Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Zώντας στην Μπανανία της σεξουαλικής διαφορετικότητας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Iwnas, στις 16 Ιανουαρίου 2009.

1. Jomaru

Jomaru Guest

atasai για αυτο το χαρακτηρισα αντιπαραδειγμα  

2. veronica και durcet προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος? εγω προσωπικα δεν θα θελα επ ουδενι να ειμαι ουγκαντανος (η ουγκαντανη ακομα καλυτερα γιατι λενε πως οι αφρικανοι εχουν και ενα καποιο πλεονεκτημα...) και να ειμαι χαρουμενος και πειναλεος. τους βλεπω οταν πλενουν τα τζαμια η οταν μοιραζουν τα μαυρα που ειναι με το χαμογελο στο στομα. προσωπικα καλυτερα να ειμαι καταθλιπτικη μεχρι τα 70 μου παρα χαρουμενος φορεας AIDS μεχρι τα 24 μου. Απο την αλλη πλευρα συμφωνω απολυτα πως η μιση ωραιοτητα στην παραφιλια είναι ακριβως το οτι θεωρειται κατι που διαφερει απο την νορμα (δεν το λεω ανωμαλια γιατι αυτο προκαλει θυμο σε μερικους βλεπω). οπως ειπε και καποιος πολυ σπουδαιος που δεν θυμαμαι ποιος ηταν -αν η παρθενία ήταν ανωμαλια θα μενα για παντα παρθενος. αυτες οι μαλακιες -διοτι περι μαλακιων επροκειτο-πολιτικης ορθοτητας (τι αποτελει νομοθετικα ανωμαλια και τι οχι, μεχρι ποσους π)τσους μπορεις να φας πριν σε αποκαλεσουν γκει κλπ) ειναι πραγματα που δεν θα πρεπε να σηκωνουν ουτε βλεφαρο-τοσο ματαια ειναι. ειμαι σιγουρ πως ακομα και οι πολιτισμενοι Σουηδοι εχουν σημαντικοτερα πραγματα να λυσουν

3. barkoulis

barkoulis Regular Member

Γεια και χαρά σε όλους, και ευτυχισμένο το 2009.

Μετά από χρόνια απουσίας (συγγνώμη παιδιά, αλλά συμβαίνουν αλλαγές στη ζωή μου) χάρηκα που είδα το forum γεμάτο.

Σχετικά με το θέμα:

Νομίζω ότι πρόκειται για Realign. Έτσι δε συμβαίνει πάντα;
    Όλοι μαζί (όλη μαζί) η ανθρωπότητα καθώς καταφέρνει να επιβιώνει, βιώνει και αλλαγές.
    Νομίζω ότι όταν λέμε αλλαγές στην κοινωνία αναφερόμαστε σε ανατροπή των μέχρι τώρα ισορροπιών, ή μάλλον αναλογιών ας πω καλύτερα για να μην παρεξηγηθώ.
    Δηλαδή με ένα πχ:
    Το 1950 το 98% των ανθρώπων εξέφραζαν την αντίθεσή τους απέναντι στην ομοφυλοφιλία, ανεξάρτητα από το εάν ένιωθαν ομοφυλόφιλοι ή όχι.
    Το 1970 αισθητά λιγότεροι άνθρωποι εκφράζονταν αρνητικά. Πιθανόν κάποιοι να άρχισαν να το αποδέχονται και κάποιοι ομοφυλόφιλοι (ενώ παλαιότερα εκφράζονταν αρνητικά για να μην τους καταλάβουν) τώρα πια, σιωπούσαν έστω, τουλάχιστον μη δίνοντας επιπλέον τροφή.
    Το 1990 τα πράματα άλλαξαν αρκετά.
    Το 2010 θα είναι πολύ πιο αλλαγμένα.

Φαντάζεστε νομιμοποιητική νομοθεσία της ομοφυλοφιλίας το 1950;
    Φαντάζεστε το 2020 χωρίς νομιμοποιητική νομοθεσία της ομοφυλοφιλίας;

Έτσι είναι. Ο κόσμος αλλάζει και κάθε αλλαγή είναι δύσκολη.
    Εδώ χρώμα θες να αλλάξεις στον τοίχο του σαλονιού και το σκέφτεσαι 3 μήνες και τσακώνεσαι και με το σύντροφό σου. Γιατί; Και πορτοκαλί και καφέ καναπέδες ωραίο θα είναι, και λαχανί με άσπρους καναπέδες πάλι ωραίο θα είναι, και ζαχαρί και σοκολατί κοκ.
    Αλλά πρώτα θα τσακωθείς, μετά θα αγχωθείς και αφού σκάσεις για τα καλά θα κάνεις την αλλαγή, την οποία τον πρώτο καιρό μπορεί να την κοιτάς και με μισό μάτι!

