Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

The Last Five Minutes..

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Don Corleone, στις 15 Ιουνίου 2022.

1. Don Corleone

Don Corleone The Master Of Disquise

Φλωρινα.
    Δεκέμβριος 2005.
    Τ.Ε.Ι Δυτικής Μακεδονίας

Η βροχή εχει ντυθεί με τον γνώριμο μονότονο μουσικό μανδύα και προσπαθεί να διεισδύσει και πάλι στο μυαλό του Αστέρη ξεπλενοντας τα χώματα που σκεπάζουν τις αναμνήσεις του.
    Αυτές που προσπαθει να απομονώσει καθημερινά και να βεβαιώσει στον εαυτό του πως όλα τελειώσανε όπως ένας κακός εφιάλτης.
    Πρεπει να επικεντρωθεί στην ζωή του σαν φοιτητής πια,στα μαθήματα του,στις καινούριες παρέες,στους νέους έρωτες.
    Η νέα ζωή αρχίζει με τους καλύτερους οιωνούς γι αυτόν..επιβάλλεται να προχωρήσει!
    Θέλει να ζήσει και να γευτεί κάθε σταγόνα της.
    Η βροχή δυναμώνει..
    Αρχίζει να θυμάται..ο νους του ξεφεύγει..
    Μα να! ΝΑ ΤΗΝ!
    Η μορφή της και πάλι στο μυαλό του..Η ίδια σκηνή..Η ίδια ακριβώς!
    Το κορμί του αρχίζει να βαραίνει και νιώθει την καρδιά του να πάλλεται δυνατά...πιο δυνατά...
    Μάταια προσπαθεί να συγκεντρωθεί στο εργαστήριο...η επαφή χάθηκε.
    Παραδόθηκε σε αυτήν!
    Βλέπει ξανά και ξανά τις ίδιες εικόνες που έζησε εκείνα τα τελευταια 5 λεπτά!
    Ανοιγοκλεινει τα μάτια του που εχουνε στεγνώσει,προσπαθεί να καταπιεί το σάλιο του να μην τον πνίξει...Έφυγε ρε!Εφυγε!
    Αυτό ήτανε πέρασε..
    Αρχιζει και πάλι να συντονίζεται με την πραγματικότητα.

- ''Τελειώσαμε για σήμερα!
    Θα τα πούμε την Τετάρτη!''
    Ακούστηκε η φωνη του καθηγητη να λέει δυνατά.
    Ξαφνικά ο ήχος της βροχής σταμάτησε,κοίταξε έξω..

Η βροχή έδωσε την σειρά της στο χιόνι και άρχισε να σκεπάζει το τοπίο που φαίνεται από το παράθυρο.
    Η Μάρθα ηρθε και έφυγε από το μυαλό του αφήνοντας εκείνο το αποκρουστικό και κρύο κενό που του δημιούργησε την τελευταία φορά που την είδε... για πέντε λεπτά..Αυτά τα βασανιστικά 5 λεπτά!
    Τα κατάφερε και πάλι να πολτοποιησει την συγκέντρωση και όλες τις αισθήσεις του..
    Ακούγονται φωνές απο τους συμφοιτητες..
    Επανήλθε στην πραγματικότητα πληρως!
    Κρυο.
    Κενο.
    Οργη που απέτυχε να διατηρήσει το πνεύμα του στον χώρο...
    Φοράει πάλι το χαμόγελο του,σηκώνεται,κοιτάζει την Αγγελική.
    -Αγγελικούλα ξέρεις τι θέλω από εσένα έτσι?
    Η Αγγελική με χαμόγελο και ναζι του απάντησε..
    -Ξέρω ότι δεν θέλεις το κορμί μου οπότε ως συνήθως θέλεις τις σημειώσεις!
    Γέλια και από τους δυο..
    -Έχε χάρη που έχεις το αμάξι και δεν θα φάμε χιόνι αλλιώς ουτε γοπα δεν θα σου έδινα! Του ειπε πειράζοντας τον!
    Ο Αστερης δεν απαντησε αλλα χαμογελασε.
    Γελια ξανα και βγήκανε στον διάδρομο.
    Ο Αστέρης ειναι ένας 18χρονος αδύνατος μεσαιου υψους 1.83, ομορφος άντρας με σγουρό μακρύ μαλλί κοτσίδα με ενα μεγάλο γλυκο χαμογελλο που σε κερδίζει.Συνεσταλμενος με μικρη εμπειρια στον ερωτα και γενικά λίγο άτολμος με τα κορίτσια στο ερωτικό κομμάτι αλλά πάντα ευγενικός και ευχάριστος στην παρέα.
    Ειναι γόνος καλής και ευκαταστατης οικογένειας με καταγωγή απο την Θεσσαλία.
    Ο Πατέρας του Γεωπονος- έμπορος γεωργικων μηχανηματων και γεωργικών εφοδιων στην Καρδίτσα συντηρει μια μεγάλη εταιρία και θέλει να τον δει να αναλαμβάνει τα ινία της εταιρίας μετά το πέρας των σπουδών και του στρατιωτικού του.
    Το θέλει και ο ίδιος.
    Από παιδάκι με τον πατέρα του από κοντά στην εταιρεία κατάφερε να γίνει αγαπητός σε υπαλλήλους και πελάτες..
    Κοφτερό μυαλό..σφουγγάρι στην δουλεια και στο εμπόριο μα τεμπελακος στα μαθήματα.
    Οι γονεις του του προσέφεραν καθηγητές για ιδιαίτερα μαθήματα και λίγο ότι του υποσχεθηκανε εκείνο το καινούριο γρήγορο χατσμπακ με την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση,λίγο ότι δεν ήθελε να τον επισκιάζει ο τίτλος του γεωπόνου που κατείχε ο πατέρας του,έβαλε τα δυνατά του να πετύχει να περάσει σε μια σχολή συναφή με το επάγγελμα που θα ακολουθήσει.
    Μετά τις πανελλήνιες κατάφερε σαν ένας μέτριος μαθητής που ήτανε στο σχολείο να εισαχθεί στο τμήμα Εμπορίας και ποιοτικού ελεγχου στο ΤΕΙ δυτικής Μακεδονίας στην Φλώρινα.
    Εκεί ξεκινούσε γι αυτόν μια φοιτητική ζωή που θα ζήλευαν όλοι οι συνομήλικοι του.
    Στο ονομα του ενα ολοκαίνουριο μαύρο VW GOLF GTI 2000 κυβικών και ενα 2αρι πολυτελες διαμερισμα κοντα στο ΤΕΙ με παρκινκ,αυτονομη θερμανση και μεγαλο μπαλκονι.
    Δεν ήτανε αγνώμων.Ήθελε να τελειώσει τις σπουδές του και να αποδείξει στους γονείς του ότι δεν πήγανε χαμένοι οι κόποι τους.
    Έτσι από τα πρώτα μαθήματα προσπαθούσε να είναι παρόν σε όλα τα εργαστήρια και να παρακολουθεί τις διδασκαλίες χωρίς κενά. Φυσικά η διασκέδαση είχε και αυτή περίοπτη θέση στην ζωή του και έκανε από νωρίς φιλίες και παρέες μέσα από την σχολή του.
    Στα κλαμπ,στα πάρτι και στις καφετέριες πότε δεν έλεγε όχι,μα με το γυναικείο φύλλο είχε έναν κομπο...

