Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Σεξουαλικη ταυτοτητα : σκλαβος/α

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος slave32, στις 13 Ιουλίου 2024.

  1. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Ισχύει!
    Παράλληλα, όμως, υπάρχουν και αρκετές περιπτώσεις που -όχι, απαραίτητα, μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία της αποβανιλοποίησης- η σκλάβα πλέον γυρίζει και κοιτάει με σηκωμένο φρύδι (και με την γλώσσα έξω, ενίοτε) τον παρελθοντικό εαυτό της, ο οποίος θεωρούσε πως "Άπαπα, δεν είμαι εγώ κάτι τέτοιο. Δεν είναι για μένα αυτό/αυτά!"
     
  2. slave32

    slave32 Contributor


     
  3. slave00

    slave00 New Member

    Σωστά είπε ο Αφέντης.Αυτός είναι ο ρόλος μας.Η ικανοποίηση Του και μόνο.Απο αυτό αντλούμε ηδονή και εμείς.Απο εκεί και πέρα αν στα θέλω Του είναι να βγάλει συναίσθημα είναι επιλογή δική Του.
     
  4. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Το τι θέλει ο Αφέντης vs του τί είναι εφικτό, βασικά είναι ισοδύναμη πρόταση με την "δεν αρκεί η θέληση του Αφέντη, χρειάζεται και η ικανότητα του σκλαβιού να "σπάσει" χωρίς να διαλυθεί." (ή, αν προτιμάτε, να προλάβει να την κάνει πριν σκορπίσει ανεπανόρθωτα ο ψυχισμός του).

    Αυτό, αν θέλετε, εξαρτάται από την αντίληψη, την κριτική ικανότητα, τις δυνατότητες· σίγουρα και από την εμπειρία του Αφέντη. Ο καπετάνιος που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ολοκληρώσει ένα δύσκολο ταξίδι, δεν είναι αυτός που αποδεδειγμένα διαχειρίζεται περισσότερα μποφόρ από τους άλλους, αλλά αυτός που ελέγχει, επίσης, στην αρχή το κατά πόσο είναι σε θέση το σκαρί που χρησιμοποιήσει, να αντέξει...
     
  5. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Θα τόνιζα, ως το πιο βασικό. την πολλές φορές απρόσμενη οικειότητα της θέσης, δηλαδή την γαλήνη της υποταγής, όπως πολλές φορές έχουν αναφέρει τα σκλαβιά, τα οποία μπορεί συχνά να μην ξέρουν τι ακριβώς τρέχει μέσα τους, αλλά σίγουρα ξέρουν τι νιώθουν!

    Γιατί, δε λέω, καλές οι ανασφάλειες και οι εμπιστοσύνες, οι οποίες όμως στο κάτω κάτω δεν είναι τίποτε παραπάνω από προσδοκίες και προβολές, αλλά ιδιαίτερα για τις "εντάσεις" που αναφέρετε, ένα από τα πιο εμπεριστατωμένα συμπεράσματα που έχει διατυπωθεί σε συζήτηση έμπειρων lifestylers (νομίζω έχει γραφεί και εδώ-όποιος θέλει ψάχνει) είναι ότι "η πραγματική υποταγή έρχεται όταν πλέον έχουν υποχωρήσει οι καύλες!".
     
  6. slave32

    slave32 Contributor

    Δεν διαφωνω, αυτό που ρωτω όμως είναι αν το σκλαβος/σκλαβα θα μπορουσε να προσδιοριστει ως σεξουαλικη ταυτοτητα;
     
  7. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Θα πω ΜΟΝΟ για τη δική μου εμπειρία: κοιτώντας πίσω και μπροστά (τη δική μου περίπτωση), θα περνούσα το level "θέληση του Αφέντη" αλλά ακόμα και το level "ικανότητα του σκλαβιού να σπάσει χωρίς να διαλυθεί".
    Και θα πήγαινα στο level "να είναι η αλληλεπίδραση (σχέση; Και αυτή η λέξη κάνει) του Α και του σ τέτοια που ακόμα κι αν σπάσει, κι αν διαλυθεί, και το σ κι ενδεχομένως το Ε/εμείς, να υπάρχουν τέτοιες δυνάμεις συνοχής που να κρατάνε τελικά το σ ή το Ε/εμείς και να αναδομείται μέσα σε αυτό το ίδιο το πλαίσιο που μπορεί να βάρυνε και να τσάκισε το είναι του".
    Δεν ξέρω, ακόμα και τώρα, να ονομάσω ποιες είναι αυτές οι συγκυρίες ή οι ποιότητες ή οι προϋποθέσεις που το κάνουν αυτό δυνατό. Δεν ξέρω καν αν θα μπορούσε κάποιος εξωτερικός παρατηρητής να τις ονοματίσει "καλό λόγο" ή όχι.
    Σίγουρα μπορώ να πω ότι έχω δει τον εαυτό μου κομμάτια, σαν αυτούς τους μικρούς γυάλινους παιδικούς βόλους που σκορπάνε πέφτοντας στο πάτωμα. Και όμως με κάποιο τρόπο ξαναμαζευτηκαν και αναδιαταχθηκαν και... να'μαι πάλι.
    Δεν το έχω περάσει μια φορά.
    Δεν το έχω περάσει μόνο επειδή Κάποιος έδωσε εντολές δύσκολες για το τι θα έπρεπε να γίνω ή να κάνω. Εκεί αν θες, υπάρχει στο κάτω κάτω μια εποπτεία.
    Το πέρασα και χωρίς την εντολή και την εποπτεία, γιατί έτσι ήρθαν τα πράγματα (Όταν έκλαψε ο Νίτσε κλπ, μην επαναλαμβάνομαι).
    Και το πέρασα και γιατί αν εγώ έκανα τη χάρη στον (έναν) εαυτό μου, θα μου στοίχιζε -εκρινα- πάρα πολύ.
    Δεν λέω ότι έτσι πρέπει να είναι. Όχι. Αυτές οι... προτεσταντικές επιρροές έχουν παρέλθει για μένα εδώ και καιρό.
    Βασικά αυτό που λέω είναι ότι κάποιες φορές, αν τα κομμάτια μπουν αλλιώς, μπορείς να δεις μια εντελώς άλλη εκδοχή του εαυτού σου (χωρίς κάποια αλλαγή στα συστατικά αυτού) και, τελικά, μια εντελώς άλλη εικόνα του κόσμου.
    Δεν ξέρω πόσο καθαρογραμμένο είναι το κείμενο, νιώθω ότι το γράφω με περισσότερη ένταση από όσο μπορώ κι εγώ η ίδια να συνειδητοποιήσω.
    Απλά επειδή υπήρξε καιρός που φοβήθηκα το σπάσιμο πολύ, πάρα πολύ, το κοιτούσα με πολύ τρόμο και πανικό, ήθελα να πω ότι δεν είχα καταφέρει να συνειδητοποιήσω ότι κάποιες φορές δεν υπάρχει άλλος τρόπος να μπουν τα κομμάτια στη σωστή θέση, παρά μόνο αν σπάσει η όλη εικόνα...
     
