Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

The time has come to learn, silence must be heard

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 13 Μαϊου 2013.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Πατήστε play και απολαύστε υπεύθυνα

Αυτή την φορά θα ήταν η βραδιά της, μου είχε υπόσχεθει από καιρό ότι το ήθελε, ήθελε να γίνει με τον δικό της τρόπο και η Ντέβα μου γνωρίζει ακριβώς το πώς να με κάνει να την αισθάνομαι.

Στην μέση του σαλονιού, είχα βρεθεί γυμνός, αποτριχωμένος πλήρως, γονατιστός με ενα ελαφρύ ανοιγμα ανάμεσα στα πόδια μου, ασφαλισμένος με την μεταλλική μου πεοκαλύπτρα, το μέτωπο μου ακουμπησμένο στο πάτωμα, ένιωθα την καυτή μου ανάσα να αντανακλά στο μαρμάρινο πάτωμα, ενώ τα χέρια μου, ανοιχτά τεντωμένα, αντιδιαμετρικά το ένα δεξιά και το άλλο αριστερά. Την περίμενα με ανυπομονησία.

Άκουσα βήματα, η Ντέβα μου με πλησίαζε, τα μακρυά μαύρα της μαλλιά, δεμένα κοτσίδα πίσω, σαν αμαζόντα, φορούσε μάυρες δερμάτινες μπότες που εφθαναν λίγο πίο πάνω από το γόνατο της, 12ποντο τακούνι και από πάνω ένα εφαρμοστό δερματινο φορεματάκι που άφηνε μέρη του κορμιού της να φαίνονται, ειδικά από την πλάτη της, που την λατρεύω και φυσικά στο στήθος της που ειναι υπέροχα μεγάλο και καλοσχηματισμένο, αυτή είναι μόνο μια μικρή εικόνα απο την Ντέβα μου.

Ήταν πλέον πίσω μου, ένιωθα την αύρα της, ήξερα τι θα είχε διαλλέξει μα φυσικά το αγαπημένο της dressage whip, το ακουσα να σκίζει τον αέρα πριν προσγειωθεί στους γλουτους μου, δεν υπάρχει ζέσταμα ή τρυφερότητα όταν με χτυπάει, αγνή τιμωρία, πόνος, ενώ το μαστιγιο με χτυπάει στην πλάτη μου σε συνεχόμενα χτυπήματα, χιαστί πάνω στο κορμί μου, λυγάω ενώ δακρύζω, δάκρυα πόνου και χαράς, συνεχίζει όπως πάντα χτυπώντας μου όλο το κορμί, διορθονωντας την στάση του κορμιού μου ενώ συνεχίζει να με χτυπάει. Με πιάνει από το μαλλί και με οδηγεί στον καναπε, με τοποθετει σ αυτον στα γονατα, στη πλάτη του καναπέ στηρίζω το κορμι μου όσο πιο όρθια μπορώ, το μαστίγιο με τις πολλες ουρες συνεχίζει το έργο της, όμως αυτή τη φορά είναι ερωτικά, έρχεται κοντα μου νιωθω τα δακτυλα της μεσα στα μαλλια μου με τραβαει κοντα της και η πλατη μου ακουμπαει το φορεμα της ενω με φιλάει στα χειλη και με πετάει με δύναμη μπροστά, το μαστιγιο της αυτή τη φορά με χτυπάει πιο δυνατά κι εκεί μέσα στα δάκρυα μόλις κερδίζει το πρώτο μου χαμόγελο.

Σταματάει, είναι από τις φορές που δεν μου έχει πει ουτε κουβεντα, προσηλωμένη στην ευχαριστηση της.
    Με οδηγει στο κρεββατι, ανασκελα φερνει τα ποδια μου πανω απο το κεφαλι μου και τα δενει στα καγκελα του κρεββατιου. ειναι τοσο αβολη αυτη η θεση, σχεδον αστεια, το γελιο μου κοβεται αμεσως, καταλαβαινω.

