Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To savoir vivre του πρώτου ραντεβού

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Jack Wolfskin, στις 2 Μαϊου 2016.

1. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

2. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Φίλτατε Κόμη, άλλο ένα κείμενο "κουβέντα να γίνεται " και για να κάνουμε πλάκα μεταξύ μας. Αφού όποιος ακολουθήσει τον "οδηγό" και μάλιστα κατά γράμμα.
    Πιθανότατα την "υποψήφια" να την ξαναδεί του Αγίου Πέοντα ανήμερα ( και εξίσου πιθανότατα η υποψήφια ν' απαντούσε σε όποιον/α την ρωτούσε μετά το ραντεβού, πως ήταν ο τύπος?
    "Είχε ωραίο κόφτη πούρων" χαχα )  

Πάντως, Θεά η Ελισάβετ χαχαχα, θα ψάξω και εγώ μην έγραψε κανά κείμενο με τις "στάσεις που ξετρελαίνουν τις γυναίκες" ή "πως να τον χώστε στο βρακί σας για πάντα - δηλαδή μέχρι να τον βαρεθείτε - με 5 απλές κινήσεις, δίχως να σας χαλάσει το μαλλί/σπάσει το νύχι κι έχοντας για καβάτζα άλλους πέντε" χαχα.    

Last edited: 2 Μαϊου 2016
  3. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

καμία τσιγκουνιά
    και τις ενέσεις του αντιτετανικού θα τις πετάω από μακρυά

4. Kostas.V.

Πάντως, Θεά η Ελισάβετ χαχαχα, θα ψάξω και εγώ μην έγραψε κανά κείμενο με τις "στάσεις που τρελαίνουν τις γυναίκες" ή "πως να τον χώστε στο βρακί σας για πάντα - δηλαδή μέχρι να τον βαρεθείτε - με 5 απλές κινήσεις, δίχως να σας χαλάσει το μαλλί/σπάσει το νύχι κι έχοντας για καβάτζα άλλους πέντε" χαχα.    
    Παππού εδώ μου θυμίζει cosmopolitan.....xaxaxax

5. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Αουτς, καλέ βελάκια στον πισινουλη μου θα παίζετε;;;;  

6. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εγγονάκι, μην το κακίζουμε το cosmopolitan, έχει αναθρέψει γενιές και γενιές χαχα. Δεν είναι και τελείως άκυρο. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και πούρο  
    Το "αστείο" είναι, ότι υπάρχουν και γυναίκες ( θέλω να πιστεύω ελάχιστες ), που αυτά τα "σοφά" τα γουστάρουν ( και αν μετά το ραντεβού τις ρωτήσουν, πως ήταν ο τύπος. Θ' απαντήσουν και κείνες, " είχε ωραίο κόφτη πούρων " χαχα ). Αυτοσχεδιάστε βρε σεις, φορέστε ότι γουστάρετε, να είστε οι εαυτοί σας. Ραντεβού είναι, όχι job interview.
    Χαλαρώστε, ο superman δεν βγήκε ακόμη στη σύνταξη και ο Casanova έχει πεθάνει προ πολλού, δεν χρειάζεται να τους αναπληρώστε.     

Last edited: 2 Μαϊου 2016
  7. CaptainAfrican

εντελώς
    έχω απαλό χέρι στις ενέσεις
    και δεν το θέλουμε αυτό, έτσι δεν είναι?  

8. Lady Nawashi

Απαπαπα καλέ, μακριά από μας, αν δεν έχεις βαρύ χέρι, να σπάει κόκαλα, να μην μου ξαναμιλήσεις  

9. CaptainAfrican

απάντησα: ΜΟΝΟ στις ενέσεις...σε κωλαράκια "φυσιολογικών" ασθενών
    και πάλι με λεπτή βελόνη
    εν προκειμένω, θα κάνω μια μεγάλη εξαίρεση. Βελόνα με πολλά G και "καρφωτή". Κάτι σαν ανάληψη μυελού των οστών

10. Kostas.V.

Καμία κακία στο cosmo... παππού... ίσα ίσα......
    Εμένα πάντως στην τρυφερή μου ηλικία με ανέθρεψε το Play boy και όλα εκείνα τα διαμάντια της εποχής.....χαχαχαχαχαχ

11. Lady Nawashi

Είμαστε σίγουροι όμως, για το πούρο; γιατί πραγματικά, λογική δεν βρίσκω ποτέ στα λιγοστά άρθρα που μου έχουν διαβάσει φίλες, φανατικές του συγκεκριμενου περιοδικού. Δεν πιστεύω ότι είμαι η μόνη που γελάω και φυσικά δεν πιστεύω τίποτε από όσα γράφουν.

12. Lady Nawashi

Yikes, είπες το μοναδικό πράγμα που πραγματικά με κάνει κάπως έτσι    χαχαχ μπρρρρ