Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Τι σειρές βλέπουν τα μέλη του forum?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος michaelfap, στις 25 Φεβρουαρίου 2015.

  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    Για όποιον αγαπάει sci-fi, κβαντομηχανική, υπέρθεση στο μακρόκοσμο.
    Devs. Από τις καλύτερες sci-fi σειρές.

     
  2. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

     
     
  3. ergosum

    ergosum The things we fear the most, have already happened

  4. Carpe_Diem

    Carpe_Diem https://www.youtube.com/watch?v=NpJ11NDcpjU

    Σε όποιον ειδικά αρέσει το Star wars να δει οπωσδήποτε το Andor! Καλύτερο και απο το mandalorian κατα την γνώμη μου
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Εντάξει, το Shōgun Γ-Α-Μ-Η-Σ-Ε

    Για πλάκα μπήκε μαζί με το Band of Brothers και το Chernobyl στο τοπ-3 των μίνι σειρών.

    Από που να το πιάσεις και που να το αφήσεις; Στην ίδια την ιστορία; Στο cast; Στη φωτογραφία; Στον ήχο;

    Μέχρι και ο Jarvis για τον οποίο είχα αμφιβολίες με άφησε μαλάκα, ήταν πολύ πιο κοντά στον Anjin του βιβλίου απ' ότι ο Chamberlain

    Να μη μιλήσω για Sanada, Sawai, Asano και Hira στους βασικούς ρόλους...
     
  6. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    Ήταν φοβερό.. Και το τέλος όπως ακριβώς έπρεπε. Προσωπικά στο top 3 το δικό μου δε θα έβαζα το band of brothers αλλά το breaking bad. But as i said.. That's just me
     
  7. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    To breaking bad δεν είναι mini-series.
     
  8. Sejanus

    Sejanus Omnis in tenebris vita laborat Contributor

    Α δε πρόσεξα αυτή τη λεπτομέρεια. Τότε ίσως. Είναι και μερικά ακόμα αλλά νομίζω για τα άλλα δυο εκεί θα κατέληγα και εγώ
     
  9. MasterK777

    MasterK777 New Member

  10. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Καταπληκτική σειρά!

     
  11. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Η σειρά που μου χάρισε τρία - τέσσερα βροντερά γέλια, ένα κελαρυστό γέλιο, λίγα βαθιά χαμόγελα και κάποια ενσυναίσθηση για τα non - binary πρόσωπα. Το Netflix ή ίσως άλλος έχει φτιάξει μια ομάδα ηθοποιών που μπορούν να βγάλουν ρόλο απλά με τους μυς του προσώπου τους - μου αρέσει πολύ αυτό. Όλοι οι βασικοί παίκτες έπαιζαν με το πρόσωπό τους πάνω απ όλα. Όποιος το έφτιαξε μας ξέρει τους Έλληνες, κυρίως από την ανάποδη. Αριστούργημα παραθαλάσσιου ελληναρά ο Ποσειδώνας, τέλειες Αριάδνη και Πασιφάη στο ρόλο τους, ο Μίνωας είναι πλανητική περίπτωση, ο Χάρος τέλειος, ο Προμηθέας ο.κ. ίσως, ο Θησέας βαθύτατα και ουσιαστικά πετυχημένος - μάλλον θα σοκαριζόταν ο σεναριογράφος αν το συνειδητοποιούσε αλλά δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει, υποτιμημένος ο Διόνυσος και δεν ξέρω τι τους έχει πιάσει όλους να υποτιμούν την πιο ακραία και σκοτεινή θεότητα της μυθολογίας μας, η Εκάβη επίσης εξαιρετικά πετυχημένη, η Ανδρομάχη ωραιοποιημένη και τελείως άσχετη από αυτό που ήταν, για τον Αστυάνακτα μας τα είχε πει και ο Ευριπίδης τα χάλια μας δεν περιμέναμε το KAOS, Ήρα, Δίας, Πλούτωνας και Περσεφόνη από άλλο, αγγλοσαξωνικό σετ στερεοτύπων.

    Ελπίζω να το απολαύσετε, αν δεν το έχετε ήδη κάνει  

    Α, πολύ ενδιαφέρουσα αισθητική στη σκηνογραφία, επίσης. Πάλι βγάζει μια ουσιαστική αντίληψη της σύγχρονης Ελλάδας.

     
  12. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Έτσι, για το γαμώτο, και για τα παλιά τα χρόνια που έβλεπα ξένες σειρές here is my top

    1. The wire
    Δεν είναι απλή σειρά, είναι νουβέλα γυρισμένη στην τέχνη της κινούμενης εικόνας. Δεν είναι απλή σειρά, είναι κοινωνιολογική πραγματεία σε αυτό που ονομάζουμε σύστημα. Ένα σκληρό βίαιο παραμύθι για ενήλικες στο οποίο νικητής βγαίνει σχεδόν πάντοτε ο δράκος. (Είχα κολλήσει κάμποσους στο gwf να το δουν, και δεν το μετάνιωσαν)

    2. Battlestar Galactica (2003)
    Ό,τι είναι το wire για τις αστυνομικές/κοινωνικές σειρές είναι το BSG για την επιστημονική φαντασία. Στο τέλος τα χάλασε λίγο, αλλά αυτό το ροντέο μέχρι το 4x10 καταπιανόμενο μάλιστα με θέματα taboo (τρομοκρατία από την οπτική των τρομοκρατών, καταπάτηση δικαιωμάτων εις το όνομα της επιβίωσης, παρομοίωση των γενοκτόνων Cylon με τους χριστιανούς που κατέστρεψαν τον αρχαίο κόσμο) δεν μπορεί να το πάρει κανείς πίσω.

