Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

τιμωρώ ή διορθώνω;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Yes, στις 10 Απριλίου 2009.

  1. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    Θα σου πω τη γνωμη μου απ οσα εχω καταλανει ως τωρα, και με επιφυλαξη γιατι η εμπειρια μου ειναι μικρη.

    Η τιμωρια δεν ειναι play. Μπορει το Κ να αποφασισει να την κανει play αν ετσι γουσταρει αλλα σε γενικες γραμμες δεν ειναι παιχνιδι. Ταυτοχρονα, δεν ειναι και κατι που εχει σκοπο να δημιουργησει φοβο και bad associations στο υ. Κατα την αποψη μου για να παει μπροστα μια σχεση πρεπει να υπαρχει χαρα, ενθουσιασμος, καβλα και γενικα θετικο κλιμα. Τετοιο κλιμα δεν μπορει να ευδοκιμησει κατω απο ενα καθεστος φοβου, μιζεριας και τιμωριων που σκανε η μια μετα την αλλη.

    οποτε τελικα τι ειναι η τιμωρια αφου δεν ειναι ουτε το ενα ουτε το αλλο? ειναι κατ εμε μια υπενθυμιση, δυσαρεστη σιγουρα, με αφορμη καποια παραβαση, που στοχο εχει να σε βαλει καπως στη γραμμη, να σου δειξει ποιος κανει κουμαντο, να σου υπενθυμισει οτι εχεις συναιναισει, δηλαδη να ακους αυτα που σου λεει το Κ και να προσπαθεις στο καλυτερο που μπορεις να τα εφαρμοζεις, παρα να πλεεις και να χανεσαι στα πελαγη τα δικα σου. Μια υπενθυμιση δηλαδη οτι οταν σου λεει κατι πρεπει να εισαι εκει.

    ξαναλεω, με επιφυλαξη τα παραπανω...
     
  2. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Επειδη ακριβως απο πανω εγω αναφερθηκα σε παιχνιδι να απαντησω για το προσωπο μου ..... εδω την ιδια την Ζωη την βλεπω σαν παιχνιδι στο D/s θα κολησω ...
    Αν και για εμενα το D/s μπορει να ειναι ενα ξεκαυλωμα
     
  3. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    τοτε μαλλον εχεις μπερδεψει την ορολογια και τις εννοιες

    btw, καλη χρονια να εχουμε ολοι!
     
  4. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    εγω ολα μπορει να τα εχω μπερδεμενα .... εσεις που τα εχετε ολα ξεκαθαρισμενα στο μυαλο σας κανονιστε να μας βαλετε και εμας στον ισιο δρομο  

    καλη χρονια και ευτυχισμενο το 2016
     
  5. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Δε μου φτάνει το λάικ, πρέπει να το πω, είναι υπέροχη διατύπωση. Thanks.
     
    Last edited: 1 Ιανουαρίου 2016
  6. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Καταρχήν να ξεκαθαρίσω πως έχω ως δεδομένο ότι το υ (όπως και το Κ) θα κάνουν λάθη σε μία σχέση D/s το τονίζω, γιατί κανείς δεν είναι ρομπότ, αναφερόμαστε σε ανθρώπους οπότε λογικό να είναι κουρασμένο κ.τ.λ.
    Ξαναλέω λοιπόν πως κάποιος θέτει τους κανόνες και κάποιος τους ακολουθεί κατά συνέπεια μιλάμε για μία καθαρά ασύμμετρη σχέση. Όμως το υ δεν μπορεί να τιμωρήσει το Κ, αλλιώς μιλάμε για ισότητα. Νομίζω πως η χειρότερη τιμωρία του Κ είναι το να καταλάβει πως απέτυχε στο οτιδήποτε ή ότι έπεσε στα μάτια του υ του (μεγάλη κουβέντα αυτή, άσχετη, απλά το αναφέρω).

    Δεν κατάλαβε το υ τις εντολές.... οφείλει να ρωτήσει 100 φορές μέχρι να είναι πλήρως ξεκάθαρο το τι ζητάει το Κ και το Κ οφείλει να απαντήσει σε όλες μέχρι να γίνει πλήρως κατανοητό. Είναι κάτι που τόνισα στο προηγούμενο ποστ μου αυτό και συγκεκριμένα είπα πως
    Στην περίπτωση που δεν ήταν κατανοητό από μεριάς του υ, φταίει το υ που δεν ρώτησε και όχι το Κ, εκτός και εάν το Κ ρωτήθηκε και δεν είχε όρεξη να το αναλύσει περαιτέρω οπότε εδώ δεν δέχομαι την τιμωρία για κανένα λόγο.

    Μπορεί να επιδιώκει την τιμωρία για δικούς του λόγους πάντα. Έστω ότι το κάνει, όλο αυτό θα περάσει στο ντούκου; Εγώ αυτό δεν μπορώ να καταλάβω.

