Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Take it for what it is

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος stavdakink, στις 30 Ιουνίου 2015.

1. stavdakink

stavdakink New Member

(Disclaimer: Η παρακάτω ιστορία περιέχει πραγματικά και φανταστικά στοιχεία.)

Μετά απο μόλις μερικά μηνύματα η Μαρία μου ζήτησε να βρεθούμε το επόμενο πρωινό για καφέ. Μου ζήτησε να είμαι καθαρός μέσα και έξω και να είμαι αποτριχωμένος παντού.

Το πρωί βρεθήκαμε στα Starbucks, και αρχίσαμε να μιλάμε. Μετά απο λίγο η Μαρία σηκώνεται και πηγαίνει στην τουαλέτα με τον καφέ στο χέρι. Με το που γυρνάει μου ζητάει να τελειώσω τον καφέ της. Απο την πρώτη γουλιά καταλαβαίνω οτι αυτο που πίνω δεν είναι καφές, άλλα το ούρα (της?). Αλμύρα και χλιαρά τα καταπίνω μέχρι την τελευταία σταγόνα.

Μόλις βεβαιώθηκε οτι τα ήπια όλα μου δίνει μια σακούλα και μου ζητάει να πάω στην τουαλέτα. Μέσα στην σακούλα ήταν ενα buttplug, μία ζώνη αγνότητας και λιπαντικό. Με πολύ λιπαντικό και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το buttplug γλιστράει μέσα μου, βάζω την ζώνη αγνότητας και την δένω όσο πιο σφιχτά γίνεται και την κλειδώνω.

Γυρνώντας δίνω το κλειδί στην Μαρία, μου χαμογελάει και με χαιρετάει.

Μετά απο λίγες ώρες μου στέλνει μήνυμα και μου ζητάει να κλείσω δωμάτιο σε ξενοδοχείο και να περιμένω εκεί γυμνός στα γόνατα και με μάσκα στα μάτια. Ακούω την πόρτα να ανοίγει και καταλαβαίνω οτι η Μαρία δεν είναι μόνη της. Πάω να σηκωθώ αλλά δύο χέρια δεν με αφήνουν, ενω κάποιος αλλος πιάνει τα δικά μου χέρια και τα δένει πισθάγκωνα.

Πρίν καταλάβω τι συμβαίνει βρίσκομαι στα γόνατα πάνω στο κρεβάτι με μία πούτσα στον κώλο και μία στο στόμα και ακούγοντας την Μαρία να δίνει οδηγίες για το πώς να με γαμάνε. Η πόρτα άνοιγε και έκλεινε και για 2 περίπου ώρες γαμιόμουν απο άντρες και γυναίκες με στραπον.

Όταν μείναμε μόνοι η Μαρία μου έβγαλε την μάσκα, και την είδα να είναι ντυμένη και με ενά τεράστιο στραπον. Μου ελευθερώνει τα χέρια και μου ζητάει να μαζέψω όλα τα προφυλακτικά, να τα αδειάσω σε ενα ποτήρι και να τα πιω.

Μετά με στήνει πάλι στα 4 και αρχίζει να με γαμάει με το στραπον σκληρά και βίαια. Μετά βγάζει το στραπον και αρχίζει να βάζει τα δάχτυλα της ένα ένα στον κώλο μου. Δεν αργεί πολύ να εχεί και τα 4 δάχτυλα μέσα μου και να προσπαθεί να βάλει ολόκληρη την γροθιά της. Αφου με ταλαιπώρησε για περίπου 1 ώρα ξαφνικά νιώθω την τρύπα μου να ανοίγει και να γλιστράει μέσα μου ολόκληρη η γροθιά της. Ένιωθα οτι θα πεθάνω απο την πίεση και την παρακαλούσα να σταματήσει να σπρώχνει το χέρι της.

Νομίζω οτι την τσάτισα γιατία ξαφνικά τράβηξε το χέρι της έξω και μου ζήτησε να πάω στο μπάνιο και να στηθώ στα 4 πάλι. Σε λίγο έρχεται μέσα στο μπάνιο κρατώντας ένα μπουκαλάκι απο νερο, κομμένο στα δύο σαν χωνί, το βάζι στον κώλο μου και αρχίζει να κατουράει και να φτύνει. Τελειώνοντας μου ζητάει να καθαριστώ και να πάω έξω.

Βγαίνοντας την βλέπω γυμνή, ξαπλωμένη στο κρεβάτι να μιλάει στο τηλέφωνο. Μου κάνει νοήμα να αρχίσω να την γλύφω, πράγμα που κάνω με χαρα. Αφού την έγλειψα για περίπου 1 ώρα και αφου είχε χύσει μια φορα χτυπάει η πόρτα και μπαίνει μέσα ο εραστής της. Η υπόλοιπη νύχτα πέρασε με εμένα να τους γλύφω τους κόλους, τον πούτσο και το μουνί ενα γανωνόντουσαν γλύφοντας τα υγρά και τα χύσια.