Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Dom me damn it

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 12 Φεβρουαρίου 2020.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Options and choice...

     
     
  2. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Απορρίπτεται η 3η αιτία.
    Το συναίσθημα εκφράζεται μέσω αυτού που είμαστε έτσι κι αλλιώς,οπότε δεν θα έπρεπε ουσιαστικά να επηρεάζει κάπου.
    Πιο πιθανή βρίσκω την φθορά που μέσω αυτής έρχεται η απροθυμία του ενός μέλους.
    Αιτία μπορεί να είναι και το ίδιο το υ,να μην νιώθει επαρκή κυριαρχία ίσως λόγω εξοικείωσης; κάτι που υποδηλώνει στασιμότητα.Κάθε σχέση πρέπει να ανανεώνεται με κάποιον τρόπο αλλιώς αργοπεθαίνει.
    Εγώ πάντως ως μια αιτία θα έβαζα και την έλλειψη συμβατότητας.Δεν είναι όλα τα υ για όλα τα κ ούτε όλα τα κ για όλα τα υ.
    Είναι πιο συχνό να αισθανθεί κάτι τέτοιο ένα υ που δεν αναγνώρισε πραγματικά την κυριαρχία του άλλου ποτέ.Αλλιώς πάμε στην στασιμότητα πάλι ή στην μείωση ταχύτητας του οδηγού για κάποιον λόγο.Απ' την άλλη μπορεί να είναι χαρακτηριστικό του ίδιου του υ και τίποτα παραπάνω,πως κάποιοι έχουν το ανικανοποίητο μέσα τους; ε,κάτι ανάλογο...άπληστο υ.
    Το πως θα ένιωθε ένα κ απέναντι σε αυτήν την αίσθηση πιστεύω πάει αναλόγως την περίπτωση.Θα ήθελα να ακούσω από κ όχι πως αντιμετωπίζει κάτι τέτοιο αλλά πως του φαίνεται κάτι τέτοιο,σαν πρόκληση ή σαν (στενάχωρη ή ενοχλητική) πίεση ή κάτι άλλο;
    Θα με ενδιέφερε επίσης να μάθω και πως κάτι τέτοιο γίνεται εμφανές στο κ αν δεν ειπωθεί,δε νομίζω να πέφτει μπηχτή,οπότε πως γίνεται αντιληπτό;
     
  3. espimain

    espimain Contributor

    Κάνετε μια υπόθεση, αλλά η πραγματικότητα είναι άλλη. Πολύ συχνό φαινόμενο είναι η διατάραξη της σχέσης Κυριαρχίας υποταγής να εδράζεται στον έρωτα του Κυριάρχου.
    Μεταξύ σοβαρού κι αστείου: "Αν η υποτακτική αντιληφθεί ότι την αγαπάς, μεγαλώνει η κλειτορίδα της και σε γαμάει" Πάντα ελοχεύει αυτός ο κίνδυνος.


    Ο παθός, μαθός  
     
  4. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Μόνο εάν είναι μονόπλευρος έρωτας μπορώ να το καταλάβω αυτό,συμβαίνει αλλά όχι πάντα.Τα υπόλοιπα εξαρτώνται απ' την ωριμότητα και των δυο.
     
  5. Lucifer81

    Lucifer81 Wandering, but not lost

    Συμφωνώ με την άποψη οτι η ίδια ύπαρξη του συναισθήματος αυτού, μπορεί να οδηγήσει ακριβώς εκεί που περιγράφετε, και σε πραγματικά επίπεδο να επέλθει ο εκφυλισμός και το τέλος της. Εκεί βέβαια και πάλι έχει να κάνει και με την ψυχοσύνθεση αλλά και τις εμπειρίες του ατόμου, πολύ πιθανό και των δύο εμπλεκωμένων. Ο 'φόβος' που ξαφνικά μπαίνει στην ζωή του in love ατόμου, μπορεί να είναι κάτι αρκετά πρωτόγνωρο για εκείνο και να μην μπορεί να το διαχειριστεί σωστά με αποτέλεσμα να αλλάζει και η στάση του, χωρίς να το καταλαβαίνει κιόλας, απέναντι στο υ.
    Πιθανολογώ οτι όντως if you stick to the plan με συνέπεια και συνοχή, να προσπεράσεις την φουρτούνα, καθώς (χιουμοριστικά εντελώς) η ρουτίνα σκοτώνει τον έρωτα. Ίσως αυτό να εννοούσαν και όταν ξεκίνησε η λαική ρήση.

    Δεν ξέρω αν υπάρχει επιστροφή από το "Dom me damn it". Προσωπική καθαρά άποψη, όχι. Τουλάχιστον οχι σε ένα ασύμμετρο πλαίσιο. Ναι σίγουρα άνθρωποι είμαστε και υπάρχουν αρκετά δύσκολες μέρες και συνθήκες στην ζωή μας, από θέματα υγείας, οικονομικές δυσκολίες, κλπ. Το να φτάσει όμως ένα άτομο στην απόγνωση αυτή είναι αρκετά διαφορετικό, και για μένα είναι ένα σημείο χωρίς επιστροφή. Το quote που διάλεξα, είναι ακριβώς επειδή έχω βρεθεί σε αυτή την θέση και ο εκφυλισμός της ασύμμετρης σχέσης ήρθε σχετικά αθόρυβα και άρχισε να "συμμετρίζεται" (συγχωρέστε την λεξιπλασία μου). Ίσως βέβαια κάποιο πιο έμπειρο άτομο (ή άτομα) να είχε διαχειριστεί αλλιώς την κατάσταση, και να υπήρχε επιστροφή από αυτό το σημείο, απλά στα δικά μου μάτια της λογικής, δεν.
     
