Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Top5 τεχνικες bdsm για νέους του αθλήματος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος spiross85, στις 4 Μαρτίου 2012.

1. spiross85

spiross85 New Member

Καλησπέρα σας,
    τον τελευταίο καιρό είμαι με μια κοπέλα η οποία έχει αρκετές εμπειρίες στη ζωή της αλλά ποτέ δεν είχε έναν αφέντη.
    Πάντα έκανε ότι ήθελε.

Έτσι σκέφτηκα να το παίζω εγώ αφέντης αν και δεν είμαι του αθλήματος ώστε να την ευχαριστήσω.
    Μέχρι τώρα της έχω δέσει μάτια, χέρια, πόδια, έχω κάνει torture στο στήθος της με παγάκια, μανταλάκια, χαστούκια βρίζοντάς την.

'Οταν τα πρωτοέκανα κατενθουσιάστηκε και θέλει να το επαναλάβω.
    Ομως δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω ..

Δε μπορώ να χρησιμοποιήσω ούτε πιπερόριζες που λέτε σε διάφορα θέματα, ούτε βελόνες (μου φαίνονται όλα πολύ extreme)

Θα μπορούσατε να γράψετε 5 τεχνικές/εργαλεία δε ξέρω εγώ τι έτσι ώστε να γίνει ομαλά η μετάβαση από απλό sex σε bdsm ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υ.Γ. : Ξέρω ότι δε γίνεται να αρέσουν σε όλους τα ίδια και πως δεν υπάρχουν συνταγές. Απλά θα ήθελα από κάπου να ξεκινήσω.

2. Necrotik

Necrotik Dead Member

Απάντηση: Top5 τεχνικες bdsm για νέους του αθλήματος

Εγώ αναρωτιέμαι, γιατί πρέπει να γίνει ντε και καλά αυτή η μετάβαση. Σου ζήτησε κάτι τέτοιο; Έχει η κοπέλα κάποιες τέτοιες έμφυτες ανάγκες; Απ' ότι γράφεις όχι, δεν ανέφερες κάτι τέτοιο. Τότε πως σου βγήκε και θέλησες να την έχεις "από κάτω" και να τις κάνεις διάφορα; Για πλάκα; Για πειραματισμό; Για χαβαλέ;

Παιδιά, μου φαίνεται ότι έχετε παρεξηγήσει την ουσία της σεξουαλικότητας. Η σεξουαλικότητα ΔΕΝ είναι "χρησιμοποιώ φαντασία και κάνω ότι να 'ναι και ότι βγει, να περνάει η ώρα".

Ο κάθε άνθρωπος έχει κάποιες έμφυτες σεξουαλικές ανάγκες. Παρορμητικά νιώθει την ανάγκη να τις κάνει πράξη. Αν οι σεξουαλικές πρακτικές του υπάγονται σε αυτόν τον κανόνα, τότε καλώς. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ το να κάνει κάποιος κάτι χωρίς να νιώθει την έμφυτη ανάγκη για κάτι τέτοιο, απλά και μόνο επειδή το είδε ή το άκουσε κάπου.

Π.χ: δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να χύσω γυναίκα στο πρόσωπο. Γιατί να το κάνω; Για "ποικιλία"; Αυτό μας μάρανε. Να το κάνω, επειδή "έτσι κάνουν όλοι"; Όλοι κάνουν έτσι μάλλον επειδή το βλέπουν σε τσόντες, οι οποίες τσόντες ποτέ δεν είχαν σαν σκοπό να παρουσιάσουν τη σεξουαλική πράξη όπως είναι από φυσικού της, παρά μόνο χρησιμοποιούν το σεξ σαν "θέαμα" για να προκαλέσουν εντύπωσεις (αφού βγάζουν χρήματα απ' αυτό) και ως εκ τούτου πασάρουν στον θεατή ένα σωρό ανόητες παλαβομάρες που κανείς ποτέ δεν θα ένιωθε από φυσικού του την ανάγκη να εκπληρώσει, αλλά εν τέλει το κάνει, επειδή έτσι του έδειξαν και του το έβαλαν στο φτωχό μυαλό του (πχ: γροθιές σε κώλους, δίψωλη παράλληλη διείσδυση και άλλα τέτοια αστεία πράγματα που κανείς ποτέ δεν θα είχε την ανάγκη να κάνει).

Τώρα, αν σου ζητήσει η παρτενέρ κάτι και το χρειάζεται χωρίς να σε ενδιαφέρει αυτή η πρακτική προσωπικά, τότε καλώς. Αν είναι να ικανοποιηθεί τότε ευχαρίστως να ενδώσουμε.

3. spiross85

spiross85 New Member

Στην αρχή όπως ανέφερα το δοκίμασα καθαρά για πειραματισμό. Δε μου ζήτησε κάτι τέτοιο. Το έκανα επειδή πίστευα ότι με αυτό τον τρόπο θα ανανεώνονταν η σχέση μας. Και έτσι λειτούργησε ο πειραματισμός.
    Χωρίς να σημαίνει ότι γώ δε πέρασα καλά.

Δεν έκανα κάτι σίγουρα επειδή είδα ή άκουσα. Ό,τι έκανα το έκανα επειδή πίστευα ότι θα την ευχαριστήσω.