Η Αγγελική ήτανε ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισε στις εγγραφές και κάνουνε πολύ καλή παρέα.
    Συχνά στο σπίτι της η το σπίτι του μαγειρεύουνε,βγαίνουνε έξω για διασκέδαση μαζί με τις παρέες τους και περνάνε χρόνο στην σχολή στο κυλικείο αλλά και στα μαθήματα μιας και είναι πρωτοετής φοιτήτρια και αυτή στο τμήμα του.
    Η καταγωγή της από την Μυτιλήνη.
    Ξεπεταγμενη για την ηλικία της με μια αφοπλιστική ειλικρίνεια που κάποιους τους φέρνει συχνά σε δύσκολη θέση χάνοντας τα λόγια τους.
    Τον εκτίμησε τον Αστέρι απο την πρώτη στιγμή..Όμορφος,έξυπνος,φιλικος(αλλά μόνο φιλικος) εχει καταλάβει ότι κάτι τον βασανίζει και παρ όλο που έχει το 'πακετο' δεν μπορεί να κάνει το πρώτο βήμα σε γυναίκες και έχει την καλοσύνη και το χιούμορ για άμυνα...Ίσως να την γοητευε κι όλας αυτή η κατάσταση του.

Όχι δεν φαινοτανε κάτι εντονα ερωτικό απο καμία πλευρά.
    Ξανθια,ψηλή 1.75 με καμπύλες και γοητευτικό πρόσωπο μονιμα βαμμενο και περιποιημενο που παρέπεμπε σε γυναίκα μεγαλύτερη.
    Είχε αρκετούς θαυμαστές στην σχολή και όχι μόνο.
    Είχε δε αρκετή εμπειρία στον έρωτα για την ηλικία των 18 ετών μιας και ολοκλήρωσε σε σχέση όταν ακόμα ητανε 13 ετών με εναν 18χρονο φανταρο.Μαζί του κάθισε 1 χρόνο όταν και έφυγε ο φαντάρος και πήρε μαζί του εκτός απο την παρθενιά της και όλα τα κοριτσίστικα όνειρα για σχεσουλες που έχουν τα κοριτσακια της ηλικίας της.Ξαφνικά έγινε γυναίκα πριν το καταλαβει και ήρθε σε σχέση για 2 χρόνια με έναν μαθητή της Β λυκείου.(χωρίς τα όνειρα τις καρδούλες και τα αρκουδάκια της)Δεν την κάλυπτε ούτε αυτός. Απο τα 16 που ήτανε ελευθερη τα καλοκαίρια στο νησί ήθελε να γευτεί κάθε άντρα που της άρεσε και έβλεπε στο μαγαζί των γονιών της με τα τουριστικά είδη..

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)....

2. Don Corleone

Ιανουάριος 2006

Ο επίμονος ήχος από το ξυπνητήρι επανέφερε τον Αστέρη στο κρεββάτι του δωματίου του.
    Τι ευτυχία!Ο ύπνος του ήτανε ολοκληρωμένος και ένιωθε ξεκούραστος γεμάτος ενέργεια!
    Δεν την είδε.Η βραδιά ήτανε δική του! Άλλη μια μικρή νίκη γι αυτον!Οι επισκέψεις της στα όνειρα του είχανε γίνει ο μόνιμος εφιάλτης του.Στιγμές έρωτα στον ύπνο του,μα μόλις ξυπνούσε σαν δυνατή σφαλιάρα το μυαλό του τον χαστούκισε με εκείνα τα τελευταια πέντε λεπτά που την είδε για τελευταία φορά βυθίζοντας τον στην απελπισία και την στεναχώρια.
    Όμως σήμερα ήτανε καλά!
    Σήμερα η μέρα του χαρίζεται!
    Σηκώθηκε γρήγορα όπως συνήθιζε και πήγε στο μπάνιο για το βούρτσισμα των δοντιών του και το άδειασμα της κύστης του...
    Φτιάχνοντας τον καφέ του συνειδητοποιήσε πως η μέρα είναι Σάββατο..Προς τι η πρωινή βιασύνη?Δεν έχει σχολή σήμερα σκέφτηκε !
    -Καταραμένη συνήθεια...το ξυπνητήρι στις 6!
    Φώναξε μόνος του.
    Έπιασε να στρίψει ένα τσιγάρο και να σκεφτεί το σημερινό του πρόγραμμα.
    Η μέρα πρέπει να γεμίσει ευχάριστα! Δεν θα επιτρέψει φόβο και θλίψη!
    -Ο στόχος θα επιτευχθεί!
    -Θα πάρω την ζωή μου στα χέρια μου!
    Είπε πάλι δυνατά θέλοντας να επιβληθεί στον ίδιο του τον εαυτό.
    Ξεκίνησε να λύνει τις ασκήσεις και να κάνει επαναλήψεις των μαθημάτων του για να περάσει η ώρα και στις 11 θα έστελνε μήνυμα στην Αγγελική.
    Η ώρα πέρασε και κοιτάζοντας το ρολόι στην οθόνη του κινητού του,έδειχνε 11:13.Παράλληλα είχε ήδη λάβει μήνυμα από την Αγγελική.

'' Αστέρη είμαι με τον μαλακά τον Βαγγέλη στο σπίτι του. Άλλη μια βραδιά μαζί του κατέληξε φιάσκο. Πρέπει να ξεκοψω από τον βλάκα αυτόν..Πάρε με τηλέφωνο να κανονίσουμε άμεσα για καφέ να φύγω από εδω!
    Παράλληλα σου έχω και μια πρόταση!Εάν θέλεις μιας και δεν είναι χιονισμένος ο δρόμος,μπορούμε να πάμε Νυμφαιο για καφέ και μετά πάμε σπίτι μου να μαγειρέψω να φάμε πατάτες με σνίτσελ κοτόπουλο!
    Εάν έχεις κανονίσει κάτι δεν πειράζει,αλλά πάρε με τηλέφωνο,να δει ο Βαγγελης για να έχω δικαιολογία να φύγω από αυτόν τον μαλακά.''

Την κάλεσε άμεσα.

-Καλημέρα Αγγελικούλα.Θα πάμε για καφέ?
    -Ναι Αστέρη μου θέλω να μου δώσεις και τις σημειώσεις μου!
    Σε 15 λεπτά θα είμαι στην πλατεία Μόδη.
    -Οκ θα τα πούμε από κοντά!

Η Αγγελική είχε γνωρίσει πριν κάνα μήνα έναν 3τοετή φοιτητή σε ένα πάρτι και βρισκοντουσαν για περιστασιακο σεξ κάποιες μέρες...
    Ο Βαγγέλης την ήθελε αλλά αυτή είχε ξενερώσει μαζί του.
    Στην αρχή της φάνηκε ωραίος αλλά μετά την πρώτη φορά,απομυθοποιηθηκε..
    Στο σεξ ήτανε χαλβάς και ας το έπαιζε γκόμενος και η ίδια πλέον πήγε κάποιες φορές μαζί του μετά από ξενύχτια σχεδόν μεθυσμένη.
    Είχε καιρό τωρα που κανένας άντρας δεν τις έκανε αυτό το κλικ το ερωτικό που μπορεί να την αναστατώσει.
    Ο Αστέρης έφτασε στο ραντεβού ακριβώς σε 15 λεπτά.

