόψεις επί ενός θέματος, είναι όμορφο να γίνεται ανοιχτή συζήτηση με λογικά επιχειρήματα και να μας δίνει όλους τροφή για σκέψη.

Μπορεί κάποιος στο φόρουμ να βάλει σοβαρά θέματα προς συζήτηση, αστεία θέματα, τραγουδάκια, ποιηματάκια, λογοτεχνικά κείμενα, φαντασιώσεις κλπ.

Δεν καταλαβαίνω την ερώτησή σου. Αναρωτιέσαι γιατί υπάρχουν τα νήματα ή γιατί υπάρχει αυτό το φόρουμ; Αυτό το νήμα είναι όπως όλα τα άλλα που ανέφερα παραπάνω. Και όλοι είναι ελεύθεροι να πουν ότι θέλουν (κι εσύ να "αναρωτιέσαι"). Μπορεί ο καθένας να πει αν του άρεσε η ιστορία ή όχι, τί κατάλαβε από αυτή κλπ.

Στον Οβελίξ βέβαια, θα πρέπει να τα εξηγήσουμε όλα αυτά γιατί μάλλον ντεν καταλαβαίνει...

10. Apollyon

Apollyon God's Demon Contributor

Η ιστορια μια χαρα ειναι.Απλα δεν μπορω να καταλαβω την αναγκη του καθενος να βλεπει εχθρους και γιατι θα πρεπει να απαντησει με αυτον τον τροπο.Εχεις προβλημα με καποιον?Πηγαινε στην μουρη και πες του το.Τοσο απλο ειναι.Τι να πω....Ισως τα βλεπω εγω διαφορετικα τα πραγματα...

11. dora_salonica

Χαίρομαι που σου άρεσε.