Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Top5 τεχνικες bdsm για νέους του αθλήματος

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος spiross85, στις 4 Μαρτίου 2012.

1. woohoo

woohoo Regular Member

Απάντηση: Top5 τεχνικες bdsm για νέους του αθλήματος

Sorry όλα αυτά τα βρίσκω λάθος. Όλα.

Άσχετα που πολλά από αυτά δεν ισχύουν κιόλας.

- Σήμερα βλέπω όλο και περισσοτερους να την βγάζουν στο facebook ως έξοδο.
    - Από ποτε είναι τα πορνεία ο ενδεδειγμένος τρόπος ζευγαρωματος?
    - Τα ελληνικά νησιά κάθε χρόνο κατακλύζονται από τουρίστες.
    - Όσο αφορά τα ρούχα, βλέπουμε όλο και περισσότερες αντιγραφές.
    - Και μονο από το εύρος επιλογων που έχεις για τα βιβλία, το βρίσκω αδύνατον να ισχύει αυτό που λες.
    - Ότι μουσική θέλεις την κατεβάζεις δωρεάν.

Σου έχω πει ότι η πρώτιστη λειτουργία του χρήματος είναι η κατανάλωση. Εάν όμως εσύ δεν ξέρεις να εκτιμάς το χρήμα, τότε αυτό είναι δικό σου πρόβλημα και όχι του οικονομικού συστήματος.

2. Necrotik

Necrotik Dead Member

Που είναι το λάθος ρε μεγάλε;
    Παραδείγματα έφερα, δεν είπα πως συμβαίνουν αποκλειστικά αυτά.
    Τα δικά σου παραδείγματα δεν έρχονται σε αντίθεση με όσα είπα, τα επιβεβαιώνουν!
    Πάμε, ένα-ένα:
    Λες:
    - Σήμερα βλέπω όλο και περισσοτερους να την βγάζουν στο facebook ως έξοδο.
    Οκ, αυτό τι είναι; Δεν είναι ένα ρεύμα που πατάει πάνω στην ανάγκη του ανθρώπου για κοινωνικότητα; Το facebook δεν οδηγεί τους διαχειριστές του σε κονόμα; (πχ διαφημίσεις). Αν δεν υπήρχε το οικονομικό στη μέση, απλά δεν θα υπήρχε το facebook, κανείς δεν θα έμπαινε στον κόπο να το συντηρήσει. Το ρεύμα του facebook δεν καλουπώνει την ανάγκη της κοινωνικότητας; Δεν δημιουργεί την αντίληψη ότι φίλος είναι κάποιος που έχεις σε μια λίστα με ένα κλικ; Δεν οδηγεί σε επίπεδες κοινωνικές σχέσεις; Δεν είναι αυτό ένα ρεύμα που προκύπτει από την ανάγκη κάποιων να βγάλουν χρήμα;
    - Από ποτε είναι τα πορνεία ο ενδεδειγμένος τρόπος ζευγαρωματος?
    Αυτό κατάλαβες απ' όσα είπα; Εγώ είπα ότι κάποιοι πουλάνε ξερό σεξ (για την κονόμα), με αποτέλεσμα να μπαίνει και το κοινό σε μια νοοτροπία "με ενδιαφέρει μόνο το ξερό σεξ", αφού αυτό βλέπουν παντού. Αυτό με τη σειρά του ενδεχομένως να ανατροφοδοτήσει την επιτυχία της πώλησης του σεξ.
    - Τα ελληνικά νησιά κάθε χρόνο κατακλύζονται από τουρίστες.

