Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Πολυγαμία και ειλικρίνεια των Κ

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος White_Dream, στις 10 Μαϊου 2017.

  1. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Τόσες σελίδες που λένε και άλλοι και ακόμα να μας απαντηθεί το βασικό ερώτημα: τι δουλειά έχει ένα μονογαμικό υ με ένα πολυγαμικό Κ (εάν δεν μπορεί να διαχειριστει την πολυγαμια του Κ φυσικά - γιατί για αυτές τις περιπτώσεις υποτίθεται μιλάμε τόση ώρα)

    Όχι ότι περιμένω απάντηση. Έτσι για την ιστορία.
     
  2. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Αντιλαμβανομαι πως το εννοείς ως μια ολιστική προσέγγιση της υποταγής. Αντιλαμβάνομαι και την ανάγκη πραγματικής αφοσίωσης στο όνομα αυτής της υποταγής ξέχωρα και ίσως πέρα από το πρόσωπο στο οποίο απευθυνεται (?).
    Αν αυτό από μόνο του μπορεί να κάνει κάποιον πραγματικά χαρούμενο χωρίς προσδοκίες όπως λες τότε είναι φυσικά και θεμιτό.
    Όμως μου ακούγεται λίγο απόλυτο για τα δικά μου και μόνο για τα δικά μου κριτήρια. Ίσως επειδή και δεν το έχω ζήσει, ισως και επειδή δεν μου ταιριάζει, θα σε γελάσω. Πιστεύω ότι κατά βάθος πολλοί πριν παραδώσουν αυτή την υποταγή που περιγράφεις "μετράνε" και επιλέγουν αυτόν που θα επιλέξουν. Άρα υπάρχουν προϋποθέσεις. Όχι απαιτήσεις, προϋποθέσεις. Γιατι; Γιατί έτσι θα οδηγηθούν με περισσότερες πιθανότητες στο να είναι χαρουμενοι με την επιλογή τους. Δεν γίνεται αρχικά να μην έχεις προσδοκίες, είναι ανθρώπινο, και δεν νομίζω ότι θα μπλοκάρει την μετέπειτα υποταγή. Νομίζω το να αρνηθούμε την ύπαρξη των προσδοκιών και των προϋποθέσεων σε αρχικό στάδιο ακόμα και μιας ασσυμετρης σχέσης είναι λίγο μη ρεαλιστικό. Ακόμα και σε βαθύ ασυνείδητο επίπεδο.
     
  3. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Όχι δεν μπορεί η επιθυμία του ενός να αφορά τι είναι ο άλλος! Μπορεί να αφορά τι θα κάνει ο ίδιος με τον άλλο και ο άλλος με τον ίδιο, διαφέρει και διαφέρει πολύ.

    Ναι, μεν κάποιοι νομίζουν ότι είναι κάπως έτσι αλλά πρέπει και να βρουν, φαίνεται όμως ότι τελικά μένει η καλή προσπάθεια, κάπως όπως για το ωσεί παρόν πρόσωπο αυτού του νήματος π.χ.
     
  4. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Εγώ απάντησα πριν κάποιες σελίδες σε αυτό. Ότι εφόσων υπάρχουν πολλές επιλογές (υπάρχουν και μονογαμικοί Κ και πολυγαμικοι, άσχετα αν κάποιοι κοροϊδεύουν την πρωτη κατηγορία) δεν υπάρχει λόγος να εμπλέκονται αυτά τα δύο. Για την ψυχική ηρεμία και των μεν και των δε.
     
  5. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Τότε προς τι η μανία από διάφορους να αποδείξουν ότι υπάρχουν Μάστερ τέρατα και βασανισμενα υ;

    Γιατί αυτό είναι ένα από τα πράγματα που προσπαθώ να καταλάβω από την αρχή του νήματος.

    Δεν απευθύνω σε εσένα την ερώτηση είναι ρητορική  
     
  6. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Το κακό σε τούτον τον άδικο ντουνιά είναι ότι δεν βρίσκει κανείς εύκολα ανθρώπους κατά παραγγελία.

    Είναι ένα δράμα.
     
  7. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Περιγράφεις εξαιρετικά στις δύο τελευταίες παραγράφους ακριβώς αυτό που φοβάμαι και προσπαθώ να "αποτρέψω" όταν γραφω εδώ και καιρό σε διάφορα νήματα εδώ μέσα αν και όχι με τόση επιτυχία φοβαμαι.
     
  8. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Νομίζω, και αν και είναι ρητορική ερώτηση θέλω να την απάντησω, στην περίπτωση που ενώ είναι ξεκάθαρο στο μυαλό του υ ότι θέλει ένα μονογαμικό Κ (και κατά τη γνώμη μου είναι δικαίωμα του) ο/η Κ του το παρουσιάζει στην αρχή ότι είναι και τελικά στην πορεία είτε φαίνεται ότι είπε ψέματα είτε το αλλάζει. Εκεί βρίσκεται το μπέρδεμα.
     
