Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Γιατί;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος iolanda, στις 7 Φεβρουαρίου 2021.

  1. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Μία αρχική προσέγγιση μπορεί κάλλιστα να γίνει αποτελεσματική χωρίς να εμπεριέχει κολακευτικά λόγια, ούτε να ταιζει το εγώ του ατόμου που μας ενδιαφέρει. Άντρας κυνηγός δεν είναι μόνο ο σαλιάρης. Ακόμα και ο άκομψος τρόπος πάντως, μια χαρά μπορεί να ταισει το εγώ του ενδιαφερομένου ατόμου εάν αυτό αποζητά.
    (Με την αντίληψη του άντρα κυνηγού εννοούσα ότι εάν πχ αρέσω σε μία κοπέλα και χωρίς να συντρέχει κάποιος λόγος για τον οποίο εμποδίζεται η προσέγγιση, δεν έρχεται να μου μιλήσει γτ εγώ είμαι ο άντρας και άρα εγώ πρέπει να προσεγγίσω, τότε μιλάμε για στερεοτυπική πατριαρχική αντίληψη, η οποία κάποιες φορές υποστηρίζεται και από κατά δήλωση φεμινίστριες)

    Απάντηση για το υγ : εάν χρειάζεται να αναλύσουμε τα αυτονόητα περί καλής συμπεριφοράς μεταξύ των ανθρώπων, είτε είναι φλερτ, είτε είναι μάζωξη για φαγητό κλπ, τότε κάπου έχει χαθεί η μπάλα.
     
    Last edited: 12 Φεβρουαρίου 2021
  2. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Ως προς την παρατήρηση/συμπεράσματα συμφωνούμε πλήρως.
     
  3. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Θα θέλατε να εξηγήσετε ποιός είναι ο φαύλος κύκλος αυτός, και ποιά είναι τα προσβλητικά επιχειρήματα; Πολύ ενδιαφέρον θα είχε και η αιτιολόγηση του λόγου που τα περιγράφετε ως προσβλητικά.

    Και μια και κάνουμε κουβέντα, θα θέλατε μήπως να περιγράψετε σε τι συνίσταται η διαφορά που αναφέρετε παρακάτω;
     
  4. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    όχι δε θέλω, προτιμώ να αποχωρήσω από το φαύλο κύκλο

    όχι δε θέλω, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε
     
  5. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Υπεκφυγή, καταπληκτική βοηθός    
     
  6. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Συμφωνώ ότι είναι μια ρητορική ερώτηση όπως είπες,γιατί θεωρώ ότι δεν μπορεί να υπάρξει κοινά αποδεκτή απάντηση.Ο καθένας θα απαντήσει σύμφωνα με τα απωθημένα που τυχόν έχει και με τις εμπειρίες και την όποια νοοτροπία έχει μέχρι τώρα.
    Όλα έχουν την δυσκολία και την ευκολία τους.Είναι θέμα οπτικής και ζυγίσματος.Κάθε περίπτωση και διαφορετική.
    Εδώ δε συμφωνώ τόσο με την ερώτηση γιατί υπάρχει η πλάγια παραδοχή ότι όλοι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε και οπότε ψάχνουμε να βρούμε το γιατί...
    Απλώς είτε υπάρχει συμβατότητα τρόπου επικοινωνίας είτε όχι...Συνεννοούμαστε με άτομα που εκπέμπουν στην ίδια συχνότητα με εμάς,δηλαδή που έχουν την δυνατότητα να κατανοήσουν τα σήματά μας και που έχουμε αντιστρόφως την δυνατότητα να κατανοήσουμε κι εμείς τα σήματά τους.
    Η χρυσή τομή αν δεν βρίσκεται,έχει να κάνει με το ίδιο το πρόσωπο που δεν την βρίσκει.Δεν την βρίσκει για κάποιον προσωπικό λόγο που διαφέρει από άτομο σε άτομο.
    Κοινή χρυσή τομή για όλους όσον αφορά διαπροσωπικές σχέσεις και προσεγγίσεις,δεν μπορεί να υπάρξει.
    Οι φράσεις αυτές φαίνονται να έχουν αντικρουόμενες νοοτροπίες αλλά πολύ πιθανόν να απορρέουν (όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι) από διαφορετικές περιπτώσεις.
     