  6. espimain

    espimain Contributor

    Είπα και ελάλησα αμαρτίαν ουκ έχω.
     
  7. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Κυριαρχία που γίνεται καλύτερα όπου μισείς ή αδιαφορείς,δεν είναι κυριαρχία,κάτι άλλο είναι.
     
  8. anmaya

    anmaya Enjoying, learning, living

    Υπάρχουν και άλλες καταστάσεις στα ενδιάμεσα, όχι μόνο μίσος, αδιαφορία, έρωτας.
    Ο έρωτας κατά την άποψη μου δεν είναι καλός σύμβουλος για κανέναν.
     
  9. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Το πινέλο είναι ένα εργαλείο που με αυτό μπορείς να ζωγραφίσεις ένα πανέμορφο έργο τέχνης,αντί αυτού όμως πας και βγάζεις το μάτι κάποιου άτυχου που στην έσπασε.Το πινέλο δεν είναι κακό,ο τρόπος χειρισμού ήταν κακός.Το ίδιο ισχύει με όλα.
    Όντως σωστή παρατήρηση,υπάρχουν κι άλλες καταστάσεις σαφώς,τι εννοείται όμως;ότι μπορούν να ελεγχθούν ευκολότερα μόνο χλιαρές καταστάσεις που δεν καίγεσαι και πολύ;Δε ξέρω,εσένα πως σου φαίνεται;θα έμπαινες σε αυτοκίνητο κάποιου που σου έλεγε "οδηγώ μόνο χωρίς βροχή,αν τύχει να βρέξει πολύ δεν οδηγώ καλά οπότε το αποφεύγω,είναι γνωστό άλλωστε ότι στις καταιγίδες υπάρχει μεγάλη περίπτωση τρακαρίσματος".Κι άντε πες έμπαινες,δε θα αμφισβητούσες μετά απ' αυτό την οδήγησή του γενικώς;θα καθόσουνα ανέμελη ή θα σκεφτόσουν ¨τώρα θα κάνει καμιά τιμονιά στην στροφή και θα κολλήσουμε στην γωνία;" (γιατί ο καιρός είναι απρόβλεπτος...μπορεί να ψιχαλίσει από στιγμή σε στιγμή...)
     
  10. espimain

    espimain Contributor

    "Κύριε μου βγήκατε πολύ αγαπησιάρης γκόμενος.
    Από τέτοιους είναι γεμάτος ο κόσμος.
    Εγώ Κυρίαρχο έψαχνα, για να με υποτάξει.
    Λυπάμαι δεν με καλύπτετε".
     
  11. anmaya

    anmaya Enjoying, learning, living

    Με κίνδυνο να βρεθούμε off topic, δεν μπορώ να συνδέσω το παράδειγμα της οδήγησης με βροχή με τον έρωτα.

    Οι άλλες καταστάσεις - που δεν θεωρώ καθόλου χλιαρές - μπορεί να είναι για παράδειγμα νοιάξιμο, φροντίδα, ενδιαφέρον, ακόμη και αγάπη, την οποία θεωρώ διαφορετική κατάσταση απο τον έρωτα.
    Η ένστασή μου αφορά τον έρωτα, τον οποίο θεωρώ παράγοντα που μπορεί να αλλοιώσει χαρακτήρες και συμπεριφορές, και που η διάρκεια του δεν με πείθει ότι είναι κάτι στο οποίο μπορεί να χτιστεί το οτιδήποτε.

    Για το θέμα που συζητάμε, ανασταλτικό παράγοντα τον βρίσκω, που μπορεί να οδηγήσει στο Dom me damn it.

    Προσωπική μου άποψη, δεν περιμένω να συμφωνούν όλοι.
     
  12. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Παραλληλισμός ήταν,της οδήγησης με την κυριαρχία και της βροχής με τον έρωτα.
    Δεν είχα διαχωρισμένο τον έρωτα με την αγάπη στο μυαλό μου οπότε αν το θέμα ήταν ο διαχωρισμός αυτών,δεν υπήρχε διαφωνία κάπου τότε.

    @espimain
    Το να βανιλοποιείται το κ όταν αγαπάει δεν το θεωρώ κανόνα αλλά εξαίρεση που χρήζει διερεύνησης.
    Αν δεν είναι εξαίρεση,ομολογώ θα αρχίσω να βλέπω την κυριαρχία με πολύ καχύποπτο μάτι.

    Επειδή όντως μάλλον το συγκεκριμένο θέμα είναι μεγάλο παρακλάδι απ' το δέντρο που συζητιέται,δε το συνεχίζω για σήμερα.Αν είναι,αύριο σε άλλο νήμα...
    Καληνύχτα σε όλους