Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To πιο extreme βίτσιο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Alexkat, στις 15 Ιανουαρίου 2013.

1. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Απάντηση: To πιο extreme βίτσιο

gabu πραγματικά υπέροχο αυτό που σου έκανε. πώς ενιωθες? σε κοιτούσανε?

ηλίας

2. ilias1

ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

Alexkat,

ναι υπήρχαν πολλοί.

ελάχιστοι μας κοιτούσανε. κανεις ξέρις δε νοιάζεται ποια.. και κατάλαβα, ότι έχουμε τεράστια περιθώρια και απλά τα κολλήματα είναι μέσα σοτ μυαλό μας μόνο.

ηλίας.

3. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

ειχαμε παει σε ενα πολυ ωραιο μαγαζι για φαγητο, μεσα απο το παντελονι δεν φορουσα τιποτα ομως ειχε φροντισει πριν να μου δεσει το πεος και τα αρχιδια πολυ σφιχτα μου ζητησε να του δωσω την ακρη του σκοινιου οσο τρωγαμε σε διαστηματα με μαλαζε ή μου το τραβαγε ενω πχ παραγγελνα με εκανε να τρεμω καθε φορα με ειχε καυλωσει...

4. Alexkat

Alexkat Contributor

Ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες οι πρακτικές που διαβάζουμε και μαθαίνουμε εδώ.
    Και το κυριότερο, είναι ότι μπορούμε να αντιγράψουμε και να κάνουμε ότι από αυτά μας αρέσει.

5. undertraining

undertraining Regular Member

6. slave dimi

slave dimi Regular Member

Δεν μου ζητήθηκε. Μου επιβλήθηκε να ετοιμάσω και να σερβίρω ρομαντικό δείπνο σ΄ εκείνη και τον εραστή της. Εκτός από τις εντολές, με αγνόησε σε όλη τη διάρκεια του δείπνου. Ήταν οδυνηρά ερωτικό. Μετά το επιδόρπιο (γλυκό, κονιάκ, καφέ και τα λοιπά) μου δόθηκαν οδηγίες να πλύνω τ΄ αυτοκίνητά τους μέσα έξω γιατί αργότερα θα έβγαιναν σ΄ ένα κλαμπ. Η πρόφαση ήταν ότι δεν είχαν αποφασίσει με ποιο αμάξι θα πήγαιναν. Όση ώρα έπλενα, έκαναν έρωτα στο σαλόνι.

7. Alexkat

Alexkat Contributor

Cuckold fetishist λοιπόν ...?

8. slave dimi

slave dimi Regular Member

Αν και δεν μου αρέσουν οι ταξινομήσεις (είναι λίαν περιοριστικές για την τεράστια γκάμα των ερωτικών δραστηριοτήτων που μ΄ αρέσουν), ναι, είμαι και cuckold fetishist! Παρ΄ όλα αυτά, δεν είναι τόσο το cuckoldry από μόνο του που με σαγηνεύει, όσο η ευρύτερη μείωση και η ταπείνωση. Η αίσθηση ότι δεν αξίζω ούτε ένα ρομαντικό δείπνο, ούτε τη συντροφιά της Κυρίας μου, ούτε να βγω σε club, ούτε καν την τιμή να την βλέπω να παίρνει ερωτική ευχαρίστηση από τον εραστή της. Μόνο να την (και τον) σερβίρω και να πλένω το αυτοκίνητό τους πριν βγουν.

9. Alexkat

Alexkat Contributor

Είσαι σαφής.

10. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

Πάντως αν το βρεις μοιράσου το μαζί μας, γιατί πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ τι σημαίνει αυτό..
    μήπως είναι κατά περίπτωση;;

Φιλικά, Μάνος (manos291)

11. eyes_wide_shut

eyes_wide_shut Regular Member

Άκυρο εντελώς, αλλά με τρώει η περιέργεια...ξανασυναντηθήκατε ή ξαναμιλήσατε ποτέ..?

12. eyes_wide_shut

eyes_wide_shut Regular Member

Ή ακόμα και να τα βελτιώσουμε σαν τεχνικές ή πρακτικές..