    3. The shield
    I'm not good cop/bad cop. I'm a different kind of cop. Επτά αριστουργηματικές σαιζόν που διηγούνται από την αρχή μέχρι το τέλος την ιστορία ενός διεφθαρμένου πλην όμως αποτελεσματικού μπάτσου. Δεν κάνει κοιλιά ούτε δευτερόλεπτο, 7 σαιζόν που θα σας κρατήσουν στην άκρη της καρέκλας μέχρι το τέλος.

    4. Deadwood
    Σαιξπιρικοί διάλογοι στην άγρια δύση. Τι άλλο να πεις γι' αυτό το αριστούργημα αλληγορία της γέννησης του τερατώδους αμερικάνικου καπιταλισμού;

    5. Andor
    What? Σοβαρολογείς ρε @Arioch? Star Wars σειρά της Disney στο top-10 σου; Ναι, είναι τόσο καλή. Ξεχάστε ό,τι ξέρετε για star wars και ετοιμαστείτε να βυθιστείτε στο σκοτεινό φασιστικό σύμπαν της γαλαξιακής αυτοκρατορίας. Αν το τελευταίο κάτι σας θυμίζει, δεν είναι τυχαίο. Απορώ πως η Disney έδωσε το πράσινο φως για κάτι τέτοιο!

    6. Mad men
    Με φόντο την αμερικανική κοινωνία μιας εποχής μεγάλων αλλαγών, μια ολόκληρη γενιά προσπαθεί να βρει την ταυτότητά της σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία. Με πολυδιάστατους χαρακτήρες και εξαιρετική απόδοση της ατμόσφαιρας της εποχής του '60, από τη μόδα και τη μουσική μέχρι τις κοινωνικές αλλαγές, είναι σειρά must see.

    7. Six feet under
    Ζωή και θάνατος μέσα από τη ματιά των ιδιοκτητών ενός γραφείου κηδειών. Αριστούργημα απ' όλες τις απόψεις, το τέλος μάλλον θα σας βρει να κλαίτε σαν παιδάκια.

    8. Pushing daisies
    Ένα υπέροχο, πολύχρωμο, σουρεαλιστικό, γλυκόπικρο, μελαγχολικό παραμύθι, με πρωταγωνιστή έναν ήρωα που έχει το χάρισμα να μπορεί να επαναφέρει στη ζωή όποιον αγγίξει για... δε θα σας πω να μη σας το χαλάσω, αξίζει πραγματικά να ψάξετε και να το βρείτε. Δύο σαιζόν μόνο, δυστυχώς, αλλά κλείνει υπέροχα. Αν έχετε δει την Αμελί και σας άρεσε, θα το λατρέψετε.

    9. Frasier
    Ένας ραδιοφωνικός ψυχολόγος με ...ψυχομουνικά, επιστρέφει στο Σιατλ για να φροντίζει τον πατέρα του. Για μένα η καλύτερη κωμική σειρά των 90's, θα πρέπει ωστόσο να ξέρετε καλά αγγλικά και να τη δείτε μόνο με αγγλικούς υπότιτλους.

    10. Boss
    Πρωταγωνιστής και εδώ ο Kelsey Grammer (ο πρωταγωνιστής του Frasier) στο ρόλο του αδίστακτου πολιτικάντη δήμαρχου του Σικάγο. Ειλικρινά σας το λέω, μετά από κάθε επεισόδιο (2 σαιζόν) έβλεπα και πάλι Frasier για να έρθω στα ίσια μου, *ΤΟΣΟ* καλός είναι ο Grammer.

    Mini Series

    1. Band of brothers
    Εντάξει, τι να πεις για αυτό το αριστούργημα που παρακολουθεί τον Easy Company από την εκπαίδευση στο Currahee μέχρι και την κατάληψη του Eagle Nest και το τέλος του πολέμου στην Ευρώπη. Αυτό το "Bastogne" (το 6 επεισόδιο) ακόμα με στοιχιώνει.

    2. Chernobyl
    "When the truth offends, we lie and lie until we can no longer remember it is even there, but it is still there. Every lie we tell incurs a debt to the truth. Sooner or later, that debt is paid. That is how an RBMK reactor core explodes."

    3. Shogun (2024)
    Εξαιρετικά πιστή απόδοση του βιβλίου, με δολοπλοκίες, ίντριγκες και παιχνίδια εξουσίας που κάνουν συγκριτικά το Games of thrones να φαίνεται σα φτηνό φωτορομάτζο.

    4. Queen's gambit
    Μια once-in-a-generation σκακιστική ιδιοφυία παλεύει να αναρριχηθεί στον ανδροκρατούμενο κόσμο του αγωνιστικού σκάκι με μεγαλύτερο αντίπαλο τον ίδιο της τον εαυτό.

    5. The Pacific
    Πολύ πιο σκληρή σειρά από το "Band of brothers" εστιάζει στην ίδια τη φρίκη του πολέμου αντί στους ήρωες, και ίσως είναι και αυτός ο λόγος που γενικά θεωρείται κατώτερη από το Band of Brothers, αν και αποδίδει τη φρίκη του πολέμου (μεγάλα διαστήματα βαρεμάρας με σύντομα διαλείμματα ατέλειωτου τρόμου) πιο σκληρά ακόμα και από το επεισόδιο της Bastogne του μεγάλου του αδερφού. Θυμάστε το "Saving private ryan" και τη σκηνή της απόβασης; Ναι, μπροστά στο 6ο επεισόδιο (Peleliu Αirfield) είναι βολτίτσα στο πάρκο για να μαζέψουμε λουλούδια.