Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

τροποι τιμωριας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος bitchs, στις 19 Ιανουαρίου 2007.

  1. Vermilion

    Vermilion Regular Member

    Απάντηση: τροποι τιμωριας

    Θα συμφωνήσω με όσους είπαν ότι η τιμωρία εξαρτάται από το παράπτωμα.
    Προσωπικά, η αδιαφορία είναι κάτι που εισέπραξα ως τιμωρία (και με έκανε να αισθανθώ χειρότερα κι από αντικείμενο - πράγμα φρικτό για μένα από τη στιγμή που δε με ηδονίζουν τέτοιες ιδέες) και είχε ως αποτέλεσμα να πληγωθώ ανεπανόρθωτα και να διακόψω κάθε είδους σχέση με το άτομο που (συνειδητά ή όχι) με τιμώρησε έτσι. Δεν υπήρξε ως τώρα τίποτα χειρότερο από το να κοιτάζω στα μάτια αυτόν στον οποίο πιστεύω και να εισπράττω ένα άψυχο βλέμμα, κενό οποιουδήποτε συναισθήματος. Το μόνο που κατάφερε να προκαλέσει ένα τέτοιο βλέμμα ήταν ολοκληρωτική devstation από μέρους μου, η οποία ήρθε τη στιγμή που συνειδητοποίησα ότι είχε ήδη έρθει το τέλος, πολυ πριν το αντιληφθώ.
    Η τιμωρία που εφαρμόζω (η οποία έχει αποδειχτεί εξαιρετικά αποτελεσματική), είναι να τον κοιτάζω με παγωμένο βλέμμα (όχι αποστερημένο συναισθημάτων αλλά μια ρητή δήλωση του "με έχεις απογοητεύσει/πληγώσει"), και η συνεπαγόμενη παγερή/απότομη συμπεριφορά. Αφού συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έκανε (μιας και μιλάμε για άντρες, αυτό παίρνει στην καλύτερη περίπτωση από μισάωρο μέχρι μέρες) και αρχίσει τις συγγνώμες (μία δεν είναι ποτέ αρκετή), απαντώ πως η συγγνώμη είναι δεκτή, αλλά δεύτερη φορά δεν θα υπάρξει.
    Υπολογίσιμος τρόπος τιμωρίας είναι επίσης η αποστέρηση κάποιου στοιχείου/συνήθειας που ο αποδέκτης της τιμωρίας θεωρεί σημαντικό. Και δεν εννοώ τσιγάρο ή λεκτικές συνήθειες, αλλά πιο ουσιώδη πράγματα, όπως το κόψιμο των μακριών νυχιών για μια γυναίκα περήφανη για το κομψό μανικιούρ της, το ξύρισμα του μουστακιού για έναν άντρα που το θεωρεί στοιχείο του εαυτού του και το φροντίζει καθημερινά, ή ακόμα και το κόψιμο μιας τούφας των μαλλιών. Έτσι, για να μη ξεχνάει ποτέ ποιος εντέλει είναι το αφεντικό.
     
  2. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Φυσικά εξαρτάται από το παράπτωμα. Οπότε δεν υπάρχει συνταγή. Επίσης εξαρτάται από τη στιγμή. Όλα είναι ρευστά. Ο καλός κυρίαρχος πρέπει να ξέρει ποιον τιμωρεί, πότε τον τιμωρεί και γιατί τον τιμωρεί. Σκοπός είναι να βγάλει κάτι από αυτόν και να τον οδηγήσει σε νέα , ίσως πρωτόγνωρα, μονοπάτια.
     
  3. imagine

    imagine Regular Member

    Η τιμωρια ειναι προνομιο για εναν υποτακτικο οταν γινετε με τους γνωστους και συνηθεις τροπους γι αυτον. Τα 'μεγαλα' συμφωνα με τα δικα μου κριτηρια παραπτωματα δεν τιμωρουνται, απλα με κανουν να μην θελω να ασχοληθω ξανα μαζι του.. Ποιος ο λογος να 'εχω' εναν υποτακτικο οταν αυτος κανει του κεφαλιου του?
     
  4. Mirella_trans_Domme

    Mirella_trans_Domme Contributor

    Re: Απάντηση: Re: τροποι τιμωριας

    Για τα.............."μπαλακια" προτεινω τα χτυπηματα με καρεκλοποδαρο ή βαριοπουλα!
    Αλλα παντα με τρυφεροτητα, καλοσυνη και στοργη!
    Μην τον σακατεψουμε τον αλλον, δεν κανει!!
    (Εννοειται πως αστειευομαι! Η μηπως οχι????Θα δειξει!)   
     
  5. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Re: Απάντηση: Re: τροποι τιμωριας

    και εναλλαξ!!!
     
  6. angela

    angela New Member

    Ο σωματικος πονος για μενα ειναι ικανοποιηση, ο ψυχικος πονος ειναι τιμωρια. Οταν το βλεμμα του γινεται ψυχρο, και η φωνη του αποτομη, νιωθω σα να εκανα το χειροτερο εγκλημα και παρακαλω να με συγχωρεσει. Αν με χτυπησει για τιμωρια, το πιο πιθανο ειναι να καυλωσω.
     
  7. zou

    zou

    Απάντηση: Re: τροποι τιμωριας

    εχω χυσει με χαστουκια μονο, αλλα οταν το χαστουκι ειναι απο διαφορετικο λογο τοτε με ποναει τοσο, οσο να με χτυπαγε 2 ωρες με single tail σε ολο μου το κορμι... Μην ξεχνας οτι αλλαζει πολυ η ψυχοσυνθεση του υποτακτικου οπως και του Κυριαρχου κατα την διαρκεια της τιμωριας..
     
    Last edited: 24 Οκτωβρίου 2008
  8. angela

    angela New Member

    Ναι callista, ετσι οπως το θετεις, εχεις δικιο.
     
  9. Dom_simpatic

    Dom_simpatic New Member

  10. viollet

    viollet New Member

    Απάντηση: τροποι τιμωριας

    Η χειρότερη τιμωρία μου.... Το παγερό αδιάφορο βλέμμα Του, η σιωπή Του και η απουσία Του για μέρες....Με κάνει να βυθίζομαι στο απόλυτο κενό και τότε παύω να ζω....
     
  11. zwg

    zwg Regular Member

    Ακούστε και μια διαφορετική τιμωρία που ίσως σασ φανεί αστίο και το κοροιδέψετε πολοί! να πιει ο/η υπό 2-3 λίτρα νερό!
     
  12. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: Re: τροποι τιμωριας

    θα ηταν καλυτερο αν αντι για νερο , ηταν κοκα κολα