Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To πιο extreme βίτσιο

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Alexkat, στις 15 Ιανουαρίου 2013.

1. undertraining

undertraining Regular Member

Απάντηση: To πιο extreme βίτσιο

Oχι. Δε θα μπορούσε άλλωστε να γίνει διαφορετικά!

2. arthadji

arthadji New Member

μου ζητήθηκε μεσα σε σινεμα να γδυθώ και να φορέσω τα εσώρουχα και τα ρούχα της γυναικας του και να περπατήσω στο σινεμα να με δουν όλοι..εγινα ρεζιλι

3. Alexkat

Alexkat Contributor

Απάντηση: Re: To πιο extreme βίτσιο

Tσοντοσινεμά ήτανε ...?

4. Alexkat

Alexkat Contributor

Συμφωνώ.

5. Alexkat

Alexkat Contributor

Και φαντάστηκες ότι αυτή θα σταματούσε να τραγουδάει όσο αυτός συνέχιζε να την πληρώνει ...?
    Xε χε ...(χλωμό το κόβω ...)  

6. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

Θα συμφωνήσω και εγώ ότι το βίτσιο είναι μία έννοια εντελώς σχετική και το extreme σαν έννοια είναι και αυτή εντελώς σχετική. Τα σχόλια που διαβάζω είναι περισσότερο εμπειρίες παρά βίτσια...

Alexkat, εγώ πάντως πιστεύω ότι άνοιξες το νήμα για να πεις την ιστορία με τον παππού που -τουλάχιστον στα δικά μου μάτια- είναι όντως extreme!!

Όσον αφορά εμένα πιστεύω ότι τα πιο "extreme" που έχω ακούσει δεν έχουν σχέση με το bdsm οπότε είναι λίγο άκυρο να τα παραθέσω.

7. Alexkat

Alexkat Contributor

Το ερωτικό βίτσιο είναι το αλατοπίπερο που νοστιμίζει το sex.
    H αλήθεια είναι ότι ήθελα περισσότερο να ακούσω εμπειρίες άλλων.
    Για αυτό άνοιξα το νήμα.

Όχι αγαπητή μου, ....δεν είναι καθόλου άκυρο να τα παραθέσεις ...!
    Διότι bdsm δεν σημαίνει μόνο ...δουλεία-τιμωρία-κυριαρχία-υποταγή-σαδισμός-μαζοχισμός ...
    Tα φετίχ είναι πολύ περισσότερα από τα παραπάνω.
    Απλά δεν είναι δυνατόν να χωρέσουν ΟΛΑ σε ένα αρκτικόλεξο ...
    Εδώ είμαστε για να κάνουμε την καύλα μας.
    Δεν θέλω να πιστεύω ότι ντρέπεσαι ...  

8. Stilvi

Stilvi Nobody expects the Spanish inquisition! Contributor

Μοιραία η "ανωνυμία" του διαδικτύου μας απαλάσσει από πολλές ντροπές. Δεν είμαι ιδιαίτερα υπέμαχος της άποψης που υποδυκνύει ότι έχω κάνει 10, έχεις κάνει 5 άρα είμαι καλύτερος από σένα και δυστηχώς στο φόρουμ έχω αντιμετωπίκσει ούκ ολίγες φορές αυτή τη νοοτροπία. Από τις πρώτες ερωτήσεις που κάνει κανείς είναι τι είσαι και τι έχεις κάνει. Το αντιπαρέρχομαι όμως αυτό και συνεχίζω.

Το πιο περίεργο λοιπόν πράγμα που έχω ακούσει πάνω στο σεξ, αν και από μόνο του δεν είναι κάτι το "extreme" όπως λέει και ο τίτλος αλλά εκείνη την ώρα και στα δικά μου αυτία ακουγόταν άκρως γελοίο ήταν ότι κατά την διάρκεια του σεξ ήθελε να του επιβεβαιώνω ότι είναι ο καλύτερος και ότι τα κάνει όλα καλά και ότι όλα είναι τέλεια αλλιώς δεν μπορούσε να λειτουργήσει...

Last edited by a moderator: 22 Δεκεμβρίου 2013
  9. Alexkat

Alexkat Contributor

Αυτά είναι επιπέδου δημοτικού σχολείου, έως νηπιαγωγείου ....

Tι πίκρα ...!

10. energizer7

energizer7 Regular Member

strap-on sex απο την πρωην μου . την πηδαγα την εχυνα και μετα για να ξανακαυλωσω πιο γρηγορα με πηδαγε με το strap-on . υπεροχη εμπειρια που θελω να ξαναζησω