Η Αγγελική τον περίμενε.

Επιβιβάστηκε στο αμάξι του.

-Φύγαμε για Νυμφαιο?την ρώτησε..
    -Θα πάμε τελικά?Γιουπιιι!
    -Πρέπει να πάμε από το σπίτι μου Αστέρη γιατί θέλω να κάνω ένα μπάνιο και να αλλάξω.
    -Ναι Αγγελική πάμε σπίτι σου αλλά μην αργήσεις γιατί ο μεγάλος μου πόθος δεν είναι ο καφές στο Νυμφαιο αλλά το φαγητό μετά!!
    Γέλια και από τους 2.

-Πως τα πέρασες με τον Βαγγέλη?
    -Σοβαρά τώρα?Σκατα!
    -Ήμουν με τα κορίτσια εχθές στο Pas Male και είχαμε πιει..από το πουθενα εμφανίστηκε ο πουθενας και άρχισε να με μαρκάρει...ενέδωσα για άλλη μια φορά και χαράματα βρέθηκα σπίτι του...
    Καλύτερα να μην είχα πάει...

-Βρε Αγγελική αφού μας είχες πει ότι δεν γουστάρεις γιατί έκανες πάλι το ίδιο λάθος?
    Ταλαιπώρησε και τον ταλαιπωρείς. Αυτός σε γουστάρει!
    -Δεν ξέρω ρε Αστερη..όπως εσύ ταλαιπωρείς την Βάσω που σε βλέπει και λιώνει και απλά την λες ''Γεια''...Ούτε εσένα σε καταλαβαίνω αδερφάκι μου!Βρε μήπως το έχεις γυρίσει στο ντιζελ? Τόσους μήνες δεν έχεις κάνει καμία κίνηση με καμια...και το χειρότερο είναι ότι ισχυρίζεσαι πως δεν σου συμβαίνει τίποτα!
    Ανάγκες δεν έχεις?
    Δεν σε καταλαβαίνω ρε Αστερη..

-Απλά περνάω καλά και δεν μου λείπει η γυναικεία συντροφιά σε αυτή την φάση ρε φιλενάδα...τοσο απλο!

Ήξερε πως έλεγε ψέμματα..όπως έλεγε ψέμματα και στον εαυτό του για να αναβάλει άλλη μια φορά την απόφαση του να προχωρήσει.
    Ο φόβος μην πληγωθει ξανά επισκιαζε κάθε προοπτική για το επόμενο βήμα.
    Φτάσανε στο σπίτι της Αγγελικής.
    Μπαίνοντας μέσα στην μικρή γκαρσονιέρα της,η Αγγελική πήρε 2 ρούχα και πήγε στο μπάνιο.
    Δεν πήρε σουτιεν.
    Επίτηδες.
    Ήθελε να του πει να της το πάει μετα.
    Να καταφέρει να τον κάνει να ξυπνήσει από τον λήθαργο.. όχι για αυτήν...αλλά γι αυτόν.
    Να κόψει αντιδράσεις του στην όψη ενός γυναικείου εσωρουχου.
    Τον νοιάζεται και θέλει να τον δει να προχωράει στην ζωή του.
    Τον βλέπει οτι ώρες ώρες είναι στον κόσμο του και θέλει να μάθει τι κρύβει.
    Έχει αρχίσει να πιστεύει οτι ίσως είναι γκει και ντρέπεται να το πει...
    Θέλει να τον κάνει να ανοιχτεί όπως και αυτή τον εμπιστευτικές και τον έκανε φίλο εξ αρχής!
    Οπως μοιράστηκε μαζί του τόσα γεγονότα...νοιώθει τόσο άνετα μαζί του...σαν να τον γνώριζε χρόνια...κάτι μέσα της φωνάζει κάτι γι αυτόν τον άνθρωπο κατι πιο απόκρυφο που δεν μπορεί να το ονομάσει ερωτικό....
    Κάνει το μπάνιο της και φωναζει στον Αστερη...

-Αστερη γαμωτο!Ξέχασα το σουτιεν μου!Ανοιξε το πρωτο συρτάρι δίπλα απο το κρεββάτι μου και φερε μου ένα μαύρο πλιζζζ!!

Ο Αστέρης βρήκε αμέσως αυτό που ήθελε η Αγγελική...της το πηγε!

Αστραπή στο μυαλό του..

Η Μάρθα.
    Το δεύτερο ιδιαίτερο μάθημα έχει τελειώσει ..

-Και για πες βρε Αστέρη...Κοπέλα εχεις?
    -Ειχα κυρία Μάρθα αλλά ξερεται πως είναι τα κορίτσια της ηλικίας μου..Μόλις ολοκλήρωσα με την Άννα έγινε βδελα επάνω μου και χάθηκε το ενδιαφέρον μου..με έπνιξε αυτό...δεν ήθελα να την κοροϊδεύω και να κοροϊδεύω και εμένα...

-Δλδ έχεις ολοκληρωμένη εμπειρία στις γυναίκες Αστεράκι εεε πονηρουλη?

-Κυρία Μάρθα ξέρετε τα κορίτσια της ηλικίας μου δεν είναι γυναίκες..όλα μοιάζουν παιδικά επάνω τους.. δεν είναι σαν αυτά που βλέπουμε στις ταινίες..

-Βλέπεις πολλές ταινίες Αστερακι?

-Οχι κυρία Μάρθα αλλά έχω δει καποιες φορες και στο μυαλό μου είχα άλλες εικόνες..

-Τι εικόνες εχεις Αστεράκι?Μιας μεγαλύτερης γυναίκας?
    Με εμπειρία και σώμα ολοκληρωμένο?

-Ναι ακριβώς κυρία Μάρθα..

Η Μάρθα ξεκουμπωσε το μπλε πουκάμισο της και ξεπροβαλε το μαύρο δαντελωτό σουτιέν της...

Ο Αστέρης είχε γίνει πύραυλος...
    Του έπιασε το χέρι και του το έβαλε στο στήθος της μέσα από το σουτιέν.
    Ο Αστέρης άρχισε με περιέργεια και αδεξιότητα να επεξεργαζεται το στήθος της..
    Η Μάρθα έπιασε το όργανο του επάνω από το παντελόνι και του το χαιδεψε...
    Το έβαλε μέσα από το παντελόνι του και με το πρώτο άγγιγμα της ένιωσε τα καυτά υγρά του επάνω της.
    Τράβηξε το χέρι της και το έγλυψε αισθησιακά..
    Έφτιαξε ξανά το στήθος της μέσα στο σουτιέν της ,κούμπωσε το πουκάμισο της και σηκώθηκε..

-πήγαινε να πλύθεις..του ειπε.

Τον χαιρέτησε και έφυγε..

Ήτανε τόσο ζωντανή η ανάμνηση της..

Αστραπή ξανά στο μυαλό του...