Με επιβεβαιώνεις. Ένα ρεύμα δεν είναι και αυτό; Τα βρετανικά ταξιδιωτικά πρακτορεία δεν προωθούν το "πηγαίνετε ελληνικά νησιά και κάντε τα όλα λίμπα γιατί εκεί έχει greek kamaki, sfinaki, souvlaki, gaitanaki; Δηλαδή όλο αυτό το μπούγιο μόνο του, με ελεύθερη σκέψη αποφασίζει να μαζευτεί εδώ; Υπάρχει προώθηση με βάση τι πιστεύουν τα ταξιδιωτικά πρακτορεία ότι θα πουλήσει (γιατί αυτό θέλουν, να πουλήσουν) και αυτό οδηγεί σε καλούπωμα των αναγκών: αυτό προωθείται, αυτό βλέπει ο κόσμος, αυτό μαθαίνει να θέλει: θέλουν όλοι να έρθουν ελληνικά νησιά (και πίνουν μέχρι λήξης και μετά δεν θυμούνται καν ότι ήρθαν, με άλλα λόγια τζάμπα ήρθαν, τους έπεισαν όμως ότι είναι νόημα ζωής να έρθεις διακοπές στην Ελλάδα).
    - Όσο αφορά τα ρούχα, βλέπουμε όλο και περισσότερες αντιγραφές.

Άλλο ένα ρεύμα με σκοπό το οικονομικό συμφέρον. Πως θα βγάλουν κάτι οι κακόμοιρες γυφτο-επιχειρήσεις; Με αντιγραφές των μεγάλων επιχειρήσεων, γιατί ο κόσμος έχει μάθει να θέλει τις φίρμες.
    - Και μονο από το εύρος επιλογων που έχεις για τα βιβλία, το βρίσκω αδύνατον να ισχύει αυτό που λες.
    Ποιος είπε ότι δεν υπάρχει εύρος; Ποιος αποφασίζει τι θα εκδοθεί; εγώ και εσύ; Θα διαβάσουμε αυτά που υπάρχουν. Το τι θα βγει στην πιάτσα θα το καθορίσουν οι εκδοτικοί οίκοι. Θα προκύψει ένας τύπος αναγνώστη με βάση του τι προωθείται/διαφημίζεται ή όχι; Δεν υπήρχαν νοικοκυρές που διάβαζαν μόνο Άρλεκιν; Δεν δημιουργείται ένας τύπος αναγνώστη;
    - Ότι μουσική θέλεις την κατεβάζεις δωρεάν.
    Αυτό είναι μια διέξοδος του μουσικόφιλου. Προσπαθούν να το καταπολεμήσουν όπως βλέπεις. Αλλά και πάλι, ποιος καλλιτέχνης θα διαφημιστεί και θα τον μάθουμε; Δεν δημιουργούνται μουσικές "ομάδες" (ραπάδες, ρειβάδες); Δεν έχουν συμφέρον κάποιοι με τη δημιουργία μουσικών μοδών ώστε να φανατίσουν το κοινό για να πέσει με τα μούτρα εκεί και να αγοράσει ότι σχετίζεται με το είδος (από αξεσουάρ μέχρι ότι θες). Αυτό δεν ανατροφοδοτεί το πάθος του κοινού που θέλει να φωλιάσει κάτω από μια ταμπέλα με πολυπληθές κοινό για να ανήκει κάπου; Αυτό με τη σειρά του δεν αυξάνει τα κέρδη;

Δεν μίλησα κάτα της κατανάλωσης (να σημειώσουμε όμως ότι καταναλώνουμε για να ζούμε, δεν ζούμε για να καταναλωνουμε).
    Να εκτιμάω το χρήμα; το χρήμα είναι μέσο συναλλαγής. Εκτιμάω την κάλυψη των γνήσιων αναγκών που επέρχεται μέσω του χρήματος. Το θέμα είναι ακριβώς αυτό: ποιες είναι οι γνήσιες ανάγκες και ποιες οι πλαστές;
    Γνήσια ανάγκη είναι να ντυθώ. Πλαστή ανάγκη είναι να θέλω οπωσδηποτε τη Χ μάρκα.
    Είναι γνήσια ανάγκη να πάω στο γήπεδο; Στα μπουζούκια; Στο "καλύτερο μαγαζί της πόλης";

