Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι τελικά από εμάς έχουν εμβολιαστεί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AlphaMaleMaster, στις 15 Ιουλίου 2021.

  1. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Το έχει αυτό η επιστήμη, να αλλάζει πορίσματα όταν έχει νέα δεδομένα.
    Nice try αλλά πιστοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται ότι με το κουταλάκι της θείας κοινωνίας δε μεταδίδεται ο ιός.
     
  3. lexy

    lexy .ti.va.

    Μεγάλο μπλέξιμο...
    Άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης... άδεια κυκλοφορίας υπό όρους..

    Είναι εντυπωσιακό, πάντως, πόσοι επιδημιολογοι, λοιμωξιολόγοι, φαρμακο - λόγοι, στατιστικολόγοι και εγώδενξερωποσεςαλλεςειδικοτητες, αναδεικνύονται σε αυτό το νήμα. Διακρίνονται και ενδιαφέρουσες "επιτροπές ειδικών", το αιώνιο "εμείς και οι άλλοι", το κλασικό "my vice is better than yours", το φορουμίσιο "κάτσε να σου την πω λιγο, να δεις και πόσο "δυναμικά" τα λεω"...

    Ωραία πράγματα  

    Το νήμα ωστόσο "θέλει να τον γ... Τον κάνει αυτό λιγότερο Αφέντη;" , παραμένει αξεπέραστο! ( ω τι καλό! )

    Π.Σ : υποθέτω ότι οι περισσότεροι παίρνετε παρακεταμόλες συνδυαστικά με καφεΐνη, σε ικανές ποσότητες. Τις προειδοποιήσεις/ προφυλάξεις καθώς και τις παρενέργειες, τα διαβάζετε; Αλλά ουπς! Συγγνώμη, ξεχάστηκα! Αυτά έχουν άδεια κυκλοφορίας (αν και όλα πατώνουν στην αξιολόγηση των εν δυνάμει κινδύνων για το περιβάλλον - αλλά τιμαςνοιαζειτωρα κι αυτό.)
     
  4. malus_lupus

    malus_lupus Regular Member

    Δε ξέρω τι λέτε.. Εγω μόνο τους ταξιτζήδες εμπιστεύομαι σε θέματα πολιτικά, ιατρικά και αισθηματικά... Αυτοί και οι άλλοι που "εγώ στην ηλικία σου _______" ξέρουν
     
  5. tithon

    tithon Contributor

    και οι ετερόδοξοι πιστοί διαθέτουν λογικοφανείς δικαιολογήσεις της ασυναρτησίας και της εμμονής τους. όλοι βρίσκουν όσοι έχουν ανάγκη.
     
  6. mpaxari

    mpaxari Regular Member

    Μποτοξ?
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Αυτό δεν είναι ωστόσο πρόβλημα της επιστήμης, ούτε των μεθόδων της, το πρόβλημα είναι με όσους δεν μπορούν ή δε θέλουν να καταλάβουν πως το σήμερα έτσι αύριο γιουβέτσι είναι το modus operandi των θετικών/ιατρικών επιστημών, έτσι λειτουργεί η επιστημονική μέθοδος.
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    σε αυτούς απευθύνομαι, και δικαιολογημένα απαντάς. οι πιστοί επικαλούνται την επιούσιον επιστήμη ..τους.

    ο ιερέας του άλλου δόγματος είναι ψέκας. ο δικός μου διακινεί την αλήθεια.

     
     
  9. elfcat

    elfcat . Contributor

    Συγνώμη για να καταλάβω, όταν το ίδιο πρόσωπο είναι στην Επιτροπή επιστημόνων που παίρνει τις αποφάσεις για τη ζωή μας, μελετώντας τα στοιχεία με επιστημονική μέθοδο και ταυτοχρόνως δηλώνει ότι "θα κοινωνήσω με πίστη στον Θεό ότι δεν κολλάω κορονοΪο" υπάρχει κάποιο βραχυκύκλωμα ή συνεχίζουμε κανονικά;

    Μήπως δεν μπορούν μεμονωμένα πρόσωπα να αμαυρώσουν έναν θεσμό. όπως οι χιλιάδες ιερείς που φέρονται να κακοποίησαν ανήλικα αγόρια δεν μπορούν να αμαυρώσουν την Εκκλησία;
     
  10. Dapom

    Dapom Contributor

    Βραχυκύκλωμα πάντα θα υπάρχει οταν για να πάρει κάποιος μια "απόφαση" στο ζυγι "επιστημονικά δεδομένα" βάζει απέναντι "την προσωπική φιλοσοφική άποψη του επιστήμονα" και διαλέγει να ακολουθήσει τη δεύτερη.

    Φανταστείτε πόσα χρόνια πίσω θα ήμασταν επιστομονικά αν οι νεότεροι επιστήμονες επικεντρώνονταν στην φράση του Αινσταιν "ο θεος δεν παίζει ζάρια" και όχι στις θεωρίες του.
     
  11. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Οι επιτροπές εισηγούνται, αποφάσεις παίρνει η εκτελεστική εξουσία, που στην περίπτωση που συζητάμε είναι η νόμιμα εκλεγμένη κυβέρνηση. Οι παλινωδίες, με 20 δεν κολλάει αλλά με δέκα κολλάει ουδεμία σχέση έχουν με την επιστημονική μεθοδολογία, με τον ίδιο τρόπο που η χριστιανική πίστη η οποία μιλάει για αγάπη δε συνάδει με ιερά εξέταση κι τον φανατισμό των πιστών της κατά παράβαση του ίδιου τους του δόγματος.
    Βραχυκύκλωμα υπάρχει αν ίδιος ισχυριστεί ότι με το κουταλάκι δεν μεταδίδεται ο κωρονοϊός αλλά ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση το πρόβλημα δεν είναι της επιστήμης και των μεθόδων της.
     
  12. tithon

    tithon Contributor

    το «πρόβλημα» είναι των πιστών της, ακριβώς όπως των υπόλοιπων πιστών.



    που κολλάνε, που επικαλούνται προσχηματικά κι αυθαίρετα, που δεν βλέπουν ή δεν ξεχωρίζουν έκαστο φαινόμενο, που κάνουν σούπα, κοκ