  9. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Μέχρι τώρα έχουν αναφερθεί μαστερς οφ ντιζαστερ, ακόμα χειρότεροι μάστερ δύο ποστ πιο πάνω, θερια και τέρατα παντού.

    Εγώ τουλάχιστον δεν είδα διάθεση για συζήτηση (πάλι δε μιλώ για/σε εσενα) βλέπω κατι αφορισμους από το πουθενά, εντελώς από το πουθενά όμως με στόχο τα Κ.

    Σε κανένα από τα ποστ που διάβασα δεν είπε κανείς αυτά που λέει η @Gloriana Majestica . Κανείς δεν είπε ούτε για ξύλο, ούτε για τουμπεκι, ούτε για τίποτα άλλο. Οπότε να με συγχωρείτε αλλά εγώ θα θεωρήσω ότι υπάρχει σκοπιμοτητα και δολος πίσω από δηλώσεις που δεν υποστηριζονται από κανένα ποστ (εξακολουθώ να μιλαω για όσα διάβασα).

    Ακόμα και το ποστ που έγινε κουοτ δεν υποννοει ούτε στο ελάχιστο, τίποτα αποτι περιέχει η απάντηση.

    Βλέπω όμως ότι το μενος είναι βαρύ, δεν ξέρω γιατί ούτε και με απασχολεί, ούτε στο ελάχιστο, αλλά μην λέμε ότι προσπαθούμε να συζητήσουμε για την πολυγαμια και το ψέμμα ή την ειλικρίνεια ή ό,τι , όταν είναι σαφές ότι η συζήτηση προσπαθεί απεγνωσμένα να επιστρέψει στους κακούς κακούς μαστερς.

    Τουλάχιστον να είμαστε ειλικρινείς.
     
  10. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Δεν έχω διαβάσει όλα όσα έχουν γραφτεί στο νήμα αν και διάβασα αρκετά. Το ότι υπάρχουν και κακοί μάστερς είναι αδιαμφισβήτητο. Αν τώρα κάποιοι είδες ότι έχουν ένα μένος προς αυτή την κατεύθυνση με δόλο και χωρίς δηλαδή κριτική αναλυση τότε δεν μου κάνει εντυπωση γιατί έχω δει τέτοιο μένος και για τις κακές και άχρηστες υποτακτικές μόνο και μόνο επειδή δεν αποδέχονται το ακριβές πακέτο του βδσμ του καθένα εδώ μέσα.

    Γενικά πάντα στα νηματα παρατηρούνται αυτά και η αιτία κατά τη γνώμη μου είναι ένας αδικαιολόγητος φόβος.
    Καταλαβαίνω το να μη λέμε βδσμ κάποιον/α που είδε το 50 shades και δεν ξέρει τι του γίνεται αλλά εδώ συχνά φτάνουμε στο αντίθετο άκρο και δεν μπορούμε να αποδεχτούμε καθόλου το διαφορετικό. Την μία άλλη γνώμη.

    Και όταν γίνεται αυτό υπάρχει προσπάθεια να αποδομηθει όχι η γνώμη (καλά για το να είναι σεβαστή ούτε το συζητάω) αλλά όλη η προσέγγιση του άλλου στο βδσμ. Και εκεί χάνεται η μπάλα και ξεκινάει η σφαγή. Εκεί προκύπτουν οι κακές υποτακτικές και οι κακοί μαστεραδες.
     
  11. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Το σημαντικό είναι να γίνεται η συζήτηση όσο πιο αντικειμενικα γίνεται. Όσο.

    Δύο φορές έφυγε το θέμα από τους κακούς μάστερ και 3 επανήλθε και μια έφυγε από τα κακά υ και δεν επανήλθε. Ε.

    Γιατί δεν ανοίγει ένα νήμα τέλος πάντων να βγάλει ο κόσμος τα απωθημένα του και πρέπει να γίνεται αυτό εμβολημα σε κάθε μα κάθε νήμα και να μην ξέρουμε στο τέλος τι συζητάμε;

    Τέλος αν δεις πόσοι Κ συμμετείχαν σε σχέση με ποσα υ σε αυτό το νήμα, θα δεις ότι καμία ορδη μαστεραδων δεν έκανε ντου για να φέρει το τέλος.

    Ενιγουει πετάω πάλι οπότε I'll see you when I'll see you. Φιλιά (αυτά είναι για εσένα σε αντίθεση με τα υπόλοιπα   )
     
  12. Seras Victoria

    Seras Victoria My "give a fucks" are on vacation Contributor

    Δεν αισιοδοξω ότι αρκεί ένα νήμα για να βγουν τα απωθημένα εδώ μέσα  

    Πίστεψε με πάντως, αν θέλεις, υπάρχουν "επιθέσεις" και από τις δύο πλευρές γενικά στα νηματα. Αν ήταν περισσότερο μονόπλευρο σε αυτό όπως λες απλά έτυχε.

    Τέλος πάντων το δια ταύτα πάντα είναι ποιανού το βδσμ είναι μεγαλύτερο και αυτή η μάχη δεν κερδίζεται.

    Πολλά φιλάκια κι από εμένα   να είσαι καλά.