Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Vanilla = Bdsm ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος vussinada, στις 30 Σεπτεμβρίου 2016.

1. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Ισως ειναι αστοχη η οπτικη μου αυτη τη στιγμη αλλα δε μπορω να μη συγχεω τους ορους στο μυαλο μου και θα εξηγησω τωρα πως.
    Τελικα υπαρχει καθαρη βανιλια;
    Βανιλια υποτιθεται ειναι οταν ολα ειναι ισα στο ζευγαρι.Ειναι ομως;
    Εχω διαβασει τις εννοιες στο bdsm και για το ιδιο το bdsm και βλεπω στη βαση του ομοιοτητες με τις βανιλοσχεσεις,με τη διαφορα οτι στο bdsm μπαινουν ταμπελες.
    Μια σχεση εκ φυσεως δεν ειναι ανιση;ενας απ τους δυο παντα δεν ειναι ο πιο συγκαταβατικος,ο πιο βολικος και παραχωρητικος;κι ετσι βασικα και κρατιεται η σχεση....
    Τι τελικα διαχωριζει το bdsm απ τη βανιλια;Το μαστιγιο και το περιτεχνο δεσιμο;Γιατι να υπαρχει ταμπου απο πολλους για το bdsm;ξεφευγει τοσο πολυ απο τα οσα γινονται στον βανιλοκοσμο;

2. Illustration

Illustration .... Sandman is looking for your soul.

Vanilla και bdsm = μη συμβατες έννοιες

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

@vussinada

Τι ομοιότητες έχει ένα βανίλια ζευγάρι, με ένα ζευγάρι στο BDSM;  

4. vussinada

Την ανισοτητα

5. Παρακολουθωντας διαφορες συζητησεις το μικρο χρονικο διαστημα που ειμαι εδω μου χει δημιουργηθει η αισθηση οτι πολυς κοσμος μπερδευει την βουρτσα με την φουστα...
    Κατα την ταπεινη μου αποψη ειναι μικρο το ποσοστο των ατομων εδω μεσα που ειναι bdsmers. Μεγαλο το ποσοστο που δηλωνει ως τετοιο ομως.
    Ολες οι σχεσεις ειναι ασυμμετρες με την ευρυτερη εννοια. Αυτο δεν τις κανει bdsm. Με την λογικη πολλων που εχω διαβασει θα μπορουσα και γω να δηλωσω ως τετοιος γιατι ας πουμε μαρεσει να ειμαι εγω ο κυριαρχος στο παιχνιδι ή γιατι μπορει να μου αρεσουν δυο - τρεις τροποι σεξουαλικης εκφρασης παρομοιοι με αυτους που γουσταρουν τετοια ατομα. Δεν ειμαι ομως. Στην τελικη ειναι περισσοτερες οι διαφορες μου απο τις ομοιοτητες. Τι να λεει κι αν γουσταρω μερικες φορες και λιγο πιο σκληρα παιχνιδια? Ειναι πολυ περισσοτερο εγκεφαλικο το θεμα αυτο.
    Και για να το γελοιοποιησω οπως κανω συνηθως...οπως ειπε και ο Αποστολος, το ψαρι ψηνεται και απο τις 2 μεριες. Δεν ειναι gay ο ανθρωπος....ειπε να δοκιμασει ομως.

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Ποια ανισότητα, τα βανίλια ζευγάρια είναι ίσα και κονταροχτυπιούνται γι αυτό για το ποιος θα επικρατήσει, να πάρει το πάνω χέρι, στο BDSM, είναι ξεκάθαρο το τοπίο.

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Ας δηλώσουν κάτι άλλο, κίνκστερ, ξέρωγω, σώνει και ντε BDSmer; αχμφ..

8. καθολου δεν συμφωνω με αυτο....κανενας ζευγαρι δεν ειναι ισο.

9. ocean girl

ocean girl ...Γευσιγνώστης προσωπικοτήτων...

Καθε ζευγαρι βαζει τους ορους που επιθυμει στη σχεση του. Ειτε η σχεση ειναι βανιλλα ειτε bdsm.
    Το να εξισωνουμε ορους δεν ξερω κατα ποσο θα μας βοηθησει να ξεμπλεξουμε ολα αυτα που εχουμε στο μυαλο μας.

Αυτο που λεω και υπερασπιζω συνεχεια ειναι : Κυνηγηστε την απολαυση σε οτι κανετε!

Η δικια μου σχεση ειναι βανιλλα. Ετσι ξεκινησε μιας και το ατομο που εχω ειναι ασχετο του bdsm χωρου. Αλλα προσπαθω μεσα απο τα λιγα που εχω δει και εχω κανει να εμπλουτιζω την σχεση με bdsm στοιχεια.. Στοιχεια δλδ που ξερω οτι ο/η συντροφος μου θα τα δεχτει και θα τα δοκιμασει.

Το αποτελεσμα ; Αμοιβαια απολαυση..

Ταμπου υπαρχουν παντου στον τομεα της σεξουαλικοτητας. Ο βανιλοκοσμος δυσκολευεται να καταλαβει τον bdsm κοσμο , μιας και η κοινωνια , του εχει παρουσιασει το βανιλλα ως ιδανικο. Ειναι ; Δεν ειναι ; Δεν ξερω να σας απαντησω.

Τελος, πιστευω οτι αν μεσα μας εχουμε ξεκαθαρισει τι θελουμε το τι γινεται εξω απο εμας , ουδόλως μας απασχολει.

Αυτα!! 

10. billyboy

billyboy Guest

Μία εμένα προσωπικά το μα είναι ένας άνθρωπος vanilla δεν είναι κακό   ο καθένας έχει το δικαίωμα να ειναι ότι θέλει στην ζωή τού....αν το υποστηρίζει πλήρως και εκεί τον επιβραβεύω κ όλας...αλλά vanilla και bdsm δεν κολλάει ρε γαμωτο... μπαίνεις στον χώρο αυτό για το διαφορετικό για το ξεχωριστό όχι παλι για το απλό....δεν μπορώ να βλέπω να διαβάζω πράγματα που μου κάνουν super katerina συγνώμη που θα το πω... Αλλα χάνει το ξεχωριστό το bdsm και πάει να καταντήσει κάτι άλλο... άποψη μου...

11. vussinada

Super katerina?που τη θυμηθηκες;;;

12. billyboy

billyboy Guest

Από έναν φίλο παλιά που ή αδελφή του έτρεχε στο περίπτερο κάθε λίγο και λιγάκι μας είχε ζαλισει..