Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

The Pet (2006)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος maria72, στις 17 Απριλίου 2017.

?

Θα μπορουσα να ζήσω ως PET/Θα με ευχαριστούσε να έχω ένα δικό μου ανθρώπινο PET

1. Σίγουρα ναι

9 vote(s)
    27,3%
  2. Μια δοκιμή θα μας πείσει

8 vote(s)
    24,2%
  3. Σε καμία περίπτωση.

12 vote(s)
    36,4%
  4. Είμαι κυριαρχικής φύσης

12 vote(s)
    36,4%
  5. Είμαι υποτακτικής φύσης

9 vote(s)
    27,3%
Multiple votes are allowed.
  1. maria72

maria72 The white version

Πολύ θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας επί του θέματος...
    Η ταινία είναι χαμηλού κόστους και το σενάριο έχει κενά, παρόλα αυτά σε βάζει σε ένα κλίμα αφεντικού - κατοικίδιου.
    Επίσης έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι πρόκειται για αληθινή ιστορία.
    Και μια και το θέτω ως θέμα, παραθέτω το δικό μου feelling.
    Αρχικά λοιπόν το βρήκα ενδιαφέρον, μια και το εγχείρημα τέθηκε σαν πείραμα, πρωτότυπο concept, το οποίο θα κάλυπτε τις ανάγκες 2 ενηλίκων, αν και φυσικά το Αφεντικό καθόριζε πλήρως το πλαίσιο .
    Με το τέλος της ταινίας ένιωσα το στομάχι μου πλήρως ανακατεμένο.
    Πραγματικά με ενδιαφέρει το πως αισθάνεστε με την ιδέα να ζήσετε ένα τέτοιο σενάριο σε όποιο πλαίσιο και εαν τοποθετείτε τους εαυτούς σας.
    Το poll, επιτρέπει δυο επιλογές.
    1. Την απάντηση στο βασικό ερώτημα και 2. τον καθορισμό της κλίσης του καθενός.

Ελπίζω να σας φανει ενδιαφέρον και να απαντήσετε!!!
    Ευχαριστώ

2. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Η ταινία ήταν πάρα πολύ κακή από άποψη σεναρίου, σκηνοθεσίας, ηθοποιών. Το γεγονός πως το πετ πέθανε τελικά με απογοητευσαι ακόμα χειρότερα.

Δεν θα ζούσα ποτέ κατ αυτόν τον τρόπο.

3. maria72

Θα συμφωνήσω μαζί σου....Παντως εμένα προσωπικά με προβλημάτισε και η διαδικασια της εκπαίδευσης.....Ο στόχος έμοιαζε εξ αρχής η πλήρης αποδόμηση της προσωπικότητας του κοριτσιου....ισοπεδωτικά

4. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Η δεσποινίς όμως εάν θυμάμαι καλά το έκανε στην αρχή μόνο και μόνο για τα χρήματα.

5. maria72

μμμμ Εαν θεωρήσουμε οτι ήταν τόσο έξυπνη bitch....αυτό όμως δεν φανηκε απο την όλη συμπεριφορα.

6. liber_animus

liber_animus New Member

ωραια ταινια.....ποιος ειναι ο κυριαρχος.....

7. dark_princess

dark_princess Regular Member

είδα τη ταινία. Σίγουρα είναι υπερβολή καθώς όλο αυτό μπορεί να γίνει σε μια ουτοπική κατάσταση.. χωρίς φίλους, οικογένεια κλπ, έχοντας βρει το πλούσιο γαμπρό (βλέπε και το πασίγνωστο "50 αποχρώσεις του γκρι"). Η επόμενη ερώτηση είναι κατα πόσο μπορεί κάποιος να το εντάξει στη καθημερινότητά του στο σήμερα, και δει ακόμα χειρότερα στην Ελλάδα του σήμερα.

8. maria72

liber_animus εισαι σίγουρος οτι εχεις δει την ταινια του 2006? Δεν τιθεται τετοιο ερωτημα ......ειναι εντελως σαφες.

9. maria72

μμμμμ κι όμως ένα 24% είναι απολύτως σίγουρο οτι θα του άρεσε και ένα 14% πρόθυμο να δοκιμάσει. Δεν το λες μικρό ποσοστό. Επιπλέον η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

10. dark_princess

Παρολα αυτα παραμενει μια ουτοπικη κατασταση... ιδανικες συνθηκες... και εγω ναι πατησα... αλλα δε περιμενω αυτες τις συνθηκες....

11. maria72

αλήθεια πατησες Ναι?
    θα επαιρνες ευχαριστηση εαν κάποιος σε μεταχειριζόταν ως PET 24/7 παραδιδοντας πληρως καθε προσωπική θέληση, επιθυμια, χωρις να επιτρεπεται να μιλάς και με κάθε στερηση δικαιωματων σε όλα τα επίπεδα?

Θα με ενδιέφερε να ακούσω τα συναισθηματα που πιστευεις οτι θα λάμβανες από μια τετοια κατασταση στην ιδανική της μορφη όπως το φανταζεσαι...
    Νομιζεις οτι μπορεις να το περιγράψεις?

12. dark_princess

Ξαναλεω οτι μιλαμε για μια ιδανικη/ουτοπικη κατασταση...

Δεν ειμαι καλη στο να αναλυω πραγματα αλλα θα προσπαθησω πιο μετα....