Τα τελευταία πέντε λεπτά που την είδε για τελευταια φορά..
    Η ανάμνηση γκρεμίστηκε μονομιάς και οι σκληρές εικόνες ξαναπηρανε την θέση των γλυκών αναμνήσεων..
    Πονος.
    Κενο.
    Οργη.

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..)

Last edited: 15 Ιουνίου 2022
  3. her-ald

her-ald Regular Member

Ωραία γραφή ενδιαφέρουσα ιστορία

4. Don Corleone

Η Αγγελική βγήκε από το μπάνιο ντυμένη με ένα τζιν και μια ελαστική κολλητή κίτρινη μπλούζα.
    Κατεβήκανε στο αμάξι και ξεκινήσανε για Νυμφαιο.
    Στον δρόμο ο Αστέρης δεν είχε όρεξη για κουβεντα και προσπαθούσε να συνέλθει από την προηγούμενη κατρακύλα του μυαλου του...
    Η Αγγελική τον κατάλαβε και προσπαθούσε με χιούμορ να διακωμωδήσει την κατάσταση του!
    -Τι έπαθες πάλι βρε μουντρουχο και έχεις χαθεί στο άπειρο?
    Μήπως σε χαλάει που θα βγεις μαζί μου για καφέ?Ντρέπεσαι ρε?

-Τι είναι αυτά που λες ρε Αγγελικούλα.Χαζό είσαι?
    Απλά με έπιασε ένας πονοκέφαλος ξαφνικά..

-Χρειάζεσαι καφέ γι αυτό!
    Μήπως χαλάστηκες που σου ζήτησα να μου φέρεις το σουτιέν μου? Ήτανε άκομψο?Μετά από τόσους μήνες έχω οικειότητα μαζί σου και σε θεωρώ τον καλύτερο φίλο μου...δεν το έκανα με σκοπό να σε προσβάλω..

-Παραλογιζεσαι Αγγελικούλα...είσαι ο πρώτος άνθρωπος που γνώρισα και η καλύτερη φίλη μου..Σε νοιώθω σαν πραγματικη φίλη και σου το έχω αποδείξει!(η Αγγελική αν και θεωρεί ότι είναι φίλικη η σχέση τους,ζορίστηκε που το επιβεβαιώνει ο Αστέρης..αλλά γρήγορα το έριξε το φταίξιμο στον εγωισμό της και το έκοψε ) Μην προσπαθείς κάθε φορά που έχω τις μαύρες μου να θέλεις να μου τις βρεξεις!

-Ωπα Ωπα...μόλις το είπες μόνος σου ...Έχεις τις μαύρες σου!
    Τι έγινε Αστεράκη?Παίζει καμία απογοήτευση? Κακομοίρη μου στον καφέ θα μου τα πεις όλα και ξέρω ότι έχεις πολλά να μου ξεφορτωσεις.... Έαν δεν μου ανοιχτεις σήμερα θα σε ρίξω στις αρκούδες να σε φάνε και να ξέρεις εδώ επάνω έχει πολλές!
    Γνωρίζεις για τον αρκτουρο?Θα σε παραδώσω εκεί να σε ρίξουνε για τροφη!

Ακολούθησαν γέλια και ο Αστέρης έδειχνε να είναι καλύτερα..Άρχισε να σκέφτεται οτι είναι πραγματική του φίλη και τον νοιάζεται και μάλλον ήρθε η ώρα να τις πει κάποια γεγονότα..Ίσως να είναι για καλό σκέφτηκε ο ίδιος...
    Περάσανε περίπου 40 λεπτά και ο Αστέρης μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητο του στο ανοιχτό πάρκινγκ έξω από το Νύμφαιο και με τα πόδια ξεκινήσανε να πηγαίνουνε στο καφέ που ειχανε ξαναπαει 2-3 φορες..

-Αγγελική?Πες μου ότι δεν είναι χιόνι αυτό που μόλις άρχισε να πέφτει!

-Λυπάμαι Αστέρη αλλά είναι χιόνι και κάτι μου λέει οτι σε λίγο θα τα ξανακάνει όλα άσπρα!

-Fuck! Δεν θυμάμαι αν έχω πανιά για χιόνι στο golf και αν το στρώσει θα κολλήσουμε!

-θέλεις μηπως να φύγουμε όσο είναι νωρίς?

-Ρε γαμωτο τι ατυχία!Αλλα ναι φοβάμαι ρε Αγγελική μην μας συμβεί οτιδήποτε και θα ήμουν πιο ήσυχος αν παίρναμε τον καφέ μαζί μας και να πάμε σπίτι σου Ξέρεις δεν έχω και μεγάλη εμπειρία στην οδηγηση σε χιονι...Να μαγειρεψουμε και νωρίτερα...χαχαχαχαχ
    Γελια και απο την Αγγελικη...

-Ας ειναι...τουλαχιστον να απολαυσουμε την διαδρομη..

Πήρανε τους καφέδες μαζί τους και ξεκινήσανε για Φλώρινα.
    Στην διαδρομή το χιόνι είχε πυκνώσει και οριακά έφτασαν έξω απο το σπίτι της Αγγελικής και πάλι..
    Η Αγγελική όπως είχε υποσχεθεί μαγείρεψε και φάγανε..Κατά την διάρκεια του φαγητού μιλούσανε για τα μαθήματα και τους καθηγητές..
    Το φαγητό τελείωσε και η Αγγελική του ειπε:

-Μην νομίζεις επειδή δεν κάτσαμε στο καφέ δεν θα μου πεις για τα θέματα σου...
    Τώρα αρχίζει το ματς Αστέρη..
    Ξερασε τα όλα!

-Ωχ!Δεν την γλυτώνω τελικά εεε?Ρε συ μιας και έξω συνεχίζει να χιονίζει μήπως να τα πούμε άλλη φορά να πάω και εγώ σπίτι?

-Ούτε καν Αστέρη!Εδώ θα κάτσεις και πάω να φέρω την λάμπα να αρχίσουμε ανάκριση!

-Να στρίψω τουλάχιστον ένα τσιγαρο?

-Απαπα...ξέρεις οτι το απεχθάνομαι και με το κρύο που έχει έξω δεν θα μπορώ να αερισω το σπίτι.....Μάλλον...για να λες εσύ ότι θέλεις να καπνίσεις είναι ζόρικη κατάσταση...Fuck it! Καπνισε ρε μούτρο...τι να σε κανω!!

Ο Αστέρης έστριψε το τσιγάρο του και ξεκίνησε..

Είχα μια ερωτική απογοήτευση και μου έχει στοιχίσει..

-Αντε παιδί μου τι απογοήτευση ειχες,πες μου λεπτομέρειες!
    Ποια? Πως ητανε? Ποτε? Τι εγινε?

- Την περασμένη χρονιά ξεκίνησα ιδιαίτερα μαθήματα για να προετοιμαστω για τις πανελλήνιες..Μην βλέπεις τώρα που κυνηγάω τα μαθήματα να τα περάσω..ήμουν σε άλλη φάση οταν ημουν στο λυκειο και τα είχα φορτώσει στον κόκορα στην 1η και 2α λυκείου ..εμεινα πισω και χρειαζομουν βοηθεια.
    Η Μάρθα μου έκανε φυσική κατεύθυνσης.Την είχανε συστήσει στους γονείς μου κάποιοι φίλοι τους και πραγματι μου άνοιξε τα ματιά...
    Και μετά μου τα έβγαλε...
    Βέβαια φυσική έμαθα τελεια αλλά μπορώ να πω ότι πήρα απο αυτην πτυχίο στον πόνο και στην απογοήτευση..Μην σου πω και μεταπτυχιακο!

