Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tο μήνυμα σου …

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 10 Μαρτίου 2011.

1. SlaveRose

SlaveRose Regular Member

Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

πόσο δίκιο είχα  

2. Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Badoo – Elena 36, Athens, Greece

Τελικά, είχε δίκιο η lazouli, τα πράγματα είναι σαφώς χειρότερα στις βανιλοκαταστάσεις. Παράδειγμα το παραπάνω Vanilloσάιτ. Η πολύ πείνα κάνει τα πράγματα γελοία και επικίνδυνα ταυτόχρονα.

Τουλάχιστον εδώ μέσα γράφετε και πέντε μαλακίες για το πως θα πρέπει να γίνεται σωστά το φλερτ. Μακάρι να τις έβλεπαν και όλα αυτά τα ζώα που στέλνουν σωρηδόν τα μηνύματα σαν ανεγκέφαλα bots.

Πάντως τελικά, δε με βλέπω να τη γλιτώνω τη μετακόμιση στο εξωτερικό. Όλο το λέω και δε το κάνω.

Isnogood, αν γουστάρεις, πακέταρε τις βαλίτσες να φύγουμε μαζί για Νότια Αμερική. Πάμε στο άλλο ημισφαίριο που τα πράγματα λειτουργούν με τον ακριβώς αντίθετο τρόπο. Σε αφήνω Βραζιλία και συνεχίζω για Αργεντινή σε κάτι ομορφιές που κάνουν σαν παλαβές.

4. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

δυστυχως το γραφειο συνοικεσιων με τις Βραζιλιανες , απετυχε να μου βρει την λατινα των ονειρων ...
    μου ειπε οτι οι απαιτησεις μου σε εμφανιση δεν μπορουν να ικανοποιηθουν απο Βραζιλιανικο σκαρι ...
    απλα του ζητησα μαναχα κενο αναμεσα στα ποδια και μεση που να χωραει μεσα στις δυο παλαμες .. τιποτα μα τιποτα αλλο ..
    μαλλον για Ταυλανδη μερια με κοβω .. εκει εχει τετοιες .. και φυσικα οι Ελληνιδες μεχρι 20 ετων     ....

5. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Ίσνο, πάρε μια γεύση από Ταυλάνδη...

Αν βρεις Ταυλανδέζα πάνω από 45-50 κιλά κερνάω ένα 7ήμερο ταξίδι στην Ολλανδία! 

6. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

Βρήκα μία στα 274 κιλά. Σας κάνει;  

7. MasterPerris

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

Δεν πιστεύω...ότι είναι Ταυλανδέζα αν δεν δω πρώτα την ταυτότητά της... εξ΄ άλλου είναι λευκή ενώ οι Ταυλανδέζες είναι μελαμψές... 

8. Kaveiros

Kaveiros Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

Ανηκει στη supreme κατηγορια Ταυλανδεζας... γαλακτος! 

9. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

Άπιστε Θωμά! Ταυτότητα δε μπορώ να βρω, πάντως σε διαβεβαιώ πως είναι Ταϋλανδέζα. Και μάλιστα όχι όποια κι όποια: η παχύτερη της Ταϋλάνδης.

Ορίστε και τα πειστήρια:
    Forklift eases 274kg woman from home | Offbeat | Weird News, Odd and Freaky Stories in Northern Rivers | Byron Shire News

10. MasterPerris

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

Οκ, δίκιο έχεις σύμφωνα με τα πειστήρια.

Που την είχαν όμως αυτήν και δεν την είδα εγώ ένα μήνα που ήμουν στην Ταϋλάνδη, σε κανένα μουσείο;  

Από το χρώμα της πάντως το ξαναλέω, αποκλείεται να είναι γνήσια...Ταϋλανδέζα, μάλλον από μετανάστες γονείς είναι που την γέννησαν στην Ταϋλάνδη.

Και τους δικούς μας λαθρομετανάστες, μετά από 20 χρόνια θα τους ονομάζουν Έλληνες. 

Last edited: 22 Απριλίου 2011
  11. john_m

john_m Bollocks mandola

Ελπίζω κάποτε μικρή μου να μπορέσω να σου εξηγήσω .... Καλή συνέχεια στην ζωή σου  

12. mona

mona mea_maxima_culpa

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

Κι η αποφράδα ημέρα εκείνη θ'ανακηρυχθεί Εθνικού Πένθους.

Μπουχουχού