Ένιωσα πολύ έντονα συναισθήματα βλέποντάς την να ικανοποιείται τόσο πολύ.
    Και θα θελα να το ξαναζήσω.
    Αυτό είναι όλο.

4. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Γιατί άρεσε στην κοπέλα και απ' οτι φαίνεται και στον φίλο....

5. Experm

Experm Regular Member

Κατά την γνώμη μου θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι έχει για σένα μεγαλύτερη σημασία:
    Να την ευχαριστήσεις όπως γράφεις παραπάνω ή να την ελέγξεις;  
    Από την απάντηση που θα δώσεις θα εξαρτηθούν όλα τα υπόλοιπα  

6. gaby

gaby Guest

Αν το σκεπτόμουν για μένα θα έλεγα για κυριότερες τεχνικές το spanking (πυγοράπισμα) και το bondage (δέσιμο).

Προτείνω να ξεκινήσεις από εκεί να δείτε πώς νιώθετε και πώς σας φαίνεται, εύχομαι να περάσετε πολύ πολύ καλά  

7. spiross85

spiross85 New Member

Μέσα από τον έλεγχο νομίζω έρχεται η ευχαρίστηση της.
    Νομίζω ότι είναι αλληλένδετα, δε καταλαβαίνω την ερώτηση.

8. Experm

Experm Regular Member

Αν η βασική σου επιθυμία είναι να την ευχαριστήσεις και το status σου είναι slave, ίσως δεν είναι σωστό να προσπαθήσεις να λειτουργήσεις σαν αφέντης.
    Αυτό μπορει να μπερδέψει κι εσένα και την κοπέλα!  

Last edited: 5 Μαρτίου 2012
  9. NobodyKP

NobodyKP Contributor

Για να πω την αλήθεια μπερδεύτηκα και εγώ! Γιατί το ένα αναιρεί το άλλο δηλαδή δεν κατάλαβα?

Ποιος το λέει πως σκοπός του αφέντη είναι να μη προσφέρει ευχαρίστηση? Σκοπός του είναι να "εκπαιδεύσει" (αν αυτό χρειάζεται) τον/την υποτακτικό/ή στο να κάνουν τα πράγματα και να συμπεριφέρονται έτσι όπως αυτός το θέλει... Αυτό δεν σημαίνει πως ο/η υποτακτικός/ή δεν ευχαριστιέται αυτή την διαδικασία (για τους δικούς του λόγους). Ούτε σημαίνει πως οι αφέντες δεν ενδιαφέρονται για το καλό του υποτακτικού/ής.

Εγώ αυτό που θα πρότεινα spiross85 είναι αφεθείτε ελεύθεροι. Δοκιμάστε τα πάντα χωρίς ταμπού. Ένα πράγμα την φορά και πάντα με την συναίνεση του άλλου. Πάντα με γνώμονα την ασφάλεια και των δύο και πάντα με συζήτηση μετά... Πολύ σύντομα θα δείξει προς τα που κλίνει ο καθένας σας... Αυτή η περίοδος εξερεύνησης για τους ανθρώπους που το πρωτοδοκιμάζουν είναι η ωραιότερη (κατά την γνώμη μου πάντα)...

M KOstas

10. aria

aria Regular Member

Καταρχήν και κατά την προσωπική μου άποψη αυτό που περιγράφεις και αυτό που πιθανώς αρέσει στην κοπέλα σου,
    δεν είναι η σχέση Αφέντη/ σκλάβας αλλά μια εμπλουτισμένη με κινκυ στοιχεία ερωτική ζωή.
    Μια χαρά μέχρι εδώ και ορθά πράττεις ψάχνοντας νέες πρακτικές.
    Η απορία μου είναι γιατί δηλώνεις Master?

11. thanasis

thanasis Contributor

...σε bdsm;   Αν εννοείς συναινετική ανταλλαγή ισχύος (βλέποντας οτι αυτοπροσδιορίζεσαι ως Μάστερ), η βασικότερη τεχνική είναι το αφουγκράζεσθαι.
    -----------------------
    Από την άλλη πλευρά, διακρίνοντας έναν service top σαββατοκύριακου (δεν είναι κακό, ίσα-ίσα) στην περιγραφή σου, θα σου πρότεινα (αν και βλέπω οτι ήδη έχεις δοκιμάσει κάποια):
    * Απλές τεχνικές δεσίματος. Αν δεν το έχεις πολύ με σκοινιά, δοκίμασε με cuffs.
    * Πυγοράπισμα είναι must. Επίσης flogging με κάποιο μαστίγιο από suede ή deerskin αρχικά.
    * Μάθε τη να σου απευθύνεται οπως σου αρέσει.
    * Χρησιμοποίησέ τη σαν κούκλα του σεξ, στήσε την και πάρε την όπως θέλεις (=ήτοι μάθε να την χρησιμοποιείς).
    * Blindfolding, συνοδευόμενο από αισθησιακό παιχνίδι με αντικείμενα με διάφορες υφές στο σώμα της.

Hope this helps

12. BathoryJ

BathoryJ New Member

Tο πιο σωστο ειναι να το συζητησεις μαζι της και μετα βλεπεις