-ΑΥΤΑ!

-ΤΙ ΑΥΤΑ! ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΕΣ ΜΟΥ!

-Η Μάρθα όταν ήρθε πρώτη φορά στο σπίτι μας και την είδα,δεν μπορούσα να φανταστώ ότι είχα την τυχη να έχω μια τόσο μουναρα καθηγήτρια!
    35χρονων περιπου ή τοσο εμοιαζε! Πανέξυπνη,ψηλή,κορμί με αναλογίες διαστημικές.
    Βυζαρες,κωλαρα,προσωπαρα με ενα τοσο καυλωτικο ξανθό σπαστό μαλλί...
    Ασε Αγγελική μου ήρθε μπουνιά στο στομάχι..Κατέληξα να κάνω σεξ μαζί της κάθε Σάββατο και Κυριακή.Με έδιωξε όταν τελείωσα τις πανελλήνιες με έναν πολύ άσχημο τρόπο.Με πλήγωσε και ακόμα προσπαθώ να συνέλθω..

-Λεπτομέρειες Αστερη λεπτομέρειες..

-Είσαι σίγουρη ότι θέλεις να σου πω τι γινότανε?

-Πρέπει να τα βγάλεις από μέσα σου Αστερη...ξεκίνα!

-Ανεβήκαμε στο δωμάτιο μου και η πρώτη ερώτηση που μου έκανε ήτανε:
    -θέλουμε δουλειά η πολύ δουλειά για να γράψουμε ένα αξιοπρεπές γραπτό?

-Κυρία Μάρθα έχουμε πολύ δουλειά αλλά και να μην είχαμε,θέλω κάθε μέρα ιδιαίτερα μαθήματα από εσάς!

Νόμιζα ότι έκανα χιούμορ.Όμως δεν γέλασε καθόλου. Με κοίταξε τοσο διαπεραστικα που ... το βλέμμα της...καρφώθηκε...στην καρδιά μου..για πάντα.
    Ένιωσα να γίνομαι ρεζίλι και δεν ήξερα πως να το μαζέψω..
    Ήτανε πολύ τυπική στο πρώτο μάθημα και είχα καταλάβει οτι θα γινότανε μόνο μάθημα..
    Ωστόσο στο δεύτερο μάθημα ήτανε πολύ γλυκιά και στο τέλος άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις για τα προσωπικά μου...
    Τα έχασα όταν αμέσως με έβαλε να χουφτωσω το βυζι της και μου έπιασε το όργανο μου!
    Ενώ είχα μια μικρή εμπειρία στα κορίτσια ,τότε συνειδητοποίησα πως είναι η πρώτη μου εμπειρία με γυναίκα!
    Μου έβαλε έναν κανόνα.Θα γινότανε το ίδιο και κάτι παραπάνω όταν θα έδειχνα σημάδια βελτίωσης στην φυσική.
    Από το 4ο μάθημα είχα επιδοθεί στην αδιάκοπη μελέτη της φυσικής.
    Έπαιζε πλέον με το μυαλό μου καθημερινά.
    Κάθε φορά όταν τελειωνε το μάθημα, έπαιρνε το χέρι μου και το έβαζε κάθε φορά σε ένα παραπάνω σημείο του σώματος της.
    Ξεκινήσαμε στο στήθος..μετά περάσαμε στο μουνι της και μετά στον κωλο της.Κάθε φορά έπρεπε να βάζω το δάχτυλο η τα δάχτυλα μου μέσα της και βγάζοντας τα να τα γλύφω μέχρι να μου πει αυτή να σταματήσω.
    Μετά από κάποια μαθήματα με κάλεσε σπίτι της ένα σαββατο...
    Ένα μικρο μινιμαλ διαμέρισμα.. Εμφανίστηκε γυμνή και με διέταξε να βγάλω αμέσως τα ρούχα μου.
    Τι γυναίκα ήτανε Αγγελική μου!Δεν είχα ξαναδεί τέτοιο κορμί!
    Με πήγε στο μπάνιο και με έπλυνε...μου καθάρισε κάθε σπιθαμή του κορμιού μου..
    Με πήγε στο κρεββάτι της.
    Άρχισε να με χαϊδεύει στον πουτσο μου και να με φυλάει...
    Ένιωσα την γλώσσα της..
    Νόμιζα ότι ζούσα σε ονειρο.
    Άρχισε να τον παίρνει στο στόμα της και παράλληλα να με δαγκώνει και να με γλύφει.
    Σταμάτησε απότομα!
    Σταμάτησε για να μην τελειώσω!
    Μετά ξανά το ίδιο!
    Δεν είχα ζήσει ποτέ τέτοια εμπειρία...Μια κοπέλα μου είχε κάνει πιπα αλλά ητανε οτι να ναι..
    Με κατάφερε να μην τελειώσω και μου ειπε:
    Έχεις γλύψει κάποιο από τα κορίτσια που ειχες?
    -Μια φορά δοκίμασα..
    -Ωραία..ξεκίνα να με γλύφεις από το στήθος μου και όταν φτάσεις στο μουνι μου δεν θα σηκωθείς μέχρι να βεβαιωθώ ότι έμαθες έστω τα βασικά.
    Άρχισα να την γλύφω στα βυζια και να κατεβαίνω προς τα κάτω.
    Προσπαθούσα να την γλύψω όπως είχα δει σε ταινίες αλλά μάλλον ήμουν πολύ αδέξιος...
    Έπιασε το κεφάλι μου και μου είπε να σφιξω την γλώσσα μου...άρχισε να με καθοδηγεί στην κλειτοριδα της με την φορά που τις άρεσε,μετά με πήγαινε πιο κάτω και η γλώσσα μου έμπαινε στον κόλπο της,μετά ξανά επανω μέχρι που κάποια στιγμή ενώ είχα την γλώσσα μου στον κόλπο της αντί να με κατευθύνει προς τα επάνω με πήγε πιο πίσω...στην κωλοτρυπιδα της και με άφησε να την γλύφω για πολύ ώρα...Στην αρχή σαστησα μα μετά κατάλαβα ότι άρχισε να μου αρέσει...την έβλεπα να φτιάχνεται και ακολουθούσα τον ρυθμό της..ήμουν χαρούμενος που κατάλαβα πως έκανα κάτι που την άρεσε.
    Πήρε τα χέρια της από επάνω μου και μου ειπε να το κάνω μόνος μου..Την έγλυφα συνέχεια τόσο στο μουνι της όσο και στην κωλοτρυπιδα της...Άρχισε να τις αρέσει πολύ...ένοιωθα τόσο ευτυχισμένος και μου ήτανε αδύνατο να σταματήσω...Εγώ ένα νιάνιαρο έκανα μια τέτοια γυναίκα να νιώθει ηδονή !

-Είσαι σίγουρη πως θες να συνεχίσω με λεπτομέρειες Αγγελική η έχεις σοκαριστεί?