Αλλά η αλλαγή θα γίνει.
    Ο κόσμος άλλαξε και είναι πολύ περισσότεροι εκείνοι που θέλουν να εκφράσουν την επιθυμία τους να βιώσουν επιτέλους διαφορετικές απολαύσεις ή εκείνοι που θέλουν να βιώσουν διαφορετικές απολαύσεις έχουν γίνει περισσότεροι ή ένας συνδυασμός των δύο.

Το κακό (αν υπάρχει κιόλας) σε αυτή τη διαδικασία είναι οι τάσεις σε μια αλλαγή.

Εγώ εγκαθιδρύω κάτι και νιώθω ασφαλής με αυτό.
    Εσένα δε σου αρέσει.
    (( πρέπει να τραβήξεις μία φορά για να αλλάξει, θεωρητικά ας πούμε ))
    Τραβάς μία, αλλά εγώ χέζομαι πάνω μου και τραβάω πίσω.
    Τραβάς δύο αλλά εγώ ξανατραβάω.
    Τραβάς τρεις και τέσσερεις και εγώ το ίδιο.

Αλλά είστε πιο πολλοί από εμένα και έτσι κάποτε τα καταφέρνετε.
    Τραβήξατε όμως περισσότερο από όσο χρειαζόταν.
    Και έτσι το χαμένο ήδη μέτρο που εξασφαλίζει την ισορροπία, εξακολουθεί να είναι χαμένο.

Νομίζω ότι έτσι είναι πάντα.

Πολύ από το ένα για πολύ καιρό;
    Τότε πολύ από το άλλο, για να επανέλθει η ισορροπία.
    Η μετακίνηση όμως από τη μία άκρη στην άλλη με τέτοιες βίαιες κινήσεις δεν καταλήγει και ποτέ στην μέση...
    Φτάνεις στη μέση, δε λέω. Αλλά είχες τόση ορμή, ξεκόλλησες με τόση βία από την άλλη μεριά που όταν φτάνεις στη μέση αδρανείς και πας στο άλλο άκρο.

Θέλω να πω δηλαδή ότι...
    Αν τη δεκαετία του 50 έμειναν ας πούμε 3.000.000 κωλοτρυπίδες αγάμητες λόγω του πουριτανισμού,
    τότε τη δεκαετία του 60, 3.000.000 κωλοτρυπίδες γαμήθηκαν μόνο την πρώτη μέρα του Woodstock!

Έτσι μου φαίνεται...
    Πολύ καταπίεση σεξουαλική τόσα χρόνια;
    Πάρε τώρα μια απόλυτη απελευθέρωση να μάθεις!

Realign.

4. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Zώντας στην Μπανανία της σεξουαλικής διαφορετικότητας

heeyy..wb barkoulis!!    

5. barkoulis

barkoulis Regular Member

Με τιμάει ο χαιρετισμός.

6. Incomplete_

Incomplete_ Contributor

Απάντηση: Zώντας στην Μπανανία της σεξουαλικής διαφορετικότητας

Τι λες τώρα!!!Είχα περάσει ανεπανάληπτες στιγμές όταν είχες ξαναγράψει παλιότερα!!!! 

Εδώ σε θέλουμε,μην ξαναχαθείς  

7. Veronika33

Veronika33 New Member

Aγαπητή Imogen, το θέμα είναι λοιπόν η φιλοσοφία και κοσμοθεωρία ζωής που κουβαλάει κανείς...Γιατί υπάρχει και περίπτωση να μην κουβαλάει τίποτα στο κεφάλι του...τσάμπα το βάρος δηλαδή  ...