    Last edited: 19 Ιουλίου 2024
  8. rea..

    rea.. Contributor

    Θεωρώ, πριν την θέση υπάρχει μια μορφή διαθεσιμότητας, η ίδια η αναγνώρηση της κατεύθυνσής μας στον εαυτό μας, όχι μόνο σε σ αλλά σε κάθε στάτους, δηλώνει ότι έχει γίνει μια προσωπική προεργασία, τόσο όσο, ώστε να μπορείς να μπεις σε ένα Κ/υ με ανοιχτό μυαλό και καρδιά.. ή στο όποιο άγνωστο.
    Το πρώτο βήμα ίσως να είναι δικό μας, αλλά ίσως και όχι σε κάποιους. Απόλυτα δεκτή η επισήμανση.
     
  9. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna owned Contributor

    Ναι μπορεί. Από τη στιγμή που κάποιος έχει φτάσει στο επίπεδο να μπορεί να ενσωματώσει τη σεξουαλικότητα στο είναι του.
     
  10. rea..

    rea.. Contributor

    Υπέροχο! ..  
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    ο καπετάνιος κυβερνάει το σκαρί, όχι την φαντασίωσή του. όπως και όσο μπορεί. αν μπορέσει να κυβερνήσει ένα έκαστο σκαρί, κάνει ταξίδια.
     
  12. Master Electro-pain

    Master Electro-pain Staff Member

    Ξεκινώ από το τέλος, μια και πιάσμε τα της γηριατρικής!
    Το ότι ο στόκος αρχίζει να καταλαμβάνει όλο και περισσότερο χώρο στον εγκέφαλο όταν σταματήσουμε να να μαθαίνουμε και να τον εξασκούμε είναι δεδομένο, με σχετικές μελέτες να παρουσιάζουν όχι μόνο δημιουργίες νέων συνάψεων σε ηλικιωμένους που -μεταξύ άλλων- έπαιζαν arcade games, αλλά και ανανέωση της οπτικής οδού -εν συνόλω- καταλήγοντας σε βελτιωμένη όραση. Ο στόκος αυτός, βεβαίως, εμφανίζεται όλο και πιο συχνά και σε μικρότερες ηλικίες, όπου η άγνοια, οι θεωρίες συνωμοσίας και η εν γένει απαξίωση της επιστήμες δεν υποβαθμίζουν μόνον το ίδιο το άτομο, ως μονάδα, αλλά συνδέονται και με συγκεκριμένους πολιτικούς προσανατολισμούς, δημιουργώντας κίνδυνο για την ίδια την δημοκρατία, όπως τεκμηριώνει στο τελευταίο του εκλαϊκευμένο βιβλίο ο εξειρετικός δάσκαλος κβαντομηχανικής, Στέφανος Τραχανάς.

    Από κει και πέρα, την διαρκή εξέλιξη, ανανέωση και γνώση, δεν τα θεωρώ ως απαράιτητα στοιχεία, μέσα στο πλαίσιο πάντα ενός Κ/υ σχετισμού. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι όχι μόνο είναι σύνηθες, αλλά κατ'εμέ θεμιτό, ζητούμενο και αναμενόμενο, τα σκλαβιά να ενστερνίζονται τα κολλήματα και τις εμμονές του Αφέντη!

    Για σκλαβί, λοιπον: τα της κονσέρβας σπάνε απ' έξω με την γνωστή σιαδικασία της αποβανιλοποίησης. Πέρα από αυτά που θα διακρίνει ο ίδιος ο Αφέντης, το σκλαβί, εάν νιώθει να αναδύονται συναισθήματα που φρενάρουν και προκαλούν άγχος, δυσφορία και... πισωγυρίσματα, το μόνο που έχει ως υποχρέωση είναι να τα επικοινωνήσει. Όπως τα νιώθει και όχι πως τα ερμηνεύει.

    Για τους παρατηρητές: η κονσέρβα σπάει από μέσα, εφόσον υπάρχει διάθεση για κάτι τέτοιο, και εφόσον επιθυμουν να κατανοήσουν και να συνυπάρξουν (ή και απλά να συζητήσουν) με άτομα και καταστάσεις διαφορετικές από τον δικό τους τρόπο και προσλαμβάνουσες.