Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Training Day 1

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 28 Ιανουαρίου 2023.

1. slave32

slave32 Contributor

Σκεφτηκα να γραψω μερικες εμπειριες μου με βαση το training. Αποφασισα να μην εχουν χρονολογικη σειρα, αλλα να ειναι χωρισμενα σε ενοτητες

Day 1

Για καιρο μου ελεγε ποσο πολυ θελει να με "προγραμματισει". Να περιορισει τις λειτουργιες μου και να του ειμαι χρησιμος για συγκεκριμενα πραγματα.
    Πλεον ζω μαζι του 24/7. Σταματησα να εργαζομαι. Η καθημερινοτητα μου εχει μια νορμα, θα την ζηλευαν οι περισσοτεροι. Νιωθει κενο εκεινος.

"Σκλαβε θελω να προσπαθησουμε κατι. Απο δω και περα μπορεις να λες μονο τα παρακατω
    1. Χρειαζομαι φαγητο, Αφεντη
    2. Χρειαζομαι τουαλετα, Αφεντη
    3. Χρειαζομαι να με γαμησετε, Αφεντη
    4. Χρειαζομαι πονο, Αφεντη
    5. Μαλιστα Αφεντη"

Οση ωρα μου τα ελεγε τα εγραψε σε ενα χαρτι και μου το εδωσε να τα μαθω. Μου απαγορευσαι οποιαδηποτε αλλη λεξη.

Τα διαβασα μερικες φορες. Τον παρακολουθουσα που εβγαλε τα ρουχα του κι εφερε τις δερματινες δεστρες. Εδεσε τα χερια μου πισω απο τη πλατη μου. Μου εβαλε αλυσιδα στο κολλαρο μου και με εδεσε στο καλοριφερ.

"Μπορεις να μιλησεις σκλαβε"

Πηγα να μιλησω και μου εριξε ενα χαστουκι. Αλλο ενα κι αλλο. Δεν καταλαβαινα.
    "Μιλα Σκλαβε"
    "Χρειαζομαι πονο, Αφεντη"
    Χαμογελασε
    "Και βεβαια χρειαζεσαι"
    Με εβαλε να τουρλωσω το κωλο μου. Πηρε μια μεταλλικη βιτσα. Αρχισε να χτυπα ολο το κορμι μου. Δεν θυμαμαι ποση ωρα με εδερνε εκεινη τη μερα, μονο οτι δεν αντεχα αλλο. Με ακουμπαγε κι εκλαιγα. Αλλα δεν μπορουσα να του ζητησω να σταματησει, ουτε να ικετεψω για το ελεος του.