Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

To shibari μέσα μας.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος SadalMelik, στις 3 Ιουνίου 2010.

?

Λοιπόν; Τι είναι το shibari; Επιλέξτε την πιο κοντινή σε εσάς επιλογή ή προσθέστε την αποψή σας σε έ

1. Πόνος

0 vote(s)
    0,0%
  2. Πόνος και μερικά πράγματα ακόμα.

5,6%
  3. Ικανοποίηση μαζί με λίγο πόνο για αλλαγή.

11,1%
  4. Δεν έχει καμιά σχέση με τον πόνο. Επικοινωνία μέσω των σκοινιών είναι.

38,9%
  5. Το να δημιουργούν 2 άνθρωποι και μερικά μέτρα σκοινιού.

24,1%
  6. Τίποτα από τα παραπάνω. Δες το post μου.

20,4%
  1. XplorR

XplorR Regular Member

Απάντηση: Re: To shibari μέσα μας.

Δεν ψήφισα, μ' αρέσει αυτός ο ορισμός!

2. alnair

alnair Regular Member

Απάντηση: To shibari μέσα μας.

Αν φτάσεις στο σημείο να πρέπει να κόψεις τα σκοινιά, σημαίνει ότι κάτι πήγε πολύ στραβά και η υποτακτική κινδύνεψε. Συμφωνώ μαζί σου, το λύσιμο από μόνο του είναι άλλη μια τελετουργία.

Δεν είμαι σίγουρη αν καταλαβαίνω αυτό το "πλήρη συμμετοχή του μυαλού". Άμα προκύψει subspace δηλαδή θα θεωρήσουμε το bondage αποτυχημένο;

3. tyfeas

tyfeas In Loving Memory

Ταπεινωτικες στασεις,αιωρηση και πληρης ακινητοποιηση ειναι στοιχεια που μου αρεσουν καθως την αφηνουν εκτεθειμενη στις ορεξεις μου.
    Το σκοινι απο καναβη ειναι απο πολλους προτιμητεο(ακριβοτερο αλλα αξιζει τον κοπο) γιατι αφηνει μικρα ομορφα σημαδακια αλλα και στην διαρκεια του session εαν βραχει σφιγγει περισσοτερο το ''θυμα''.

4. Seduction

Seduction Regular Member

Αρχικό μήνυμα απο Seduction
    [...] με πλήρη συμμετοχή του μυαλού από τη διαδικασία που γίνεται στο κορμί.

Είναι προφανές ότι στην απάντηση μου παραθέτω την προσωπική μου άποψη. Μου αρέσει (και αυτό κάνω) να κρατώ σε πλήρη λειτουργία το μυαλό της υ καθ' όλη τη διάρκεια ασχέτως αν πρόκειται για bondage ή ότι άλλο...
    Κατά τη γνώμη μου το subspace δεν προκύπτει αλλά το δημιουργεί ο Κ, δεν είναι εφικτό σε όλες τις υ και σε ότι με αφορά προτιμώ να την φέρνω σε σημείο να "χάνεται" αλλά παράλληλα να είναι εκεί με όλες τις αισθήσεις της, να μπορεί να μιλήσει, να λειτουργήσει, να καταλάβει, να θυμάται... Και τελικά το να της προσφέρεις το σημείο να φτάνει σε οργασμό χωρίς να την αγγίζεις, το θεωρώ σημαντικότερο.

Σίγουρα δεν θεωρούμε αποτυχημένο το bondage εάν προκύψει subspace. Σε αυτή τη περίπτωση αλλού είναι η αποτυχία.

5. Valkiria

Valkiria Regular Member

Είναι κάτι όμορφο. Το σκοινί στολίζει το δέρμα.

6. alnair

alnair Regular Member

Δεν έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής καμία υποτακτική που προχωρούσε αμέριμνα στο δρόμο και ξαφνικά τη χτύπησε κατακέφαλα subspace. Δεν ξέρω αν εσύ γνωρίζεις κάποια τέτοια, θα είχε ενδιαφέρον όμως γιατί μετά θα μπορούσες να μας εξηγήσεις κιόλας πού ακριβώς έγκειται η αποτυχία.

