Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Εκπαίδευση της s. Χρειάζεται;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Discerning, στις 13 Αυγούστου 2020.

  1. Libertine SD

    Libertine SD Contributor

    Όσο δύσκολο και άσκοπο να εξηγηθεί και στον "οικόσιτο κυρίαρχο", που τρέφεται εντός της βδσμικής "στάνης" , πως η κατίσχυση και η επικυριαρχία έχουν πλήρες πεδίο εφαρμογής και στον βδσμικά ανυποψίαστο "βανίλα" πληθυσμό...
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    τα λέγαμε προχτες αυτά, αλλά διεκόπει η κουβέντα για να διαβάσουμε κοκ.
     
  3. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Το κάθε κου "κολλάει" με το υ που του αρμόζει και τούμπαλιν...
    Σαν τση εκλογές, ένα πράμα... (Έδιτ: κάθε λαός έχει την κυβέρνηση που του γουσταρίζει, σιγά την σοφία)...
    Οπότε δεν μιλάμε καν για δυσανεκτικούς, δυσφορικούς, γιου νέιμ ιτ, κοψοχέρηδες/ούδες και λοιπά τέτχοια, νάναι καλά οι άνθρωπες, "πολλά φχαρ'στιόμαστι, μα δεν θα πάρ'μι" (συντάσεται με το μιαν μιαν άλλη φορά για τακτ)...
     
  4. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Μετά δε από την (πάντα και μόνο βιωματική λόγω εκπαίδευσης) εμπέδωση, ακολουθεί η πλήρης παραίτηση, ένα «ναι σε όλα» που δεν χρειάζεται να ειπωθεί αλλά γίνεται αντιληπτό(κυρίως από τον παρατηρητή Κ) σα να βγαίνει από τους πόρους του δέρματος.
    Κατόπιν όλα τα «πρέπει να υπακούω», «θέλω να κάνω ότι μου λέει», «θέλω να γίνω όπως με θέλει» και τα τοιαύτα αντικαθίστανται με δύο λέξεις: Αυτό είμαι.
    Χωρίς καν, θα τολμούσα να πω, να ενυπάρχει πια σε αυτήν την παραδοχή ως συστατικό και άρρητη συνέχεια το «όπως με θέλει».
    Έτσι είναι, αλλά δεν έχει πια σημασία. Και κάπου σε κείνο το σημείο θα πρέπει να αναζητηθεί το πολυσυζητημένο πέρας της (βασικής) εκπαίδευσης.
    Όλα αυτά βέβαια απαιτούν χρόνο, ο οποίος σπάνια διατίθεται. Συνήθως προτιμούνται οι fast track διαδικασίες. Αλλά ένα από τα βασικά και με γενική ισχύ γνωρίσματα των Κυρίαρχων είναι το ότι ξέρουν να περιμένουν.
     
  5. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Αποδοχή, τα υπόλοιπα αποτελούν δικαιολογίες κυρίως προς εαυτόν
     
  6. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Χρησιμοποίησα τη λέξη παραδοχή προκειμένου να τονίσω το ότι η φράση εμπεριέχει πέρα από το αποτέλεσμα της επιθυμίας του Κ και την σωστή ανάγνωση του εξαρχής.
     
  7. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Εικάζω πως αναφέρεστε στους δαμαστές ατίθασων αλόγων ή τους αντίστοιχους των brats καθώς στις συνθήκες που συζητάμε η κατίσχυση ουδεμία σχέση έχει με παρά φύσιν πολεμική κατάκτηση, με εισαγωγικά ή χωρίς, προκύπτει αβίαστα, χωρίς εχθροπραξίες, από την επίδραση της προσωπικότητας του Κ επί του υ ακόμη και όταν αυτό δεν γνωρίζει ακόμη την "φύση" του.
     
    Last edited: 18 Αυγούστου 2020
  8. tithon

    tithon Contributor

    αναφέρομαι σε οποιονδήποτε νομίζει πως μετατρέπει το υ σε κάτι που δεν είναι, σε κάτι στερημένο ή δύστυχο, σε κάτι αφύσικα περιορισμένο. συμπεριλαμβάνονται οι δαμαστές «ατίθασων» ή ατίθασων, πρωταθλούμενοι ή μη.
     
  9. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Στις μπιγκόνιες και τις πορτοκαλιές έχει αναφερθεί παλαιότερα ο @DreamMaster , παρ'ότι η κατίσχυση μπορεί να μετατρέψει βραχυπρόθεσμα ένα μη υ σε "υ"φρονώ πως για να αποκομίσει τα οφέλη από την αποδοχή της θέσης και να φύγουν τα "" πρέπει αυτή να το ελκύει μετά την μετατροπή. Δεν είδα πουθενά να αναφέρονται μετατροπές σε κάτι στερημένο και δύστυχο σαν τελικό αποτέλεσμα, ει μη μόνον ενίοτε σαν αντιδράσεις προϊόντα αντιστάσεων για όσο δεν έχει συντελεσθεί αποδοχή της θέσης.
     
  10. tithon

    tithon Contributor

    δεν έχουν λείψει διατυπώσεις που διατείνονται οτι στερείται η ελευθερία του ψαριού να πετάει. γιατί το πέταγμα είναι καθολικό ζητούμενο και ιδεασμός ανωτερότητας. σαν ψώνιο περίπου.
     
  11. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Conditioning όξω, conditioning μέσα, conditioning εκεί και λίγο παραπέρα, τι έχουν τα "έρμα" και ψοφάνε...
    Και γενικότερα και ειδικότερα μιλώντας...
     
  12. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Αφ'ενός δεν εμπίπτει στις κατηγορίες που αναφέρθηκαν, αφ'ετέρου, αν εννοείτε αυτό που υποψιάζομαι και στο οποίο έχω αναφερθεί, θεωρώ το θέμα "περί όνου σκιάς", όσον τουλάχιστον αφορά το τρέχον νήμα.