Η Αγγελική ακούγοντας όλα αυτά που τις εξιστορουσε ο Αστέρης είχε γίνει μούσκεμα! Δεν μπορούσε να καταλάβει αν ήταν ο Αστέρης αυτός που την έκανε έτσι ακούγοντας τον να αφηγείται με τρεμαμενη φωνή ή η απλά η ιστορία του..
    Ένιωθε τόσο καυλώμενη και ήθελε να το διαπιστώσει!
    Ειδικά το γλύψιμο στην κωλοτρυπιδα της είχε καρφωθεί στο μυαλό!Θα ήθελε πολύ να το ζήσει.Δεν της το είχε κάνει κανεις...Άρχισε να καταλαβαίνει πως παρ ότι θεωρούσε πως είχε εμπειρία στο σεξ...δεν είχε ζήσει τίποτα συγκλονιστικο..Πόσοι μαλακές περάσανε από πάνω της και κανένας δεν κατάφερε να την καύλωσει έτσι..Ένιωθε ότι θα αρχίσουν να φαίνονται τα υγρά της στο παντελόνι της!Έπρεπε να βρει μια πρόφαση να μπει στο μπάνιο να ελέγξει την κατάσταση της.

-Φυσικά και θα μου τα πεις όλα...δεν θα σταματήσεις!
    Απλά θέλω να πάω προς νερού μου και έρχομαι!

-Ένταξη ρε Αγγελικούλα αλλά θα στρίψω και άλλο τσιγάρο γιατί σκέφτομαι όλα αυτά και το τέλος που ήρθε μετά και δεν είμαι καλά...

Η Αγγελική πήγε στο μπάνιο και κατέβασε το παντελόνι της..
    Το εσώρουχο της ήτανε σαν να το είχες βουτήξει στο νερό και τα υγρά είχανε κατέβει στο εσωτερικό των μπουτιων της...
    Άγγιξε την κλειτοριδα της και βούτηξε το δάχτυλο της μεσα της.Το έβγαλε και άγγιξε την τρυπουλα της στον κωλο...Είναι δυνατόν να την καυλωνει τόσο κάτι το οποίο ουτε καν της περνούσε απο το νου...Κάτι το οποίο δεν τολμούσε να σκεφτει!
    Πήρε γρήγορα το δάχτυλο της από εκεί και έπλυνε τα χέρια της. Πάτησε το καζανάκι για ξεκάρφωμα και ξαναεπλυνε τα χερια της...βγήκε γρήγορα έξω..

- Για πες για πες!

-Αφού την έγλυφα και τις εβαζα δαχτυλο δεν ξέρω και εγω για πόση ώρα,είχα χάσει το μέτρημα του χρόνου..Κάποια στιγμή με σήκωσε..
    ..Πρώτα έβαλε τα δύο δάχτυλα της στο μουνι της και μετά αλλειψε τα υγρά της επάνω στο όργανο μου...με έγλυψε για λίγο ξανά και με έβαλε να ξαπλώσω.
    Ανέβηκε από πάνω μου και άρχισε να τρίβετε ποτέ αργά και ποτέ πιο γρήγορα...
    - Εάν καταλάβω πως θέλεις να τελειώσεις θα σταματήσουμε ότι γίνεται...το κατάλαβες?

-Αγγελική και τι ασχετα θεματα δεν σκέφτηκα εκείνη την ώρα για να έχω αλλού το μυαλό μου και να μην τελειώσω...

Κάποια στιγμή σηκώθηκε και έφερε ένα προφυλακτικό...

-Φορεσε το μου ειπε..

Άρχισα να προσπαθώ να το ανοίξω και τα χέρια μου έτρεμαν..

-Με πόσες κοπέλες έχεις πάει χωρίς προφύλαξη μου είπε?

-Με καμία της απάντησα..Πάντα έβαζα...

Μου το πήρε από τα χέρια και κάθισε επάνω μου..
    Άρχισα να νιώθω μια ζέστη υγρασία να αγκαλιάζει το πέος μου και καθώς με έβαζε μέσα της γυμνό νόμιζα θα με λιώσει...
    Δεν κράτησε πολύ αυτό....
    Λίγες κινήσεις..
    Με έβγαλε έξω και μούσκεμα όπως ήτανε ο πουτσος μου τον πήρε στο χέρι της και τον πήγε πισω στον κωλο της.
    Τον έτριψε για λίγο γύρο από την τρύπα της και μετά άρχισε να με καταπίνει...
    Δεν είχα καμία εμπειρία αντίστοιχη...
    Κράτησε λίγο περισσότερο...
    Με ξαναέβγαλε έξω.
    Ξάπλωσε στο πλάι μου με πλάτη.
    Με το ένα χέρι της άνοιξε τον κωλο της και με το άλλο με ξαναέβαλε μέσα της πίσω.
    -Άρχισε να κουνιέσαι γρήγορα και δυνατά μου είπε..
    Το έκανα...και αμέσως άρχισε να βγάζει μικρές φωνούλες..άγγιξε το μουνι της και σταμάτησε... δεν μπορούσα να κρατηθώ και θα τελείωνα και εγω..
    -χυσε μέσα στον κωλο μου.
    Είπε...
    Και να ήθελε κάτι άλλο δεν προλάβαινα..
    -Αγγελική ήτανε ο πιο έντονος οργασμός που είχα με την πιο όμορφη γυναίκα που είχα κάνει έρωτα..
    Ο Αστέρης χαμήλωσε το βλέμμα του και ένα δάκρυ κυλησε στο προσωπο του..

Η Αγγελική για άλλη μια φορά ακούγοντας τον νιώθει να έχει βγει ένα ποτάμι από μέσα της...
    Έχει πλημμυρίσει από υγρά και το μόνο που ήθελε ήτανε να μείνει μόνη να χαιδεψει το δικο της μουνι...την δικη της κωλοτρυπιδα...

-Αστερη μην κλαις...σου ειναι δύσκολο,σε βλεπω.Μην μου πεις τώρα την συνέχεια...αν θέλεις να σου κάνω ένα καφέ να χαλαρώσεις και να συνεχίσουμε άλλη στιγμή!
    Ήτανε αργά...
    Ένας κεραυνός διαπέρασε την σκέψη του Αστέρη...τα τελευταία πέντε λεπτά....
    Ξανά βυθίστηκε στον πόνο και το βλέμμα του άδειασε..

Η Αγγελική τον πήρε αγκαλια...

-Σκεφτηκες τον χωρισμο και παλι εεε?
    Πνιξ το χαρα μου..και προχωρα!

-Αγγελική πρέπει να φυγω..
    Θα τα πουμε...δεν είμαι καλά τώρα...θέλω να πάω μια βόλτα με το αμάξι μόνος μου..Να συνέλθω.

-Ένταξη Αστεράκι μου αλλά να ξέρεις θα έχουμε και την συνέχεια δεν τελειώσαμε.

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)...