Εγώ πάντως δε θα ήθελα να είμαι καταθλιπτική μέχρι τα 70...άσε που άν ήμουν τόσα χρόνια σε τέτοια κατάσταση δε θα ζούσα..θα είχα πηδήξει από την Ακρόπολη ή τη Νότρ Νταμ. Από την άλλη άν είναι να πεθάνεις νέος, τουλάχιστον να είναι απολαυστική η διαδρομή...δε συμφωνείς; Σε ότι αφορά τις ηδονές, το μόνο βέβαιο είναι ότι υπάρχει κόστος. Πάντα και με διαφορετικούς τρόπους. Οπότε κανείς διαλέγει το δρόμο του. Είναι απλό νομίζω. Αυτό που με ξενέρωσε στον προηγούμενο διάλογο ήταν κυρίως η αντίθεση που έχω γενικότερα με την πλειοψηφία των συμπολιτών μου εδώ σε αυτή την υπέροχη χώρα και που αφορά την τάση να βολέβομαι, όπως επίσης και την ανάδειξη της βαρεμάρας ώς ένδειξης ευτυχίας. Χωρίς κανένα ρίσκο, είναι κανείς πραγματικά ζωντανός; Αυτό λοιπόν είναι το δικό μου κέντρο βάρους. Να ζώ έντονα, και άς υπάρχει κίνδυνος εκεί κρυμένος. Αν είναι να είμαι στην αγκαλιά τη ζεστή του χ ή του ψ ή γενικότερα αποκλειστικά σε ζεστές αγκαλιές τότε, γιατί γεννήθηκα; Δεν καθόμουν καλύτερα στην κοιλιά της μαμάς μου που ήταν και ωραία και είχα free food and entertainment εκ του ασφαλούς; Αυτά τα λίγα για την ώρα

8. βερονικα κουκλα μου θελει αρετη και τολμη η ελευθερια και μπραβο σου αν δεν γουσταρεις το βολεμα. η αληθεια ομως ειναι πως στην φυση κυριαρχει η αρχη της ελαχιστης ενεργειας-εκει στηριζεται και η δραστικοτητα των χημικων στοιχειων του περιοδικου πινακα (πω πω τι ειπα παλι η γυναικα!!!)-με αλλα λογια ολα τα στοιχεια θελουν 8 ηλεκτρονια στην εξωτερικη στοιβαδα για να ικανοποιηθει αυτη η αρχη. επειδη ομως μαλλον εσυ δεν εισαι μοριο (μαγνησιο, νατριο, χλωριο και δεν συμμαζευεται) για αυτο και βροντοφωναζεις δυνατα το οχι. Μαζι σου-ακομα και αν δεν θα μπορουσα ποτε να το κανω ομως επιμενω πως καλυτερα τα 70! επισης καλυτερη η κρυοκωλη η σκανδιναβια παρα η "υπεροχη αυτη χωρα" (πως? διαβασα σωστα?). εντουτοις βεβαια καλυτερα και η θετικη ενεργεια (οχι αυτη της αμιτα) ανεξαρτητως χωρας ετσι ωστε να συνεχιζουμε την ταπεινη ταυτη ζωη χωρις γκρινιες και παιρνοντας αυτα που μπορουμε...

9. mixedup

mixedup New Member

Μετά τα ποστ που διάβασα στο παρόν νήμα -τα περοσσότερα άκρως ενδιαφέροντα- έστιβα το μυαλό μου να βρώ το κατάλληλο σχόλιο.Όταν πιέζεις το μυαλό δύο πράγματα τείνουν να συμβούν,ή να σου έρθει μια ιδέα ή το εγκεφαλικό.Ευτυχώς είμαι ακόμα ζωντανός.Ενεπνεύσθην λοιπόν ένα ανέκδοτο..ελπίζω να γελάσει κάποιος..

Πάει ένας δημοσιογράφος σε ένα σούπερ μάρκετ να κάνει ένα γκάλοπ!
    Πετυχαίνει μια γιαγια!
    - Κυρία μου!Γειά σας!Θέλουμε να σας κάνουμε μια ερώτηση!Ποιόν θα συμπαθούσατε περισσότερο ένα γκέι ή ενα ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΗ!
    - αφτου του γκει τι ινι ? ξένους?
    -Οχι κυρία μου!Προς θεού!Γκει, ομοφυλόφιλος εε..χμ.. αδερφή!
    -Ααααααα ετσ' πες μ' πιδάκι μ' απαπαπαππααπαπαπαπαπαπαπαααπα!!!
    -Δηλαδη 8α προτιμούσατε ένα ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΗ?
    - φτουνοι ποιοι ιν' π'δακι μ'?φτοι π' σ' εχ'νε χαμ' και τ'ς βαράν?
    -Μάλιστα..δηλαδη οχι ακριβ..
    -ΟΥοχ' οχ'ι του γκέι θέλου!

10. blindfold

blindfold Contributor

το 24' γεννοβολάγανε από τα 14...
    το 54' γεννοβολάγανε από τα 16...
    το 84' γεννοβολάγανε από τα 26...
    το 04'+5 γεννοβολούν απ'τα 36...

άντε να δω που θα φτάσουμε ..!