Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Tο "παράδοξο" του ανέκφραστου/μη εκδηλωτικού σαδιστή/μαζοχιστή...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σαδομαζοχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 11 Αυγούστου 2015.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

@gaby για μένα αν κάποιος/α δεν "ντρέπεται" η δεν θέλει να κρατήσει για τον εαυτό του/της τα βιωμάτα του/της...
    Είναι ο πιο όμορφος και μεστός τρόπος επικοινωνίας...
    Μου είναι απείρως πιο μεταδοτικός/η...
    Και τα βιώματα κάποιου/ας - πάντα κατ' εμέ -, πρέπει ν' αντιμετωπίζονται σαν δώρο και με τον μέγιστο σεβασμό...
    Άρα, δεν καταχράστηκες τίποτε, αντιθέτως, σε μένα έκανε μεγάλη χαρά που θέλησες να εμπιστευτείς και σε μένα κάποιο "κομμάτι" σου...
    Μετά το ξανάγραψα, όσο και να διαφωνείς η να συμφωνείς με κάποιον/α σε κάποια πράγματα...
    Το να σου δίνει την εμπειρία του/της, τροφή για σκέψεις, δεν έχει αξία και δεν αγοράζεται...
    Ο τουλάχιστον μη εντελώς ηλίθιος άνθρωπος, τέτοια "πράγματα" τα κυνηγάει, δεν τα απωθεί...

Το σωματικό άγγιγμα είναι άλλη μια γλώσσα, αν κάποιος/α είναι "ευαίσθητος/η", είναι καλός/η δέκτης...
    Μπορεί να καταλάβει αρκετά για τον/την "συμπαίκτη/ρια" του/της...
    Σωστότατη, το άγγιγμα είναι μια διέξοδος...
    Ευτυχώς η δυστυχώς όμως υπάρχουν και άνθρωποι που αυτές τις θεωρούν "άχρηστες" λεπτομέρειες...
    Δεν τους κατακρίνω και αυτό μας έλειπε...
    Αλλά φτάνουμε στο "κλασικό", δεν είμαστε όλοι/ες ίδιοι/ες...
    Και δεν μπορούμε να "διαβάζουμε" τον οποιονδήποτε άλλο, με τα ίδια πάντα "γυαλιά"...
    Γιατί ίσως και κάπου να κάνουμε λανθασμένες εκτιμήσεις...

Π.Χ. Μπορεί να τύχει να είμαι πάνω από κάποια και να την ραβδίζω στα μπούτια...
    Να μοιάζω με ρομπότ...
    Εκείνη να μην είναι ακινητοποιημένη...
    Να έχει τα χέρια ελεύθερα...
    Να μην της έχω απαγορέψει, να με αγγίξει...
    Αν μείνει στις εκφράσεις του προσώπου, η στην αναπνοή μου που δεν ακούγεται καν...
    Μπορεί και να με περάσει για "ψυχάκια" και να τρομάξει, η ν' αγχωθεί...
    Αν μονάχα ακουμπήσει την πλάτη μου, ίσως και να την νιώσει ζεστή πέρα από το "κανονικό"...
    Αν ακουμπήσει τα πόδια μου, μπορεί και να αισθανθεί κάποια σύσπαση...

Το σώμα μου "μιλάει" και ας είμαι "μουγκός"...

Σε κάθε περίπτωση συμφωνώ με ότι έχεις γράψει στο παρών νήμα...
    Και παρά χρησιμοποίησα εγώ τα γραφόμενα σου για να "πλατιάσω" και μάλιστα επί προσωπικού...
    Άρα, αν κάποιον/α τον/την κούρασα, είμαι εγώ που πρέπει να του/της ζητήσω συγνώμη...  

2. Gangrel

Gangrel Καλύτερα να καώ πάρα να σβήσω

OMG σε αυτό το νήμα έκανα τόσα like   στην ICE που δεν ξέρω ποιον να μισήσω το νήμα η τον εαυτό μου   
    Έκλεισα είδη ραντεβού με γιατρό αύριο το πρωί να με δει        

3. Dolce_vita

Dolce_vita Regular Member

οποιος βιαζετε σκονταφτει. @Gangrel
    φιλικα @Dolce_vita

4. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Οντως, χρειαζεσαι γιατρο....   

Οτι και να σας εχουνε πει για εμενα, ειναι αληθεια  

Last edited: 12 Αυγούστου 2015