5. Don Corleone

Όσο και να ήθελε να μάθει την συνέχεια η Αγγελική ήτανε αδύνατο να μην υποκύψει στην επιθυμία της για στιγμές ηδονής..
    Κατέβασε το παντελόνι της και έβαλε το χέρι στο μουνι της..
    Τόσο υγρό!Τόσο ζεστό!Έβαλε τα δυο δάχτυλα της μέσα της μα δεν αρκούν,έχει τόσο μεγάλη διαστολή από την καυλα που έβαλε το 3ο και το 4ο δάχτυλο της...έβγαλε αυθόρμητα το χέρι της και άρχισε να το γλύφει με μανία... Άγγιξε ξανά το μουσκεμενο μουνακι της και χαϊδεψε απαλά με το υγρό δάχτυλο την κωλοτρυπηδα της...είχε γεμίσει όλη η περιοχή με τους χυμούς της.
    Το μεσαίο της δάχτυλο έμπαινε πια απαλά για πρώτη φορα στο παρθενο κωλαράκι της και μικρές κοφτές φωνούλες ηδονης βγαινανε από το στόμα της..
    Με το άλλο χέρι γαμουσε το μουνι της βάζοντας ποτέ 3 και ποτέ 4 δάχτυλα μέσα της..η παλάμη της πίεζε την κλειτοριδα της βασανιστικά ...η φαντασία της ταξίδευε...ένας άντρας την έγλυψε και μετά την γαμουσε από το κωλαράκι της κρατώντας την σφιχτά!
    Ανοιξε τα ματιά της και ευχήθηκε να το ζήσει...
    Ξανά έκλεισε τα ματιά της και χάθηκε στην φαντασία της.
    Ο άντρας που την γαμουσε πισω εχυνε μέσα της...προσπαθούσε να νιώσει τα καυτά υγρά του....γύρισε να τον κοιτάξει καθώς έβγαζε κραυγές ανακούφισης ...
    Ο άντρας που την έσκιζε ήτανε ο Αστέρης...μέσα στο μυαλό της είχε μπει ο Αστερης και πλέον έκανε την επιθυμία της πράξη...αρχισε να τρέμει από τον φόβο της σκέψης της αλλά ήτανε αδύνατο να σταματήσει αυτό που έκανε...
    Στιγμιαία μια έκρηξη οργασμου την τελείωσε...
    Το πρόσωπο του Αστερη και η σκηνή που φαντάστηκε της προσέφερε τον πολυπόθητο δυνατό οργασμό που είχε ανάγκη..
    Έμεινε πάνω από μισή ώρα στο κρεββάτι της προσπαθώντας να δώσει εξήγηση στον εαυτό της για την εικόνα του Αστερη να την γαμαει και αυτη να τελειωνει..
    Ήτανε φίλος της..είχε αυτά τα βαθύτερα αισθήματα γι αυτόν..η γνώριμη εικόνα του..
    Πως μπόρεσε να τον συμπεριλάβει σε μια τέτοια φαντασίωση?
    Όχι ήτανε επηρεασμένη από πριν και το μυαλό της έπαιζε περίεργα και βρόμικα παιχνίδια.
    Το κινητό της χτύπησε με τον ήχο ενός γραπτού μηνύματος.
    Ο Βαγγέλης..
    Της έκανε πρόταση να περάσει από το σπίτι του για ένα κρασί και μετά να βγούνε σε κλαμπ.
    Ήξερε ότι την ήθελε για πηδημα ξανά..
    Είχε ανάγκη να βρεθεί με άντρα.
    Το ήθελε.
    Η απάντηση της.
    ''Οκ στις 11 θα είμαι εκεί!''
    Έκανε ένα μπάνιο ετοιμάστηκε.
    Στις 11 ήτανε στο σπίτι του.
    Ο Βαγγέλης της έβαλε κρασί μα πριν προλάβει να πιει μια δεύτερη γουλιά άρχισε να την φυλάει και να την χαϊδεύει.
    Ενέδωσε αμέσως βγάζοντας τα ρούχα της.
    Ο Βαγγέλης αδεξιος όπως πάντα την χαζοεγλυψε και αμέσως έβαλε προφυλακτικό και μπήκε μπήκε μέσα της..αντί να φτιάχνεται άρχισε να ξενερώνει...έκλεισε τα ματιά της.
    Ξαφνικά όλα ήτανε τόσο σκοτεινά...
    Μια λάμψη!
    Εστίασε!
    Ο Αστέρης φαινότανε στο φως...τα μάτια του έλαμπαν το καστανοπρασινο χρώμα τους την είχαν μεθύσει!
    Τα μαύρα μακριά μαλλιά του δεν ήτανε πιασμένα μα τα είχε ελεύθερα και φαινότανε τόσο γοητευτικός..
    Φορούσε αυτό το άσπρο πουκάμισο και το κλασικο τζιν του.
    Όπως όταν τον είδε για πρώτη φορά στην γραμματεία της σχολής..
    Ήτανε τόσο όμορφος!
    Το στόμα του...το πλατύ όμορφο χαμόγελο του...
    Πόσες συζητήσεις είχανε κάνει...
    Σοβαρός και μετρημένος για την ηλικία του...συνεσταλμενος και δουλεμένος..μιλούσε για τις δουλειές του με τον πατερα του,για τα επιχειρηματικα του όνειρα μετά τις σπουδές..
    Όλοι τον αγαπούσαν και τον ήθελαν στην παρέα τους..
    Ευκαταστατος μα ποτε καβαλημενος..
    Πότε χυδαιος με τις γυναίκες..
    Κουβαλούσε τις αναμνήσεις που τον πνιγανε..δεν φορτωνε το θεμα του σε κανέναν και στην παρέα πάντα γελαστος..
    Αξιοπρέπεια.
    Ξαφνικά έβλεπε καθαρά ποιος ήτανε ο Αστέρης..ο ''φιλος της''.

Της εσκασε ενα χαμογελο.