Κατά τα λοιπά, τα προσωπικά γούστα του καθενός στο bondage είναι ευπρόσδεκτα  

7. Seduction

Seduction Regular Member

Απ' ότι φαίνεται ζούμε ή κυκλοφορούμε στον ίδιο πλανήτη γιατί ούτε κι εγώ έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής υποτακτική που προχωρούσε αμέριμνα στο δρόμο και ξαφνικά τη χτύπησε κατακέφαλα subspace.

Σχετικά με το που έγκειται η αποτυχία, σύμφωνα με τα Ελληνικά που γνωρίζω, το προκύπτω είναι όταν κάνει την εμφάνιση του ένα γεγονός ξαφνικά ή όταν δημιουργείται ως αποτέλεσμα μιας κατάστασης. Και τα δύο λοιπόν μου φαίνονται εκτός ελέγχου του Κ και όταν ο Κ δεν έχει τον πλήρη έλεγχο των όσων κάνει, θεωρώ ότι τουλάχιστον εκεί απέτυχε. Παρεμπιπτόντως αν προκύψει subspace, δλδ αν δεν το δημιουργήσει ο Κ, είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν θα γνωρίζει να το χειριστεί. Και αυτό είναι επικίνδυνο

8. SadalMelik

SadalMelik Regular Member

Δεν ξέρω αν το shibari είναι πόνος, τέχνη ή ό,τι άλλο. Πάντα καταλήγω πως δένω ακολουθώντας τις αισθήσεις της στιγμής.

Προτιμώ όταν δένω να προσπαθώ να δώσω ικανοποίηση τόσο σε εμένα όσο και σε αυτή που δένω. Κάποιες γυναίκες είναι μαζοχίστριες, σε άλλες αρέσει ο εξευτελισμός, η έκθεση, το shibari μπορεί να γίνει το μέσο για όλα αυτά.
    Μπορείς να δένεις όλες τις γυναίκες; Ναι. Λατρεύω όμως να δένω τις γυναίκες που τους αρέσουν τα σκοινιά. Το να είναι δεμένες. Που και μόνο στην σκέψη τους νιώθουν «περίεργα».

Δεν θα έλεγα ότι είναι ακριβώς επικοινωνία το shibari. Είναι σαν μια μικρογραφία ολόκληρου του BDSM, σαν να συμπιέζονται όλα όσα παίρνει κανείς από το BDSM σε μια ιεροτελεστία με τα σκοινιά.

​

9. Ηλίας

Ηλίας Guest

Με το δέσιμο δεν καθορίζεις μόνο τον χώρο αλλά και τον χρόνο του δέκτη.

Ο δημιουργός ή οι δημιουργοί του shibari έχτισαν ένα χωροχρονικό πλαίσιο με αυστηρούς κανόνες αλλά με μαλακό "πηλό" ώστε να μπορεί να εξελίσσεται.

Τα δεσίματα του shibari μου θυμίζουν ιδεογράμματα. Είναι;

10. thanasis

thanasis Contributor

Re: Απάντηση: To shibari μέσα μας.

Ξεχνάς επίσης να αναφέρεις οτι ο Κ θα πρέπει:
    • Να μπορεί νa λυγίζει κουτάλια με την δύναμη της σκέψης
    • Να εμφανίζει κουνελάκια από καπέλα και τραπουλόχαρτα από μανίκια
    • Να ρίχνει καμια τηλεπρόβλεψη, άμα λάχει
    • Να φτιάχνει υπέροχα γεμιστά

Καιρός ήταν να μπουν κάποια πράγματα στην θέση τους.

ΥΓ. Να μην λησμονήσω το πιο σημαντικό. Τις οφθαλμαπάτες...
    ΥΓ2. It takes two to tango. Μαγική αλήθεια.

11. Seduction

Seduction Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: To shibari μέσα μας.

Eνα είναι βέβαιο. Ξέχασα να αναφέρω το προφανές. Υπάρχουν ηλίθιοι στο φόρουμ. Με το "post" σου, απλά το επιβεβαίωσες.
    Ολα cool. Δεν βλέπω ως κακία, αυτό που εξηγείται πλήρως από τη βλακεία.

12. thanasis

thanasis Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: To shibari μέσα μας.

Τω όντι, προφανές. Το δάκτυλο προς τα πού δείχνει να μην είσαι τόσο σίγουρος...    

Άντε και καλά μυαλά.