  7. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Μάλιστα. Όμως ξέρουμε και οι δυο ότι δεν είναι αυτό το θέμα. Επιστημονικά λέγεται υπεκφυγή, πολύ χρήσιμη όταν κάτι ζορίζει πολύ, όπως εδώ.
    Γιατί δύσκολα ορίζεται τι είναι φυσιολογική συμπεριφορά, ή λεπτότητα και λοιπά, χωρίς να ολισθήσει κανείς σε δηλώσεις καθωσπρεπισμού: όσοι έχουν διαφορετική αντίληψη της λεπτότητας - ή του τι εστί "φυσιολογική συμπεριφορά" - από μένα (ή από την εικαζόμενη ομοιόμορφη πλειοψηφία) οφείλουν να συμμορφωθούν, γιατί εγώ/εμείς ορίζουμε τι είναι πρέπον.

    Και δύσκολα συνδυάζονται τέτοιες δηλώσεις με οποιοδήποτε άλλο είδος ελευθερίας, παράδειγμα την ελευθερία να σχετίζεται κανείς όπως προτιμάει, δεν σας φαίνεται;
     
  8. Freja.in

    Freja.in Regular Member

    Δεν μου φαίνεται. Πραγματικά δεν καταλαβαίνετε ότι δεν ενδιαφέρομαι να απαντήσω στο αρχικό σας ερώτημα; Αν επιλέγετε να το θεωρήστε υπεκφυγή, δικαίωμα σας. Όπως και δικαίωμα μου ήταν να μην σας απαντήσω.
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Εν συντομία...
    Η επικοινωνία χρειάζεται δυο, εύγε, το είπες.
    Το αν υπάρχουν δυο δεν σημαίνει ότι σώνει και καλά μπορεί να υπάρξει οποιουδήποτε είδους επικοινωνία, πα να πει είναι αναγκαία, αλλά όχι ικανή συνθήκη.
    Φραγκοδίφραγκα: Αν το άτομο Α πει/δείξει/παραστήσει/παράγει μυρωδιά/προτείνει γεύση στο άτομο Β, αυτό αποτελεί εκπομπή μηνύματος, πα να πει απόπειρα επικοινωνίας.
    Δεν στοιχειοθετεί απολύτως τίποτε άλλο: ούτε επικοινωνία ούτε πληροφόρηση ούτε πληροφορία -για προφανείς λόγους που όμως εκφεύγουν του παρόντος.
    Η ανταπόκριση στο μήνυμα μπορεί να είναι από (πρακτικώς) μηδενική έως "σου σπάω την κεφάλα" ανεξαρτήτως πεδίου (ακροατήριο, περιβάλλον, μέσον, συνθήκες).
    Φυσικώ τω λόγω, η ερμηνεία της τελεσμένης απόπειρας επικοινωνίας αφορά αποκλειστικώς στον πομπό ή /και το "ακροατήριο" εξ αντικειμένου δεν αφορά επ' ουδενί στον δέκτη της.
     
  10. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Μία φορά να κάνουμε κουβέντα (και ας διαφωνούμε μια ζωή χωρίς αποτέλεσμα) χωρίς να καταλήξει σε χαρακτηρισμούς (νοητους και μη) επί προσωπικού, πολύ θα το χαιρομουν...
     
  11. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Σε καμμία από τις αναρτήσεις μου προς εσάς κάνω αναφορά στο "αρχικό μου ερώτημα", ούτε σας ζήτησα ποτέ να το απαντήσετε.
    Έχει ενδιαφέρον πάντως ότι βρήκατε μόνη σας πώς αυτό συνδυάζεται με τα λεγόμενά σας. Όντως.    
     
  12. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    σου απάντησα, παρόλο που δεν ήμουν υποχρεωμένη... αν τώρα, δε σου άρεσε η απάντησή μου γιατί δεν ήταν καλή πάσα να λασπολογήσεις και να αμολύσεις την τοξικότητά σου (που εδώ που τα λέμε το έκανες ούτως ή άλλως με την απάντησή σου), αυτό δεν είναι δικό μου πρόβλημα, deal with it