Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tο μήνυμα σου …

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 10 Μαρτίου 2011.

1. shamanka

shamanka Regular Member

Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. shamanka

shamanka Regular Member

Κράτα με!

3. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Ειχαμε δυο να γελαμε τωρα εχουμε τρεις...αυξανεστε βλεπουμε και ειναι καλο για σας....για μας παλι,ετσι κι ετσι. Αληθεια πως σας φαινεται η νεα σας παρεα? Τσ,τσ,τσ....κακες επιλογες κανετε! 

4. Astrovroxi

Ομορφο και πεζο(ανευ οχηματος) αγορι,εσενα καλε στην Κηφισιας μιλαω.....χτυπησα σαντουϊτσακι σπεσιαλ στην καντινα οπως κατεβαινα.....μουρλια!!!!
    Περιμενα 25η περιπου στη σειρα αλλα αξιζε τον κοπο!!!
    Ασε που ειχα και θεματα να ασχοληθουν τα ματια μου.....πολυ πραμα κυκλοφορει τετοιες ωρες!

5. Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

Νηστεία και προσευχή.  

6. Arcane

Arcane Regular Member

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ προς τον πρέσβη της Αγγλίας Sir Francis Oswald Lindley* (1922), όταν , του ζητούσε επίμονα και με απειλές κατά της χώρας μας, να μην καταδικάσει τους Έξη (6) υπεύθυνους (πολιτικούς & αρχιστράτηγο) της Μικρασιατικής Εκστρατείας, ο Πλαστήρας απήντησε:

«Η Ελλάς υπήρξε τίμια Σύμμαχος της Αγγλιας. Την εγκαταλείψατε αλλά εκείνη συνέχισε μόνη τον αγώνα. Είδε τους πληθυσμούς της να σφαγιάζονται, την ελληνική γη να ακρωτηριάζεται. Μπορεί να ζήσει και μόνη. Και αν καταρρεύσει θα στήσουμε στον Κάβο Μαλέα μιά πινακίδα που θα γράφει, πως εδώ ανθούσε κάποτε ένας πολιτισμός, που κατέστρεψαν οι Δυτικές Δυνάμεις, με πρωταγωνίστρια την Αγγλία. Αυτό να διαβιβάσεις στη Κυβέρνησή σου. Τελειώσαμε κύριε. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε. Πηγαίνετε!»

Γιά πόσους Έλληνες πολιτικούς έχετε μάθει ή ακούσει ότι είπαν παρόμοια λόγια στον Αμερικάνο Πρέσβυ την τελευταία 50ετία; Μπορείτε να φαντασθείτε τον κ. Γιωργάκη Παπανδρέου και τον κ. Κωστάκη Καραμανλή να λέει τέτοιες κουβέντες στον εκάστοτε «αξιότιμο» , πρέσβυ των ΗΠΑ στην Ελλάδα;

7. Astrovroxi

Γιαννακηηηηηηηηηηη  .....ετοιμα τα γεμιστα! 
    Για κοπιασε να παραλαβεις το πυρεξ....αλλα με ενα ορο. 
    Θα με αναφωνεις πλεον miss   Astrovroxi....δηλαδη δεσποινις.
    Καταλαβες βρε? 

8. Sirbaid

Sirbaid Regular Member

Μαράκι... the time has come..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9. john_m

john_m Bollocks mandola

Re: Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

- τοκ τοκ ....ναι ποιος είναι ?
    -Την Δεσποινίδα Βασιλική θέλω είναι μέσα ?
    -Μωρηηηηη Βασιλική σε ζηταει ενας πιτσιρικάς
    -Δεσποινίς Βασιλική με στέλνει η μανα μου για το ταψι με τα γεμιστα , και σας ευχαριστά πολύ !!!

10. Astrovroxi

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

Στο λαιμο να σας καθησουν παλιοαληταρα....τεντυ μποι!

11. pulen

pulen New Member

είδες που τσάμπα φοβόσουνα ....

12. shamanka

shamanka Regular Member

Δεν έπρεπε να γίνουν έτσι τα πράγματα….
    Εγώ φταίω ………..
    Η σαδιστική μου φύση έκανε πάλη το έγκλημα της…..
    ΚΑΙ ΝΑΙ!!!!!!
    ΈΧΩ ΤΥΨΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!