Εχει παρει την βιτσα της και αρχιζει να με χτυπαει αναμεσα στους γλουτους μου, ακριβως πανω στην τρυπα, ειναι σαν ηλεκτρισμος, πραγματικος ηλεκτρισμος, μου βαζει το φιμωτρο μου για να πνιξει τα βογγητα μου ενω συνεχιζει να με χτυπαει με δυναμη εκει, τωρα πλεον ποναω, κλαιω, εχω αρχισει και χανομαι, ειναι απιστευτα ερεθιστικο και ομως ειμαι κλειδωμενος, σταματαει για λιγο με ακουμπαει εκει με το λατεχ γαντι της και τα ματια μου την παρακαλουν να με ελευθερωσει, γελαει αυστηρα μου τραβαει τα αρχιδια με δυναμη και τωρα η βιτσα προσγειωνετε οριζοντια στους γλουτους μου με τετοιο τροπο ωστε καθε της χτυπημα να ραβδωνει και τις δυο μεριες μου, είμαι ιδρωμενος, ασφαλισμενος και την ποθώ πάρα πολύ , τόσο που έχω κλέισει τα μάτια μου όπως είπε καθως νιώθω τα δάκτυλα της να με εξερευνουν, πονουν αλλα μ αρεσει αν και σφιγμενος της παραδινομαι, την νιωθω και με νιωθει, εχει φορεσει το στραπ ον της, κοκκινιζω απο ντροπη, σφιγγομαι παλι ομως με κραταει από τα αρχιδια και με τον τροπο της με κάνει να χαλαρωσω καθως αρχίζει το στραπ ον της να μπαινει μεσα μου, λύνει τα ποδια μου, αυτα μενουν όρθια ανοιχτα και ακουμπουν πάνω της ενώ εκείνη με παιρνει και με παιρνει τοσο δυνατα που το φιμωτρο δεν είναι ικανό να πνίξει τα βογγητα μου, με γυρνάει μπρουμυτα και συνεχίζει με εξταση να με παιρνει με τον δονητη της ενω μου ριχνει μπατσακια, με ελευθερώνει ενώ είναι από πισώ μου και με καυλώνει πολύ.

Σταματαει, το στραπ ον της ειναι μεσα μου, νιωθω μια κινηση εκει πισω, το εχει λυσει από το κορμι της το εχει αφησει μέσα μου το σφηνώνει μέσα μου και το δένει, η παραμικρή μου κίνηση με γαμάει στην κυριολεξία, είμαι τόσο καυλωμένος κι εκείνη έρχεται μπαίνει από κάτω μου με σφιγγει στην αγκαλια της, ανοιγει τα ποδια της και μπαινω μέσα της, την θελω τοσο πολυ ξεχναω για δευτερολεπτα αυτο μπαινω μέσα της και την παιρνω ενω ταυτόχρονα με παιρνει το στραπ ον της, η στιγμη απιστευτα δυνατη και όμορφη, έχουμε γίνει ένα τα κορμία μας έχουν συγχρονιστει, τελειωνουμε πολλες φορες παρέα, μου χαμογελάει επιτέλους μου χαμογελάει...

Δεν έχει σημασια ποιος πηδαει ποιον αλλα το να χαμογελας και να σου χαμογελαει ο ανθρωπος σου στα δυσκολα, You are My Deva..

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  2. Divina

Divina Regular Member

Απάντηση: The time has come to learn, silence must be heard

Ελπίζω να το απόλαυσες και εσύ μικρέ μου σκλάβε όσο και εγώ ...!!!

3. JohnA

JohnA New Member

Απάντηση: The time has come to learn, silence must be heard

εξαιρετικο και απολαυστικοτατο!!

4. Απάντηση: The time has come to learn, silence must be heard

Υπεροχο κομματι, οπως και το κειμενο σου. Αν και δεν ειμαι καθολου λατρης του σοδομισμου ενος ανδρα, εσυ το περιγραφεις με ενα τροπο που μονο ομορφο μπορω να το χαρακτηρισω! Μακαρι να χαιρεστε παντα την υποταγη σου τοσο πολυ!!!