    Η τιμωρία εάν διαβάσεις όλο το νήμα, μπορεί να είναι στέρηση υλικών αγαθών, απολαύσεων και όχι απαραίτητα βούρδουλας. Εάν μιλάμε και για υ μέγα μαζοχισμού, νομίζω πως τις μπάτσες αν μη τι άλλο θα τις απολαύσει.


    Η τιμωρία για εμένα σημαίνει : Είμαι το Κ, διατάζω, εκτελείς και το εννοώ. Είσαι μεγάλη γυναίκα, είμαι μεγάλος άντρας υπάρχουν κανόνες τους οποίους πρέπει να ακολουθείς(αυτό είναι το νόημα του D/s) και σε περίπτωση ανυπακοής, ή μη πειθαρχίας (απο το dicsipline της λέξης BDSM) πρέπει να τιμωρηθείς από μία 1--> άπειρο φορές. Σε περίπτωση που δεν τιμωρηθώ, χαίρομαι που της σκαπουλάρω μία χαρά, αλλά απογοητεύομαι από το Κ μου και αυτό γιατί θεωρώ πως δεν εννοεί αυτά που λέει και με προβληματίζει και σε ποιους άλλους τομείς το κάνει αυτό. Ένας άλλος λόγος είναι πως το Κ μου, βαριέται να ασχοληθεί μου, δεν τον νοιάζει τι κάνω, οπότε καταλαβαίνεις ποια θα είναι η εξέλιξη.
    Προσωπικά θέλω να "φοβάμαι" τον Κ μου, μου αρέσουν οι αυστηροί άντρες, αλλιώς δεν μπορώ να παραδώσω έλεγχο, θέλω να με έχει στην τσίτα, πράγμα φυσικά που πολλοί δεν το επιθυμούν. Σε αυτό το σημείο θεωρώ πως πρέπει να αναφέρω και την επιβράβευση απαραίτητο στοιχείο στη σχέση.

    Αυτό το εξήγησα πιο πάνω αναλυτικά.

    Δεν αναφέρθηκα ποτέ στο S/m αλλά στο D/s που είναι δύο διαφορετικές έννοιες. Δεν είναι κακό το παιχνίδι, απεναντίας είμαι πολύ παιχνιδιάρα, αλλά στη τελική εάν δεν τιμωρεί το Κ που βλέπεις την ασυμμετρία;
    Τι σε κάνει να ξεχωρίζεις από τους βανιλια, όπως διάβασα σε κάποιο ποστ σου;

    Αγνοώ εννοείς : 1) δεν γνωρίζω ένα θέμα ή 2) περιφρονώ κάποιον ή κάτι;
     
    Last edited: 1 Ιανουαρίου 2016
  7. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    To the point  

    Καλη χρονια, motherfucker  
     
  8. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Αγαπητέ όφειλα πρώτα να απαντήσω στην @Soraya, θα σου απαντήσω σε ότι δεν λεχω αναλύσει για να μην επαναλαμβάνομαι.

    Ξέρεις πως λέγεται αυτό; Τιμωρία, στέρηση προσωπικής επαφής και μάλιστα από τις χειρότερες ψυχολογικές τιμωρίες είναι αυτή που μπορείς να κάνεις σε ένα υ. Χίλιες φορές να με σαπίσει και να μου κάνει το κωλί μαύρο, παρά να κόψει επαφή μαζί μου.

    Η γενικότερη εμπειρία ενός υ , δεν την καθιστά έμπειρη ως προς την κάθε σχέση που κάνει κάθε φορά, γιατί το κάθε Κ είναι τελείως διαφορετικός άνθρωπος. Λάθος μεγάλο εάν τιμωρηθεί ένα υ από καινούργιο Κ γιατί θεωρείται έμπειρο και κάτι ως δεδομένο εάν δεν είχε συζητηθεί.

    Εδώ συμφωνώ και επαυξάνω αν μη τι άλλο.

    Καυλα-τιμωρία-παιχνίδι δεν είναι τιμωρία, το ξέρεις και εσύ ο ίδιος. Είναι κάτι σαν role play (νομίζω, δεν είμαι σίγουρη) στα πλαίσια ενός session.

    Εάν έχω αφήσει κενά, μπορείς να με ρωτήσεις ότι θέλεις.
     
  9. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    Νομίζω ότι στα ποστ μου ανέφερα πολλά από αυτά που είπες, αλλά τα διάβασα και απάντησα στο καθένα ξεχωριστά και με τη σειρά, οπότε το είδα τελευταίο.

    Συμφωνώ και επαυξάνω και θέλω να προσθέσω πως για να πάει μπροστά μία τέτοια σχέση πρέπει να υπάρχει εκτός από {...} σωστές οδηγίες, υπομονή και θέληση.

