Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To like, or not to like?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος peleas, στις 8 Φεβρουαρίου 2016.

?

Να παραμείνουν τα likes στο φόρουμ?

1. Ναι. Είναι τσαχπίνικα και προάγουν το διάλογο

19 vote(s)
    76,0%
  2. Οχι. Είναι τρολοκλικαδόρικα. Να καταργηθούν

6 vote(s)
    24,0%
  1. Ένα όμορφο πρωί (ωραίοι σαν θεοί, λουσμένοι στο πρώιο φως) διαπιστώσαμε ότι, αργά και μεθοδικά, βάλαμε στη ζωή μας έναν αυλοκόλακα: Το like. Ξεκίνησε ως μέσο επικοινωνιακής συναλλαγής (σαν το χρήμα) και γρήγορα έγινε αυτοσκοπός. Πολύ αποτελεσματικός μάλιστα γιατί, ως καλός ξενιστής, επέλεξε να προσκολληθεί στο ασυνείδητο, όπου ο εντοπισμός είναι δυσχερής.

Στην αυγή του 21ου αιώνα κάποια κοινωνικά δίκτυα σκέφτονται να το επεκτείνουν. Να προσθέσουν dislike, kill, externinate, adore, mine! (δικέ μου!) και άλλα ηχηρά παρόμοια.

Σας αρέσουν τα like? Πιστεύετε ότι εξυπηρετούν το διάλογο ή είναι όργανα Τρολοσφώρου? Οφείλουμε στην ανθρωπότητα να σκοτώσουμε το Κτήνος?

Υ.Γ. Παρακαλώ, αντί να καταθέσετε τα λάικ σας στο παρόν νήμα, δωρίστε τα στο Χαμόγελο του Φορουμίστα...

2. whisperer

whisperer Regular Member

θα μπορουσαμε αντι για λαικ να βαζουμε + και - και να βγαινει ο μ.ο

3. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Ναι. Είναι τσαχπίνικα και προάγουν το διάλογο

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Θα ήθελα να υπήρχε dislike!   

5. Η ψηφοφορία πάει για πανωλεθρίαμβο...

6. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Όταν διάβασα, ότι τα like θα ήταν και τρόπος "πεσίματος", τα θεώρησα ακόμη πιο άκυρα απ' ότι ήδη τα θεωρούσα.
    Οι πιθανότητες να κρεμαστούν απ' το καλώδιο του mouse τους πολλοί/ες, αν καταργηθούν, είναι αυξημένες.
    Αλλά σαν καθίκι που είμαι, δεν δίνω δεκάρα τσακιστή και ψήφισα υπέρ της καταργήσεως τους.
    Για να μην πω ότι μου κάνουν πολύ φατσοβιβλίο, τ' οποίο και απεχθάνομαι...  

7. Στο ΦΒ τα like έχουν γίνει ιερό δισκοπότηρο. Αν υποψιαστώ πως οδεύουμε προς τα εκεί, θα γραφτώ στο φόρουμ των cosmogirls...

8. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Δεν με ενοχλούν ,αν χρησιμοποιούνται με φειδώ και για να δηλώσουν την επιδοκιμασία, συμφωνία η ταύτιση με μια άποψη, μια μουσική, μια εικόνα.

9. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Όταν γραφτείς στα cosmogirls πες το μου, να γραφτώ κι εγώ.
    Γιατί - να μην την πω την κακία μου μεσημεριάτικα -, δεν νομίζω να περάσει ακόμη πολύς καιρός, πριν και το εδώ γίνει φετζωή νούμερο 2.
    Άλλη τρελά ανιαρή ιστοσελιδά, σαν βουδουσουμοφατσοβιβλίο μου κάνει. Μην πω, ότι βουδουσουμοφετιχοφατσοβιβλίο είναι στ' αλήθεια.
    Βέβαια περί ορέξεως...  
    Εγώ τα like τα βλέπω σαν κάτι ανούσιο και ειλικρινά πια "παίζω" μαζί τους εδώ και μήνες.
    Αν εξαιρέσω εσένα ( που γουστάρω ειλικρινά το 95% όσων γράφεις ) και ελάχιστα άλλα άτομα με τις σκέψεις ή την αισθητική ( λέγε με μουσική, φώτος, ποίηση κλπ )
    των οποίων ισχύει το ίδιο.
    Τα μοιράζω αρκετές φορές για την πλάκα, για να περνάει η ώρα και για να κάνω χαρούμενο τον κόσμο.    

Last edited: 8 Φεβρουαρίου 2016
  10. Θα μπορούσε κάποιος να κάνει quote ένα σχόλιο που του αρέσει, να το δηλώσει και να πει δυό λόγια. Πιο πολύ υπέρ του διαλόγου μου κάνει αυτό από ένα ξερό λάικ.

11. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

μα δεν τον εμποδίζει κανείς να κουοτάρει κιόλας, αν έχει όρεξη για μπίρι μπίρι...
    ...απο την άλλη , αν έπρεπε αντι για κάθε λάικ να γράφουμε, δεν θα ΄πρεπε να κάνουμε άλλη δουλειά όλη μέρα...

12. Αυτό ίσως λειτουργούσε ως φίλτρο για τα "χαριστικά" ή "αβανταδόρικα" λάικ. Μια σκέψη κάνω...