Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Torture στο γυναικείο στήθος.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος ptrpoter, στις 24 Ιανουαρίου 2012.

1. Vakhos

Vakhos Regular Member

Απάντηση: Torture στο γυναικείο στήθος.

Σου προτείνω Canning με λεπτή βίτσα , αν το στήθος είναι μεγάλο spanking με το χέρι ,δέσιμο των
    θηλών με λεπτό σπάγγο και τράβηγμα της θηλής με βαράκια απο τροχαλία ,και για πιο ζόρικα
    γούστα τρύπημα των θηλών με βελόνες απο σύριγγες (με μεγάλη προσοχή για τυχόν μόλυνση).

2. voluptas

voluptas Regular Member

μάλλον είμαι αόρατος, δεν εξηγείται

3. Uranoos

Uranoos Regular Member

Re: Απάντηση: Torture στο γυναικείο στήθος.

Όχι,όχι δεν είσαι αόρατος, απλώς τους καύλωσες!  

4. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Σε αμελήσαμε εσένα   Αυτό που ξέρω για τα κλιπ είναι πως αν δεν μπουν ή/και βγουν σωστά, ή αν τραβηχτούν πολύ απότομα, υπάρχει κίνδυνος να σκιστεί το δέρμα και να τραυματιστεί η θηλή. Το ίδιο και με το τράβηγμα φυσικά. Εξαρτάται και τι είδους κλιπ θα χρησιμοποιήσεις.
    Ξέρω επίσης πως πονάνε περισσότερο όταν βγουν, λόγω προηγούμενης διακοπής της κυκλοφορίας του αίματος εκεί, και της πίεσης που ασκείται, και θέλει προσοχή. Από μόνη της η διακοπή της κυκλοφορίας αποτελεί θέμα προσοχής, πιστεύω δεν θα πρέπει να μένουν επάνω για παρατεταμένα χρονικά διαστήματα, αλλά και πάλι εξαρτάται από τον άνθρωπο. Γι'αυτό κατά διαστήματα τα ανοιγοκλείνεις, για να ρέει το αίμα. Φυσικά ο καθένας έχει τις αντοχές του κλπ, θα βρεις τι σου αρέσει και τι σου κάνει δοκιμάζοντας, πάντα με προσοχή.

5. voluptas

voluptas Regular Member

χεχεχε ! κατ' αρχάς η ατάκα του URANOOS πολύ καλή

ναι αυτό για το σκίσιμο το διάβασα και εγώ κάπου. Είναι πιθανόν να ξεχειλώσει το στήθος και να φαίνεται σα να έχει μεγαλώσει? Το λέω γιατί κι εγώ νοιώθω ότι για τις επόμενες 2-3 μέρες μετά από διάφορα παιχνίδια με κλιπσάκια, νοιώθω λίγο πιο -πως να το πω- σα να μεγάλωσε προς τα έξω.. Ή μήπως είναι απλώς πρηξιματάκι άκακο και καυλερό?

6. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Δεν έχω ακούσει πουθενά να λένε πως μεγάλωσε κι εξάλλου μου φαίνεται απίθανο να παραμορφωθεί τόσο το δέρμα εκεί ώστε να γίνει έτσι. Φαντάζομαι θα απαιτεί τρελούς χρόνους παραμονής των κλιπ επάνω, κι αυτό δεν θα πρέπει να το κάνεις έτσι κι αλλιώς. Γενικώς το σώμα δεν παραμορφώνεται εύκολα με τράβηγμα ή πίεση, εκτός κι αν κάνεις ζημιά. Αλλά επειδή δεν είμαι γιατρός, ένας θα μπορεί να σου πει, ή ίσως άλλοι εδώ να ξέρουν καλύτερα.

7. voluptas

voluptas Regular Member

καλά όχι είπαμε δεν παίζει να φτάσει εκεί το πράγμα απλά ήταν από τις απορίες μου.... ευχαριστώ πάντως... τελικά έγινα ορατός από αόρατος...
    χαχαχα!

8. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

να βγάλει γάλα; 

9. voluptas

voluptas Regular Member

για να μαι ειλικρινής ναι αυτό ήθελα να μάθω αλλά δεν ήξερα πως να το πω

10. Allexis

Allexis Regular Member

Θα πρότεινα κερί, προκαλεί πολύ πόνο,θέλει όμως προσοχή για εγκαύματα.

11. aspa1987

aspa1987 Regular Member

Σκοινια......μιαμ μιαμ μιαμ μιαμ!

12. Emiris

Emiris Regular Member

Re: Απάντηση: Torture στο γυναικείο στήθος.

Τα σχοινιά νομίζω θέλουν μεγάλα στήθια. Από 4αρι και πάνω.