Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Eκτός θέματος και άνευ τίτλου

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 24 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Νομίζω ότι αυτός θα έπρεπε να είναι ο σκοπός.
    Και ειλικρινά πιστεύω ότι οοοοοολοι θα κερδίσουμε όταν η κάθε μωβ και ο κάθε μπάτμαν θα έχει την ελευθερία και την θέληση να λέει την γνώμη του. Δεν θα μπορούσε να γίνει καμία ουσιαστική αλλαγή σε οτιδήποτε σάπιο και σαθρό αν δεν υπάρχει μία καλή και όσο το δυνατόν πιο πλήρης εικόνα του σαθρού, πιστεύω.


    Σύστημα για μένα είναι η κυρίαρχη κοινωνικοπολιτική ιδεολογία μαζί με τις όποιες οντότητες έχουν τους τρόπους να την διαμορφώνουν. Αυτή την στιγμή που μιλάμε θεωρώ ως σύστημα τον Koρπαρατισμό (corporatism) την πιο αδυσώπητη εξέλιξη του καπιταλισμού. Αν γίνει κάτι, και γίνεται κάτι, θα γίνει μονάχα προς το συμφέρον του συστήματος.

    Χίλιες λέξεις στην παρακάτω εικόνα :

     
     
  2. rea..

    rea.. Contributor

    Εμείς έχουμε κάποιο ρόλο μέσα σε αυτό το σύστημα?
     
  3. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Οτιδήποτε δεν το καταδικάζουμε explicitly, ευθέως και χωρίς περιστροφές ή το προστατεύουμε ή το νομιμοποιούμε. Τόσο απλά τα πράγματα είναι δυστυχώς ή ευτυχώς.

    Το ότι έχει γίνει μόδα να λέμε τις φασιστικές πορείες (πχ) ελευθερία λόγου και κατ'επέκταση ο καθένας να μπορεί να λέει ο,τι μα ο,τι παπαρια του κατέβει και να ουρλιάζει μετά για την ελευθερία λόγου του δεν είναι κάτι που με αφορά.

    Και στην τελική ακόμα και αν υποθέσουμε ότι "ο καθένας μπορεί να λέει αυτό που θέλει να λέει γιατί *ελευθερία λόγου*" τότε πολύ πολύ απλά ο Γκοθαμ θα λέει αυτά που λέει και εγώ θα λέω αυτά που λέω μέχρι κάποια στιγμή ένας από τους δύο ή να βαρεθεί ή να φύγει από το φόρουμ.

    Σιωπή όμως από εμένα, οταν γράφονται ΤΈΤΟΙΑ πράγματα, μην περιμένετε στο όνομα της ελευθερίας λόγου ή και εγώ δεν ξέρω τι άλλο και καλύτερα να πέσει το μπαν από τώρα  

    Και ναι ξέρω και για το ignore και για απ'όλα. Αναρωτιέμαι όμως ως μέλος έστω και περαστικο αυτού του διαδικτυακού τόπου...σε τι είδους διαδικτυακό τόπο ειμαι μέλος. Έστω και περαστικό. Προφανώς εάν δεν μου αρέσει φεύγω και προφανώς δεν με κρατάει και κάνεις εδώ όμως πρέπει και ο τόπος να είναι ξεκάθαρος με τα μέλη του ναι; Τι δέχεται και τι όχι, τι ασπάζεται και τι όχι. Ξεκάθαρα. Δεν νομίζω ότι είναι παράλογη αυτή η απαίτηση.

    Τι παράξενο... να εξηγείς τα αυτονόητα... μακάρι να είχε κανει τόση εντύπωση εκείνο το ποστ και όχι το δικό μου...
     
  4. rea..

    rea.. Contributor

    Ναι και Ναι Δαγκωτό!!
     
  5. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Θεωρείτε πως πρόκειται για παραπληροφόρηση και άγνοια;
     
  6. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Μια μικρή διόρθωση, έπρεπε να έχω γράψει ότι η τελευταία γραμμή δεν αναφερόταν σε σένα και τον @tithon αλλά πήγαινε ξανά στον Ορορα, με συγχωρείτε.
     
  7. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Δεν είναι μόδα, είναι πραγματική ελευθερία λόγου και έκφρασης. Για τις συμπεριφορές έχουμε τους νόμους να μας περιορίζουν και έτσι πρέπει.

    Προσωπικά εύχομαι ότι δεν είμαι μέλος σε ακόμη ένα άνδρο του αντιεξουσιαστικού χώρου και της νοοτροπίας που χαρακτηρίζει τέτοιους χώρους.
     
  8. Iagos

    Iagos Contributor

    +1!!
     
  9. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Εσύ ένα γαμήσι δεν είπες ότι ήταν στο πρόγραμμα ?
    Τόσο γρήγορα τελείωσες? δεν πιστεύω να έχουμε κανα πρόβλημα πρόωρης ξέρεις τι.
     
  10. rea..

    rea.. Contributor

    ... το έθεσα όσο πιο "κομψά" μπορούσα ... τι να πω..
     
  11. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Σας ευχαριστώ
     
  12. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Εγώ πάλι εύχομαι να μην ειμαι μέλος ενός χώρου που θεωρεί το φασισμό ελευθερία λόγου και έκφρασης και μάλιστα πραγματική. Καταλαβαίνετε τώρα για τι πράγμα μιλάω φαντάζομαι.

    Και ίσως και αρκετά να το γυροφεραμε.

    Το θέμα όμως δεν είναι η δική μου θέση σε σχέση με τη δική σας θέση ούτε και το αντίστροφο. Μιλήσατε για κανόνες και νόμους που ρυθμίζουν συμπεριφορές. Εμένα λοιπόν η ενόχληση μου ξεκινάει εκει που ξεκινούν οι εξαιρεσεις. Άλλωστε εδώ υποτίθεται δεν είμαστε για να μιλήσουμε για πολιτική αλλά για bdsm και γι'αυτό ο χώρος μας σηκώνει και τους δύο και πρέπει και επιβάλλεται να μας σηκώνει και τους δύο.

    Βλέπω όμως μια περίεργη ροπή προς τη μια μεριά. Ροπή με την οποία δεν έχω συμφωνήσει αποδεχόμενη τους όρους και τους κανόνες του φόρουμ. Ροπή με την οποία δεν συμφωνώ ούτε εκεί έξω και σε καμία περίπτωση εδώ μέσα.

    Θέλω λοιπόν μια απάντηση ανοιχτά και ξεκάθαρα εάν η απόκλιση από τους κανόνες είναι τυχαία κι accidental και αν η ροπή που παρατηρώ συμβαίνει όντως. Εάν τα πράγματα είναι διαφορετικά όλα καλά. Εάν όχι, έχουμε πρόβλημα.

    Ή οι κανόνες κανόνες λοιπόν και όλα καλά και συνυπάρχουμε ήρεμα και bdsmικα ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα πιστεύω μας ή υπάρχει μια πλευρά η οποία δέχεται διαφορετική μεταχείριση.