    Σεντόνιασα τμηματικά σήμερα  
     
  10. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Η τιμωρια σε ποιον αρεσει; (Οχι το παιχνιδι-τιμωρια)
     
  11. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Σου ξαναγράφω το πολύ απλό, που ήδη έγραψα στην προηγούμενη μου παρέμβαση. Για μένα δεν υπάρχει τιμωρία. Και υπογραμμίζω το για μένα. Δεν πιστεύω στην τιμωρία. Για μένα - ξανά - είναι μια τεράστια μαλακία.
    Δεν πιστεύω στον BDSMικό σωφρονισμό μιας ενήλικης γυναίκας, ενός ενήλικου ανθρώπου. Σε μένα η μη επανάληψη μιας συμπεριφοράς που θεωρώ λανθασμένη λόγω φόβου ποινής, δεν λέει τίποτε.
    Το κόψιμο επαφής όπως προέγραψα, το κάνω για μένα, για να μην παρεκτραπώ, δεν μ' ενδιαφέρει πως θα το πάρει η όποια υ. Αφού όπως ήδη έγραψα, πρώτα θα της μιλούσα.
    Αν θα συνέχιζε το "βιολί" της, σημαίνει ότι δεν θα με είχε ακούσει. Και πίστεψε με, όταν μιλάω, το κάνω με περισσή υπομονή, δίχως περιστροφές και δεν μπορεί κανείς να με παρερμηνεύσει.
    Αν δεν με καταλάβει, θα ήταν γιατί, δεν θα ήθελε να με καταλάβει. Τουτέστιν, θα μίλαγα στον βρόντο.

    Ως προς την γενικότερη εμπειρία ενός υ, γράφεις ότι ήδη είχα γράψει κι εγώ. Αν δεν με διάβασες πριν, κάνε τον κόπο να επιστρέψεις στην προηγούμενη μου παρέμβαση. Αλλιώς, σημαίνει ότι απλά σ' αυτό το σημείο συμφωνούμε.

    Ως προς την καύλα-τιμωρία και την τιμωρία-παιχνίδι. Είχα γράψει ότι τις ελάχιστες φορές που με κάποια υ είχα χρησιμοποιήσει τον όρο τιμωρία, της είχα κάνει ξεκάθαρο ότι ήταν απλά τρόπος έκφρασης.
    Και της είχα κάνει επίσης ξεκάθαρο ότι δεν θα ήταν τιμωρία, αλλά ότι θα ήταν ικανοποίηση της καύλας μου να την πονέσω.
    Τουτέστιν : " Τώρα θα σε τιμωρήσω. Να σου πω την αλήθεια, τιμωρία μάντολες, θα σου ρίξω τόσες, θα σε ταπεινώσω κλπ, επειδή το γουστάρω και με φτιάχνει.
    Το τιμωρία στο είπα έτσι ".

    Δηλαδή, καθαρός και δηλωμένος σαδισμός, που για μένα και καύλα είναι και με διασκεδάζει όταν τον ξετυλίγω ( στα συμφωνημένα όρια και πάντα με σύνεση, δεν είμαι εγκληματίας ).
    Που κολλάει εδώ η Κυριαρχία? Ότι η υ μου έχει προσφέρει την δυνατότητα ( δηλαδή συναίνεση και βάσει προσυμφωνημένων ορίων ) να την σαδίσω, της αρέσει ή όχι ο πόνος ( σωματικός ή ψυχολογικός ).
    Επειδή με αντιλαμβάνεται σαν Κ της και για όσο καιρό θα με αντιλαμβανόταν σαν Κ της.

    Τα κακώς κείμενα - και το ξαναγράφω - εγώ προσπαθώ να τα λειάνω/εξαλείψω με συζήτηση βάσει των κανόνων μου, όχι με τιμωρίες ή στερήσεις.
    Τις "τιμωρίες" ή τις στερήσεις εγώ τις χρησιμοποιώ για την σαδιστική μου ικανοποίηση, γι' αυτό και βάζω εισαγωγικά στο τιμωρίες.
    Γι' αυτό και τον όρο τιμωρία τον χρησιμοποιώ σπανίως με την όποια υ μου.

    Κλείνοντας, δεκτό και σεβαστό να πιστεύεις στην τιμωρία. Εγώ όχι και οι υ με τις οποίες τσούλησε γι' αρκετό καιρό, δεχόντουσαν αυτό τον τρόπο λειτουργίας μου ή συμφωνούσαν και μαζί μου.
    Είπαμε, δεν είμαστε όλοι/ες ίδιοι/ες, δεν αναζητούμε τα ίδια πράγματα. Το σημαντικό είναι να τα βρίσκουν τα μέλη της όποιας "εξίσωσης"... 
     
    Last edited: 1 Ιανουαρίου 2016
  12. Θρυαλλίς

    Θρυαλλίς Staff Member

    @Tenebra_Silente ευτυχώς που δεν είμαστε ίδιοι θα ήταν πολύ βαρετά εδώ μέσα  .

    Αύριο θα σε διαβάσω πιο αναλυτικά, στη υγειά μου τώρα