Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πόσοι τελικά από εμάς έχουν εμβολιαστεί

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος AlphaMaleMaster, στις 15 Ιουλίου 2021.

  1. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    Πρώτη και κυριότερη είναι η ίδια της εταιρείας (Pfizer) στο αίτημα της στον fda για πλήρη αδειοδότηση (την οποία και πήρε). 90% αποτελεσματικότητα στη (μη) μόλυνση έλεγε. Θα μου πείτε μεταλλάξεις κλπ.. Σύμφωνοι! Αλλά εδώ προσπάθησαν και προσπαθούν , να αλλάξουν ολόκληρη τη βιολογία και το τι ξέραμε μέχρι χθες. Το cdc δεν ξέρω αν έχει ακόμη αναρτημένη στη σελίδα του έρευνα που δείχνει ότι η τεχνητή ανοσία (από αυτά τα εμβόλια) είναι ανώτερη (ανώτερη, όχι προτιμότερη) της φυσικής ανοσίας. Ακουν επιστήμονες τους πολιτικούς και τις διορισμένες επιτροπές ειδικών, να λένε πως οι νοσησαντες πρέπει να εμβολιάζονται στο 3μηνο και δεν μιλάνε (όλες οι έρευνες μιλάνε για τουλάχιστον 8 μήνες σχεδόν πλήρους ανοσίας). Βγαινει ο άλλος και μας μιλάει ακόμη για περιορισμό της μετάδοσης (με αυτά τα εμβόλια) και τρομοκρατεί ανοιχτά τον κόσμο με σενάρια επιστημονικής φαντασίας (κυριολεκτικά) https://www.capital.gr/story/360301...os-upoxreotikos-emboliasmos-se-oli-tin-europi
    Μην κάνει μετάλλαξη ο ιός θνησιμότητας ίσως και κάτω του 1% και γίνει από 25% έως και 90%.
    Η ελληνική παιδιατρική εταιρεία να καλεί ανοιχτά σε επιστολή της τους παιδιάτρους, να "υποβαθμίζουν" τις παρενέργειες του εμβολίου και να υπερτονίζει τις απειλές του ιού στους γονείς. Οι άνθρωποι έχουν πάρει τον ιατρικό κώδικα δεοντολογίας τους, τον έχουν κάνει μπαλιτσα και έχουν βάλει τρίποντο στο καλαθάκι για τα σκουπίδια. Με 4 νεκρά παιδιά, σε 2 χρόνια και υστεριαζουν να εμβολιασουν τα παιδιά. Και να πω ότι με αυτό το εμβόλιο δεν θα κολλήσουν τα παιδιά, να δω έστω ένα ψήγμα λογικής, μα θα κολλάνε και πάλι! Από τι να τα προστατέψει; Από κάτι που ήδη δεν κινδυνεύουν στο 99% των παιδιών; Εάν μου βρείτε μια, ΜΙΑ επιστημονική εξήγηση γιατί θέλουν να εμβολιασουν όλα τα παιδιά (όλα, όχι τα ευάλωτα) , εγώ ειλικρινά θα πάω πάσο.
     
  2. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    @thanasis συγγνώμη για τον τόνο αλλά διαβάζω κάτι τέτοιες ειδήσεις και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Όσον αφορά το vaers και eudravigilance, επειδή κάτι έχει πάρει το μάτι μου, εάν με τέτοια νούμερα, θεωρείται ασφαλές (ως μη ειδικός), φοβάμαι πραγματικά για το τι γίνεται με τα υπόλοιπα φάρμακα. Τελευταία φορά (πριν κάτι μήνες) που είχα κοιτάξει το vaers έδινε πάνω από 10.000 θανάτους.
     
  3. thanasis

    thanasis Contributor

    Ακριβώς αυτό που συζητούσαμε προηγουμένως. Οι συνθήκες αλλάζουν και αυτό αλλάζει τα δεδομένα, οπότε είναι λίγο αδόκιμο να συγκρίνουμε.

    Δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε όταν λέτε οτι προσπαθούν να αλλάξουν τη βιολογία. Μπορείτε να το αναπτύξετε;
    Τα CDC, σε μια σχετικά πρόσφατη, προομικρονοειδή επισκόπηση των σχετικών μετααναλύσεων βρίσκουν τα δύο είδη ανοσίας παρόμοια, με την ανοσία από τα εμβόλια να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Ως προς τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της φυσικής ανοσίας vs του εμβολίου, η British Society for Immunology (πάλι προομικρονοειδώς) θεωρεί οτι "πιθανόν για τους περισσότερους ανθρώπους θα παράξει πιο αποτελεσματική και διαρκέστερη ανοσοαπόκριση σε σχέση με την φυσική νόσηση" (μπακαλομετάφραση δική μου).

    Θα συμφωνήσω μαζί σας οτι είναι υπερβολικές οι απόψεις και οι προτάσεις, αλλά πάλι συζητάμε για επικοινωνία της επιστήμης. Και, δυστυχώς, ζούμε ήδη σε σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
     
  4. thanasis

    thanasis Contributor

    Δυστυχώς, αυτό είναι μια συνήθης παρανόηση, μιας και στα vaers/eudravigilance ο καθένας μπορεί να βάλει ο,τι παρενέργεια/θάνατο του καπνίσει. Αυτό δεν σημαίνει οτι η χρονική συσχέτιση με τον εμβολιασμό παράγει και σχέση αιτιότητας με αυτον. Τα αναφέρουν, άλλωστε, αμφότερες οι ιστοσελίδες:

    VAERS
    One of the main limitations of VAERS data is that it cannot determine if the vaccine caused the reported adverse event. This limitation has caused confusion in the publicly available data from VAERS WONDER, specifically regarding the number of reported deaths. There have been instances where people have misinterpreted reports of deaths following vaccination as deaths caused by the vaccines; that is not accurate. VAERS accepts all reports of adverse health events following vaccinations without judging whether the vaccine caused the adverse health event. Some reports to VAERS represent true vaccine reactions and others are coincidental adverse health events and not related to vaccination. Overall, a causal relationship cannot be established using information from VAERS report alone.

    Eudravigilance
    The information on this website does not reflect any confirmation of a potential link between the medicine and the observed effect(s).
     
  5. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

  6. Mr__despicable

    Mr__despicable Regular Member

    https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.04.21267114v1
    Pre print βέβαια άλλα παλαιότερη, παρόμοια μελέτη από Ισραήλ, έδειχνε τα ίδια περίπου.
    Και εδώ μια του αγαπημένου μου Πρύτανη την οποία έχει ξεχάσει ότι έκανε και λέει τα ανάποδα πια https://www.kathimerini.gr/society/...eta-ti-loimoxi-se-osoys-nosisan-apo-koronoio/
     
  7. thanasis

    thanasis Contributor

    Ενδιαφέρουσα η μελέτη σας, αν και είμαι επιφυλακτικός με προδημοσιεύσεις. Αλλά σας το δίνω, είναι μια έρευνα. Είδατε οι μετααναλύσεις των cdc πόσες έρευνες καλύπτουν, ποιο γεωγραφικό εύρος και τι μεγέθη δείγματος;  

    Στον άλλο σύνδεσμο δεν επισυνάπτετε έρευνα, αλλά ένα άρθρο της Καθημερινής. Είδατε την ημερομηνία του άρθρου; Είναι 24 Μαΐου του 2021, οπότε η εν λόγω μελέτη (στην οποία αναφέρεται το άρθρο) θα είναι σίγουρα προγενέστερη. Η παραλλαγή Δέλτα πήρε το όνομά της 31 Μαΐου του 2021 και επικράτησε παγκοσμίως αργότερα, οπότε πάλι θα μου επιτρέψετε να είμαι επιφυλακτικός ως προς το πεδίο εφαρμογής των συμπερασμάτων της έρευνας αυτής, ειδικά τώρα.
     
    Last edited: 22 Δεκεμβρίου 2021
  8. tithon

    tithon Contributor

    από την απάντηση στην συγκεκριμένη ερώτηση θα μπορούσε να εξαχθεί ευθέως συμπέρασμα για χρόνια νοσήματα είτε για αστάθεια.
     
  9. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Τι αποφασίσαμε; Κάνουμε τεταρτη δόση;
     
  10. Nickname

    Nickname Όμορφος, έξυπνος και μετριόφρων Contributor

  11. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    Τελικά τον Τράγκα τον "φάγανε"??
     
  12. Brt

    Brt #ολαπολυ