3. woohoo

woohoo Regular Member

Όταν είχα εγώ facebook δεν θυμάμαι να είχε καμια διαφήμιση και ακόμη πιο σημαντικό είναι δωρεάν!
    Το κέρδος που έχει το facebook, είναι ότι σε οποιο αντικείμενο η και site κολλήσεις το logo του, αυτό θα πάρει μεγαλύτερη αξια.
    Το facebook δεν δημιουργήθηκε επειδή κάποιοι ήθελαν να χειραγωγήσουν τους τρόπους έκφρασης της κοινωνικότητας. Δημιουργήθηκε επειδή αυτοί είχαν ήδη αλλάξει προς αυτήν την κατεύθυνση που βλέπουμε σήμερα.

Ακόμη, εσύ είπες μερικούς ακριβούς ταξιδιωτικούς προορισμούς και εγώ σου αντιπρότεινα μερικούς φθηνότερους που μάλιστα έχουν και απήχηση. Εσύ τώρα μου απαντάς ότι ακόμη και αυτό είναι κάτι το χειραγωγούμενο ώστε κάποιοι να έχουν μεγάλα κέρδη.
    Ωραία ρε φιλε, δεν θέλεις να πας διακοπές? Μην πας διακοπές... Σε υποχρεώνει κανεις?
    Οι τουριστικές επιχειρήσεις υπάρχουν επειδή υπάρχει και η ζήτηση. Εμείς πρώτα τις θέλαμε και κάποιοι είδαν σε αυτό μια ευκαιρία για κέρδος.

Όσον αφορά τα βιβλία δεν ξέρω πως νομίζεις ότι μου απάντησες. Παραδέχεσαι αυτό που είπα, αλλα συνεχίζεις να αντιπαρατίθεσαι.

Όσον αφορά την μουσική, φαίνεται ότι προσπαθείς να βγάλεις γενικά συμπεράσματα όμως βλέποντας μονο από την δικη σου οπτική γωνια.
    Εγώ ακούω περισσότερο metal και rock. Οι γονείς μου και γενικά μεγαλύτεροι από εμενα, μου λένε έχω υποπέσει στην μόδα και ότι πρέπει να αρχίσω να ακούω μητροπάνο (τον σιχαίνομαι).
    Μάντεψε τι κανεις και εσύ τώρα με ένα νέο κύμα μουσικής. Όπως έχεις ΕΣΥ πει, ο καθένας μπορεί να καταλάβει τι του αρέσει. Όπως και τα emopaida, εάν τελικά αυτό το κύμα μουσικής όντως suckarei, τότε θα σταματήσει και αυτό.

Ίσως οι μονες γνήσιες ανάγκες είναι αυτές που λειτουργούν για την διαιώνιση του είδους μας.
    Κατά τα αλλα εγώ εάν σου φέρω τον παππου μου από τον θεολόγο θάσου, θα σου πει ότι μια χαρά μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
    Άμα θέλεις, μπορείς να ζήσεις με πολύ βασικά πράγματα. Όμως εάν μπορείς να έχεις παραπάνω ανέσεις, γιατί να μην τις έχεις?

Και όχι, λέω να εκτιμάς το ίδιο χρήμα. Μερικοί μεροκαματιάρηδες μπορεί να το παίζουν υπεράνω του χρήματος αλλα στην ουσία δίνουν όλη τους την ζωή για αυτό.

4. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Καλά μην βάζεις το χέρι σου και στην φωτιά..

5. woohoo

woohoo Regular Member

Το βάζω χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δεν μπορώ να ακούω κουταμάρες ότι παντού υπάρχουν κακοί και διαβολικοί άνθρωποι που θέλουν το κακό μας.

6. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Καλά εσύ και να το κάψεις το χεράκι σου δεν νομίζω να σε χαλάσει..

7. Iagos

Iagos Contributor

1.Ασφάλεια

2.Σεβασμός

3.Επικοινωνία

4.Συναίνεση

5.Προσήλωση