Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tο μήνυμα σου …

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος anasia, στις 10 Μαρτίου 2011.

1. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Tο μήνυμα σου …

Η υψηλη κυριοτητα νομιζω ναι φιλεναδα, για την  ....επικαρπια δεν ξερω!   

2. thaleia

thaleia Contributor

φιλεναδα για την ψιλη ομιλω ... ξερεις αυτη που κρατας ενω εχεις παραχωρησει την ιδιοκτησια σου  

3. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Ψιλή, και πολύ σωστά, έγραψε η Thaleia...
    Η κυριότητα δεν έχει μπόι, μη τα μπερδεύεις χρυσό μου, διαβάζουν και παιδιά!

4. DragonLady

DragonLady Regular Member

Τα πάντα στο σύμπαν υπακούουν στους νόμους των δονήσεων και της κυματικής, είτε είναι σκέψεις, είτε λόγια , είτε πράξεις.
    Γι αυτό να προσέχουμε τις σκέψεις μας που γίνονται λόγια.
    Τα λόγια που γίνονται πράξεις.
    Τις πράξεις που διαπλάθουν συνήθειες.
    Τις συνήθειες που διαμορφώνουν χαρακτήρα.
    Το χαρακτήρα μας που ορίζει το πεπρωμένο μας.

5. Astrovroxi

Συγνωμη κυριε,μην μου βαλετε κακο βαθμο στο τριμηνο....
    Ετσι νομιζα οτι λεγεται,αλλιως δεν θα το εγραφα.
    Παιδια εδω? Ειπαμε εχουμε κατι απο παιδικη χαρα ωρες ωρες αλλα......

Αυτο μωρο μου λεγεται επικαρπια.
    Εχεις παραχωρησει την ιδιοκτησια αλλα κρατας την κυριοτητα τιμητικα ενα πραγμα....
    ή κανω παλι λαθος?

Last edited: 7 Απριλίου 2011
  6. thaleia

thaleia Contributor

καλα ψαξτο ...

7. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Κακό? Στην ίδια τάξη μαρ' συ!
    Άποψη και άγνοια μαζί..? Και διορθώνουμε κι από πάνω?
    Αει πα'αινε να βγεις βουλευτίνα, εδώ έχει και στοιχειώδη σοβαρότητα (τεσπα...)
    ....
    Για τα παιδιά δεν μπορεί να ισχύει κάτι άλλο απο το:
    Αφες τα παιδία ελθείν προς εμέ (και άμα πιάσω κανένα θα του /@#$!} το >#&*{ της μαμάς που το πέταγε....)

8. anchor

anchor Regular Member

Ευχαριστώ για το dolby stereo!!!

εσένα  ... κι εσένα  

9. Voudou

Voudou New Member

Είναι τελείες οι στιγμές που περνάμε στο μισοφωτισμένο υπόγειο μέσ' το πάθος, την παρανομία... Πόσο θέλω να ξέρεις ότι αυτές τις στιγμές τις αναπολώ όταν φεύγεις. Σε θέλω δικιά μου, συνεχεία. Να είσαι το παιχνίδι μου, όχι μόνο το όνειρο μου, αλλά το κορίτσι μου. Να μου δίνεσαι απολυτά, όπως εκείνες τις στιγμές, κάθε μέρα. Αλλά πως να σου το πω? Όταν ξέρω ότι αυτό είναι μάλλον αδύνατον...

Πολύ ωραίο νήμα.

10. ae1969

ae1969 Regular Member

Δεν ξέρω πόσοι από εσάς που έχετε facebook έχετε παρατηρήσει τις τελευταίες 48 μια "επίθεση" από μηνύματα "δες ποιος βλέπει το προφίλ σου, τις φωτογραφίες σου, τον κώλο σου κλπ. κλπ." ή ότι "ο τάδε έγινε tagged στο breaking dawn" και άλλα τέτοια όμορφα (και spam).

Λοιπόν αναγγέλω ότι ζήλεψα και λέω και εγώ να φτιάξω ένα application:

Λοιπόν αν είσαι logged στο fb και στρέψεις την οθόνη σου προς τον Πολικό Αστέρα, θα δεις ποιοι βλέπουν το προφίλ σου, τις φωτογραφίες σου, τον αριθμό της πιστωτικής σου κάρτας, το ΑΦΜ σου, το τι έφαγες σήμερα, πότε έκανες σεξ τελευταία φορά... Όλα σε ένα! Κάντε LIKE!

11. Astrovroxi

Επιτελους τελειωνει αυτο το βασανιστικο πρωταθλημα να βρουμε την ησυχια μας....μην χαμογελας, εσυ το ειπες πρωτος!

12. Ninevi

Ninevi Regular Member

Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.