Πως είναι δυνατόν να είναι τόσο όμορφος και να μην της είχε γίνει ερωτική επιθυμία..ή..ήτανε ο κρυφός πόθος της εξ αρχής μα δεν μπορούσε να λογαριαστει με το ανάστημα του?
    Πως μπορούσε να θεωρεί φίλο αυτόν που από την πρώτη στιγμή που είδε ένιωσε να τον γνωρίζει τόσο καιρό?
    Γι αυτόν που έτρεφε τόσα βαθειά
    αισθηματα που θεωρούσε ότι ήτανε φιλικά...ΟΧΙ...το έβλεπε ξεκάθαρα...ήτανε η ανάγκη της να είναι δίπλα του..και έπρεπε να είναι με οποιοδήποτε χαρακτηρισμό.Αυτό που φοβοτανε να παραδεχτεί αρχίζει να την πνίγει..
    Η ιστορία του Αστέρη δεν την καυλωσε...Ήτανε ζήλια επειδη το είχε περάσει όλο αυτό ο Αστέρης με μια άλλη.
    Επειδή δεν έγλυψε το δικό της κωλο..το κωλαράκι της που ποτε δεν διανοηθηκε να το χρησιμοποιήσει σεξουαλικα αφού ήτανε μια κόκκινη γραμμή γι αυτήν και τις προκατάληψεις της..
    Επειδή δεν τον είχε αυτή με τον τρόπο που πλέον φαίνεται ξεκάθαρα ποιος είναι..
    Ο φόβος που ειχε βγήκε για τα καλά στην επιφάνεια και πλέον δεν υπάρχει περιπτώση να βρει ηρεμία..
    Απο την αρχή της σχολής της πήγε με τον γυμναστή από το γυμναστήριο της...δεν την γεμισε.Το εκοψε..
    Με το νιάνιαρο Δασκαλάκο της σχολής δημοτικής εκπαίδευσης,αποτυχια..
    Με τον μπάρμαν της πιο in καφετέριας.. αγγούρια καλαβρεζικα.
    Με τον νεαρο γοητευτικό σουβλατζή της περιοχής που κάθε βράδυ τα έσπαγε με τους φίλους του στα Έλληναδικά...τον ειχε καλαμάκι..
    Και τωρα?
    Με τον iq ραδικιού από πάνω της να μουγκριζει..
    Κάνεις δεν την κάλυπτε γιατί κάνεις δεν ήτανε αυτός που ήθελε..
    Ο Αστέρης!
    Συνεχιζε να κοιταζει τον Αστερη..
    Της έκλεισε το μάτι..
    Τρομοκρατηθηκε!
    Άνοιξε τα ματιά της και είδε τον Βαγγέλη από πάνω της να γκαρίζει..
    Αηδία...τον σιχάθηκε.
    -Τελειωνεις?
    Τον ρώτησε..
    -όχι μωρό μου...αποκρίθηκε
    -Βγες σε παρακαλώ δεν είμαι σε mood...δεν το ευχαριστιεμαι..
    Ο Βαγγέλης κοκκινησε..του έπεσε μονομιάς...
    Σαν χάνος την κοιτούσε να ετοιμάζεται..
    -Θα βγούμε? Την ρώτησε..
    -Όχι Βαγγέλη πρέπει να φύγω
    -θα τα πούμε αύριο?
    -Δεν θα τα ξαναπούμε ποτέ Βαγγέλη.
    -Έκανα κάτι λάθος?
    -Έκανα εγώ ένα μεγάλο λάθος Βαγγέλη..
    Όλο αυτό που κάνουμε είναι ένα λάθος..Από μεριάς μου ,φαντάζομαι το κατάλαβες κι όλας δεν υπάρχει κανένας ερωτισμός..Αν δεν έχω ερωτισμό Βαγγέλη δεν μπορώ να λειτουργησω.
    Θα μας ταλαιπωρησω και τους 2 μας..δεν το θέλω!
    Τελειώσαμε εδώ Βαγγέλη.
    Να είσαι καλά!
    Αντίο.

Έκλεισε την πόρτα και έφυγε με γρήγορο βήμα..ήθελε να πάει σπίτι της άμεσα να πληθει.
    Να διώξει από πάνω της κάθε βρομιά,καθε αμφιβολία για τα αισθήματα της..
    Έφτασε σπίτι και έκανε ένα καυτό μπάνιο..
    Κοίταξε το τηλέφωνο της και είδε 2 μηνύματα από την Περσα και την Βασω.

Βασω
    '' Αγγελική στις 1 θα πάμε pas male έχει πάρτι η σχολή.
    Θα είναι και τα παιδιά...
    Θα έρθει και ο Αστέρης..έλα να με βοηθήσεις να τον πλησιάσω ξανα...εσύ που ξέρεις από αυτά!Είσαι πολύ φίλη του..πες του κάτι για μένα...σήμερα είναι ευκαιρία που θα έρθει! Δεν μπορω να τον βλεπω! Τον θελω ρε Ατζελικα! ''

Περσα
    ''Αγγελική θα έρθεις η θα είσαι με τον χαλβά που βγαίνεις αποψε?
    Πέρνα καμία βόλτα από εδώ γιατί έχει έρθει ο Αστέρης με την υπόλοιπη παρέα και το χαζό η Βάσω μας έχει ζαλίσει τα Ουμπαλα!
    Έλα να στρώσεις κατάσταση!
    Να ηρεμήσει μόλις φάει την χυλόπιτα της από τον όμορφο!''

Η Αγγελική το μόνο που δεν ήθελε ήτανε να βγει..αλλά εφόσον είναι ο Αστέρης έπρεπε να πάει άμεσα. Όχι ότι φοβόταν την Βάσω..
    Επειδή είχε ανάγκη να τον δει!
    Ετοιμάστηκε και λίγο αργότερα ήτανε μέσα στο κλαμπ..
    Δεν ήτανε δύσκολο να εντοπίσει την παρέα της.Ευθεία στο βάθος.
    Έφτασε και χαιρέτησε τα παιδιά..
    Ρωτησε για τον Αστερη εναν κυπριο συμφοιτητη και φιλο του.

-Παμπο μαζί σας δεν ήρθε ο Αστέρης?

-Ναι Ανντζελα αλλα εν ξερω ντι επαθε σημεραν και το μπαίζει πλειμποης...
    Πετάχτηκε η Περσα..
    -Αγγελική είναι μπροστά στον ντι τζει και μιλάει εδώ και ωρα με μια κοπέλα απο το παιδαγωγικό..
    Ο δικός μας βγήκε από το καβούκι του σήμερα και είναι στα ΧΑΪ του..Από την άλλη η Βασουλα μας τον βλέπει με την άλλη και έχει πέσει στα πατώματα..δεν ήρθες νωρίτερα να τους στρώσεις κατάσταση!!
    Του ήρθε και του Αστέρη σήμερα μετά απο τόσους μήνες να το παίξει γκόμενος...ποιος ξέρει τι μύγα τον τσίμπησε!Οχι οτι δεν είναι αλλά αυτός πάντα ήτανε στην ακρουλα του..Σημερα μας δηλωσε πως προχωραει την ζωη του!
    Γέλια από όλους..

-Ρε Βάσω ξεκόλλα αφού βλέπεις είναι αλλού...μην χαλιέσαι άδικα..
    Του έχω μιλησει αλλα δεν...

Απάντησε η Αγγελική και ξεκίνησε να πάει να τον βρει..

Έφτασε κοντά στον dj και λίγο πιο δίπλα σε ένα σταντ καθότανε μια παρέα από κοπέλες του παιδαγωγικου.
    Μια απο αυτές ήτανε όρθια και μιλούσε με τον Αστέρη..
    Στην Αγγελική της έσκασε κεραμίδα...
    Ο Αστέρης φορούσε το λευκό πουκάμισο του με το τζιν παντελόνι και τα μαλλιά του τα είχε λυτά.
    Όπως τον είχε δει στην φαντασία της λίγες ώρες πριν!
    Τι περίεργα παιχνίδια της έπαιζε σήμερα η τύχη της.
    Η καρδιά της χτυπάει τόσο δυνατά που νοιωθει το στήθος της να πάλλεται!Τρέμει..
    Είναι ξεκάθαρο ότι από αυτόν πλέον δεν θέλει την φιλιά του..
    Ο Αστερης την προσεξε..την κοιταξε επιμονα.

Της εσκασε ενα πλατι χαμογελο

Της εκλεισε το ματι..

Ο Αστερης κουνησε το χερι του χαιρετοντας της καθως εφευγε με την ομορφη μελαχρινη κοπελα.

Τα τελευταια πεντε λεπτα που τον εβλεπε.
    Για σημερα..

(ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ)...

.

Last edited: 17 Ιουνίου 2022